• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Kızlar kanaması olan olmuşmuydu rengi nasıldı
Kaç gün sürdü canm
Benim var canım lekelenme kahverengiydi sonra kırmızı oldu şimdi tekrar kahveye döndü doktorum kullandığım kan sulandırıcı iğneye bağladı Bi kaç gün kesti şu an miktar çok azaldi

Benim var canım lekelenme kahverengiydi sonra kırmızı oldu şimdi tekrar kahveye döndü doktorum kullandığım kan sulandırıcı iğneye bağladı Bi kaç gün kesti şu an miktar çok azaldi
Bende çarşamba günü kontrole gittim hiç kanama alanı vs yoktu dün akşam önce pembe sonra kahverengi gelmeye başladı

Bende çarşamba günü kontrole gittim hiç kanama alanı vs yoktu dün akşam önce pembe sonra kahverengi gelmeye başladı
Kanama alanı yoksa iyi canım progestan başlattımi doktor kırmızı olmadıkça korkmayın diyo doktor

Kaç gün sürdü canm
Benim oldu aklım çıktı koştur koştur doktora gittim . Ama 3 peçete doldurdu pembeydi yumurta akı gibi bir akıntıyla geldi . Sonra kahveye döndü . Progestan arttırdık ( zaten günde 3 fitil 2 iğne vardı iğneyi 3 ledi doktorum) aspirin va kullanıyorsanız bir süre onu kesip Progestan veriyorlar doktora gidin mutlaka

Kaç gün sürdü canm
Benim oldu daha akşam baya kırmızı kan geldi benden gittik acile hiçbirsey yok sağlıklı ve bebeğim kendimi çok yormuşum ondan olmuş öyle dedi bana bol bol dinlen bebeğin tutunmuş ama hâlâ hassas 2 hafta daha dinlenecez

Kizlar Göbüşünüzde Çatlak olmasin diye bisey kullaniyor musunuz ben şu anda tatli badem yaği kullaniyorum önerebileceginiz başka bişey varmi.🌸
Tatlı badem yağı bende tüylenme yaptığı için ben uzak duruyorum ondan. Onun yerine shea yağı ve Hindistan cevizi yağı aldım ikisini karıştırıp sürüyorum ek olarak da normal vücut kremimi (doğal içerikli). Kakao yağı da öneriyorlar bilginiz olsun. Bir de sadece göbek değil üst kol,göğüsler ve üst bacaklara da sürülmesini tavsiye etti arkadaşlarım. Benim üst bacak ve belim hızlı kilo alıp veren bir bünyem olduğu için zaten çatlamıştı önceden ekstra özen gösteriyorum bakalım ne kadar engelleyebilirsek

Aynısı ayağa kalkarken tutuldu birden yavaş yavaş adım atarak açtım .. ben çok yürüyüş yapamıyorum lekem var dinelenerek geçiriyorum 12 ci haftaya kadar sonra bende az az başlarım
Ben de son 1 haftada iki kere oldu yürümek imkansız resmen emekleyerek gidiyordum evde bir odadan diğerine. Yaptığım şey de ev süpürme 20-30 dk. Uyumayınca da geçmiyor belim mi sırtım mı kuyruk sokumu mu neresi ağrıyor belli de değil 😂 önceden hiç olmazdı sizler de aynı şeyi yaşayınca demekki gebelikten dedim bebek de çok küçük gerçi ama etkileri büyük 🥹

Bana bu erkek dedi 😁
Aslinda benim ilk bebegimde erkekti. Şimdiki çocugumda erkek.
Benim kv min 2 tane oğlu var ondan öncede 7 tane oğlu olmuş. Hepsi ya karnındayken ya dogduktan sonra ölmüşler. Yani bunların kız kromozomu mu yok ne ben anlamadım 🤣🤣 eşime dedim ki bu bebeğimizi kız yapmayı basarabildiysen sana büyük bir hediyem olacak dedim 🤣🤣🤣

kızlar doktor 11.haftada gel ikili tarama testimizi yapalım demişti biz de bugün randevusunu oluşturduk 🥹 11+3 e oluşturdum umarım güzel haberlerle geliriz o gün 🤲🏻 daha önce anne olup yaptıran ya da bilgisi olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum sanırım anneden kan alınıyor + ultrason muayenesi oluyor doğru mu ? Kan alınacaksa aç karna mı gitmek lazım acaba tok mu kan almak denince nedense benim bi aç gidesim geliyor 😂

Kaç gün sürdü canm
Benim önce pembe sonra kahverengi lekelenmem oldu canım birkaç gün sürdü. Sonra doktorum günde 1 kez gece kullanmak üzere progestan verdi ve kullandığım an kesildi çok şükür, yerleşme kanamasıydı ☺️

Kızlar hamilelik/bebek alışverişine başladınız mı veya ne zaman başlayacaksınız? 🐝

😅 Bilgileri bütün olarak yazdığından belliydi zaten. Genelde yeni gelenler herseyi yazmiyorlar. Bide benim attığım fotoğrafida görmüşsündür 😅 ben onu atarken oohooo onca sayfa geriye gidipte benim fotomu kim görecek diye atmıştım 😅 meğersem senin gibi azimliler varmış 🤣
Ben pek girmezdim böyle forumlara falan bilmiyodum da hem. Bi arkadaşımdan öğrendim. Dedim okuyayım bi şey öğrenirim belki 🙈 malum yeniyim. İlkinde daha ne olduğunu anlayamadan kaybettiğim için. Ama bayaaaa uzun sürdü yani bugünlere gelebilmek 😂😂

Kızlar hamilelik/bebek alışverişine başladınız mı veya ne zaman başlayacaksınız? 🐝
Canım biz ufaktan başladık ama böyle cinsiyetli şeyleri değil de nötr şeyleri alıyoruz henüz. E bebek indirimden geçen elektronik aletlerini aldık. Ben de bim’e kitap oyuncak falan gelince onları alıyorum aktüelden. Annem de sağolsun battaniye almış unisex yine yelek hırka falan örüyor. Cinsiyet belli olmadan kıyafet alasımız gelmedi her şey ya pembe ya mavi çünkü. Böyle nötr şeyler buldukça indirimde denk geldikçe almaya gayret ediyoruz

Yeni güncellemeyle yine bu hafta da karşınızdayım. Eşim Sezen Aksu’nun ikinci bahar şarkısını açtı, bu şarkıyı oğluna yazmış diye ağlamaya başladım 😂 köpeğim kafasını karnıma koyuyor ağlıyorum delircem durduk yerde ağlıyorum ben artık kızlar 😅

Yeni güncellemeyle yine bu hafta da karşınızdayım. Eşim Sezen Aksu’nun ikinci bahar şarkısını açtı, bu şarkıyı oğluna yazmış diye ağlamaya başladım 😂 köpeğim kafasını karnıma koyuyor ağlıyorum delircem durduk yerde ağlıyorum ben artık kızlar 😅
Yaa kıyamam 🥹 hormonlar mahvediyor bizi ya. Ben de böyle dizilerde filmlerde anne çocuk sahneleri olunca çok ağlamaya başladım bu aralar

Back