Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Yaaa kıyamam bu hormonlar bizi mahvetti. ben de dizilerde filmlerde anne çocuk ilişkileri gördüğümde ağlamaya başlıyorum hep

Yaa kıyamam hormonlar mahvediyor bizi ya. Ben de böyle dizilerde filmlerde anne çocuk sahneleri olunca çok ağlamaya başladım bu aralar
Yaaaa ben de kıyamammm kesinlikle öyle hormonlar, annelik içgüdüsü, anne olma isteği hepsi karışıyor duygusal anlar yaşatıyor

Yaaaa ben de kıyamammm kesinlikle öyle hormonlar, annelik içgüdüsü, anne olma isteği hepsi karışıyor duygusal anlar yaşatıyor
Sağlıkla gelsinler de tek Herkes şey diyor ilk trimesterdan sonra çok enerjik ve mutlu olacaksın. O günlere gelebilirsek enerjik ve mutlu olmaya ihtiyacımız var ya sürekli kendimizi dinliyoruz şu an

Bide hepsini okuyana kadar buraya yazmamışsın

Sağlıkla gelsinler de tek Herkes şey diyor ilk trimesterdan sonra çok enerjik ve mutlu olacaksın. O günlere gelebilirsek enerjik ve mutlu olmaya ihtiyacımız var ya sürekli kendimizi dinliyoruz şu an
Ah amin amin hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinler hayırlısıyla Evet bana da aynı şey söyleniyor yorgunluk dehşet var bende umarım ikinci de enerji patlaması olur bu arada hoş geldin gruba

Kızlar hamilelik/bebek alışverişine başladınız mı veya ne zaman başlayacaksınız?
Cinsiyet öğrenmeden önce almicam galiba erkek olursa. Zaten oğlumun çoğu eşyası var küçülmüşleri

eşime cok sınır oldum gercekten. Bugun pazar biraz temizlik yapalım dedim. Büyük süpürgeyi actım falan oturdu oyun oynuyo bende aldım süpürmeye basladım. Beklemiyosun beklesen yapıcam ama sen sımdı diyosun bende simdi oyun oynuyorum diyo cok sınırlendım. Bı salonu süpürdüm sildim oturdum kaldım sancım var cunku. Alısık degılım böyle yasamaya hıperaktif bir insanım ben. Kımseyıde beklemem kalkar yaparım napacaksam. Nasıl olcak böyle bilmem. Ev sankı leş gibiymiş gibi geliyo Yatıncada depresif hissediyorum. Biraz oturup devam ediyorum. Kanamadan falan korkmasam devam edicemde. Belim agrıyo. Bu hamılelık zor gecicek galıba.

Merhaba canım bizim günlerimiz yakın muhtemel doğum 19 Ekim benimde. Benim 1 gece çok az lekelenme oldu Dr progesteron bsşlamadı ama reçete etti elimde bulunsun diye. Hala kaşık ağrısı yaşıyorum ama geçen haftadan beri gittikçe azaldı gün aşırı oluyor birde hapşurunca kramp giriyor, bunların hepsi normal ama endişe etme progesteron al dinlen

Yanlış yapmışsın canım anlıyorum hormonlar bazılarına çok etki gösteriyor ama adam haklı. Saat geç bir saatte değil ki acele ediyorsun. Sırf hamileyiz diye onlardan hersseyi hemen beklemeyelim bizim da anlayışlı olmamız lazım ayrıca böyle konular da üzme kendini. Ve evini pislik götürse de yapma. Ben tüp bebek yaptırdım riskim var asla birşey yapmıyorum ki temizlik hastası biriyim eşimde asker zaten akşama kadar pert oluyor anca bulaşık yemek yapıyor gelince diğerlerini de 10 günde bir yaptırıyorum ev çok önemli değil. Bebeğine zarar verme

Aaa gobusumde tuylenme baslamisti bende hormonlardanmi acaba dedim bilmiyodum tatli badem yaginin tuylenme yaptigini ayy hemen birakiyim o zman

Bende 12.haftam bitince gidicem benim doktorumda istersen ikili taramayi yaptir dedi 27martta yaptircam bende hemde biraz daha minnoş büyümüş olur belki cinsiyetide görürüz nazli olmazsa miniğimiz

Ben biraz önerilenlere bakmıştım çatlamamak için, Bio-oil vucut yağı ve burt’s bees mama en çok önerilenler. Türkiyede varsa eğer bunlar denenebilir

Kızlar hamilelik/bebek alışverişine başladınız mı veya ne zaman başlayacaksınız?
Ben Henüz hiç bisey almadim gecen gün e bebege gittim o kadar minnoş seyler var ki hepsini alasim geldi ama erken diye almadim
hep kiz bebek kiayfetlerine elim gidiyor cinsiyet belli olmadan alma taraftari değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…