Ya ama demekki şeklinden mi yorumluyorlar artık bende kız çok istiyorum ya hayırlısı sana ne dediAy kızlar hiç inanmam böyle şeylere sırf eğlencesine attım bende kız yazdı
Benim var canım lekelenme kahverengiydi sonra kırmızı oldu şimdi tekrar kahveye döndü doktorum kullandığım kan sulandırıcı iğneye bağladı Bi kaç gün kesti şu an miktar çok azaldiKızlar kanaması olan olmuşmuydu rengi nasıldı
Kaç gün sürdü canm
Bende çarşamba günü kontrole gittim hiç kanama alanı vs yoktu dün akşam önce pembe sonra kahverengi gelmeye başladıBenim var canım lekelenme kahverengiydi sonra kırmızı oldu şimdi tekrar kahveye döndü doktorum kullandığım kan sulandırıcı iğneye bağladı Bi kaç gün kesti şu an miktar çok azaldi
Kanama alanı yoksa iyi canım progestan başlattımi doktor kırmızı olmadıkça korkmayın diyo doktorBende çarşamba günü kontrole gittim hiç kanama alanı vs yoktu dün akşam önce pembe sonra kahverengi gelmeye başladı
Tam olarak hatırlamıyorum canım 4 5hun sürdü ama rengi kahverengi olarak devam ettiKızlar kanaması olan olmuşmuydu rengi nasıldı
Kaç gün sürdü canm
Benim oldu aklım çıktı koştur koştur doktora gittim . Ama 3 peçete doldurdu pembeydi yumurta akı gibi bir akıntıyla geldi . Sonra kahveye döndü . Progestan arttırdık ( zaten günde 3 fitil 2 iğne vardı iğneyi 3 ledi doktorum) aspirin va kullanıyorsanız bir süre onu kesip Progestan veriyorlar doktora gidin mutlakaKızlar kanaması olan olmuşmuydu rengi nasıldı
Kaç gün sürdü canm
Chatgpt ye de sorabilirsinizKeseye gore tahmin edenler var uygulamada onlara attim iki kişide kiz dedi
Benim oldu daha akşam baya kırmızı kan geldi benden gittik acile hiçbirsey yok sağlıklı ve bebeğim kendimi çok yormuşum ondan olmuş öyle dedi bana bol bol dinlen bebeğin tutunmuş ama hâlâ hassas 2 hafta daha dinlenecezKızlar kanaması olan olmuşmuydu rengi nasıldı
Kaç gün sürdü canm
Tatlı badem yağı bende tüylenme yaptığı için ben uzak duruyorum ondan. Onun yerine shea yağı ve Hindistan cevizi yağı aldım ikisini karıştırıp sürüyorum ek olarak da normal vücut kremimi (doğal içerikli). Kakao yağı da öneriyorlar bilginiz olsun. Bir de sadece göbek değil üst kol,göğüsler ve üst bacaklara da sürülmesini tavsiye etti arkadaşlarım. Benim üst bacak ve belim hızlı kilo alıp veren bir bünyem olduğu için zaten çatlamıştı önceden ekstra özen gösteriyorum bakalım ne kadar engelleyebilirsekKizlar Göbüşünüzde Çatlak olmasin diye bisey kullaniyor musunuz ben şu anda tatli badem yaği kullaniyorum önerebileceginiz başka bişey varmi.
Ben ona sordum daha cinsiyeti tahmin edemem daha küçük dedi. Bende zorla kese şekline göre tahminde bulundurttumChatgpt ye de sorabilirsiniz
Ben de son 1 haftada iki kere oldu yürümek imkansız resmen emekleyerek gidiyordum evde bir odadan diğerine. Yaptığım şey de ev süpürme 20-30 dk. Uyumayınca da geçmiyor belim mi sırtım mı kuyruk sokumu mu neresi ağrıyor belli de değilAynısı ayağa kalkarken tutuldu birden yavaş yavaş adım atarak açtım .. ben çok yürüyüş yapamıyorum lekem var dinelenerek geçiriyorum 12 ci haftaya kadar sonra bende az az başlarım
Bana bu erkek dedi
Benim önce pembe sonra kahverengi lekelenmem oldu canım birkaç gün sürdü. Sonra doktorum günde 1 kez gece kullanmak üzere progestan verdi ve kullandığım an kesildi çok şükür, yerleşme kanamasıydıKızlar kanaması olan olmuşmuydu rengi nasıldı
Kaç gün sürdü canm
Ben pek girmezdim böyle forumlara falan bilmiyodum da hem. Bi arkadaşımdan öğrendim. Dedim okuyayım bi şey öğrenirim belkiBilgileri bütün olarak yazdığından belliydi zaten. Genelde yeni gelenler herseyi yazmiyorlar. Bide benim attığım fotoğrafida görmüşsündür ben onu atarken oohooo onca sayfa geriye gidipte benim fotomu kim görecek diye atmıştım meğersem senin gibi azimliler varmış
Canım biz ufaktan başladık ama böyle cinsiyetli şeyleri değil de nötr şeyleri alıyoruz henüz. E bebek indirimden geçen elektronik aletlerini aldık. Ben de bim’e kitap oyuncak falan gelince onları alıyorum aktüelden. Annem de sağolsun battaniye almış unisex yine yelek hırka falan örüyor. Cinsiyet belli olmadan kıyafet alasımız gelmedi her şey ya pembe ya mavi çünkü. Böyle nötr şeyler buldukça indirimde denk geldikçe almaya gayret ediyoruzKızlar hamilelik/bebek alışverişine başladınız mı veya ne zaman başlayacaksınız?
Biz başlamadık canım fetal dna cinsiyet sağlık durumlarını bi aşalım kafamızdan silelim, rahatlayalım da başlarızKızlar hamilelik/bebek alışverişine başladınız mı veya ne zaman başlayacaksınız?
Yaa kıyamamYeni güncellemeyle yine bu hafta da karşınızdayım. Eşim Sezen Aksu’nun ikinci bahar şarkısını açtı, bu şarkıyı oğluna yazmış diye ağlamaya başladımköpeğim kafasını karnıma koyuyor ağlıyorum delircem durduk yerde ağlıyorum ben artık kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?