• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Son adet tarihimşz aynı benim 5+4 te 6mm ydi kesem dün kalp atımı yoktu. Bugün 5+5 İçeride belirli belirsiz bebeğimi gördük ama haftaya tekrar çağırdı doktor kalp atımı için vajinal baktı. 20mmden sonra kalp atımını mutlaka görmek isteriz dedi. Günde 1 1,5mm büyürmüş kese 15mm civarı olması lazım gerekecek bakalım. Telaş yapacak bir şey yok yani. Haftaya da duyulmaya bilir. 8. Haftaya kadar kese 20mm geçene kadar vakti var 💕
Dün benim de 6.64 mm di bebeği ve kalp görmedik 10 gün sonra gel dedi. 10 gün sonra gittiğimde 28 şubatta tam 6+6 oluyorum, 3 martta 7+2 oluyor 3 martta mı gitsem daha rahat görülür yoksa 28 şubat mı? Hesap yapamıyorum kafamda 😅

Merhaba, sana bir kitap önersem onu alıp okur musun? 🥰 Evet çok iyi anlıyorum çocuğuma bir şey olursa kaygını ama bir bebeğe bir şey olacaksa 7/24 evde dahi yatsan sadece tuvalete kalksan yine olur. Sakınan göze çöp batar derler, stresi bir şekilde kontrol altında tutman lazım. Kitabın adı bebeğinize fransız kalın. Şiddetle alıp okumanı tavsiye ediyorum. Rahatlatacağına ve bazı şeyleri daha rahat yöneteceğine inanıyorum.
Alıp okuyacağım kesinlikle. Tavsiyen ve yorumun için çok teşekkür ederim🥰

Kesinlikle tavsiye ediyorum aşırı şiddetle her gün okuyorum ben dönüp dönüp okuduğum rahatladığım sayfalar bile var zaten hikayesel şekilde bence hoşuna gidecektir 😍 bebişinle mutlu huzurlu 9 ay geçirirsin umarım 🥰 angelingpink angelingpink
Yaa çom teşekkür ederim canımcım aynısını senin için diliyorum ben de🙏🏻🙏🏻🤗😍 sağlıkla gelsin minnoşlar şu neydi ne olacak günleri geçsin de cinsiyet vs konuşalım yaa😅😅😅

Bu aydınlanmada olmamıza sevindim. Kabulleniş ve teslimiyetiniz çok güzel bence de böyle olması gerekiyor. Umarım sağlıkla keyifle ilerler bu günlerimizi çok arayacağız 😂
Valla ben de öyle düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. İnsanlar köyde tarlada çalışarak, halı yıkarayak, odun kömür taşıyarak, kayınvalde kayınpedere hizmet ederek 9 çocuk doğuruyo. Bence biz de bu işi becerebiliriz diyorum içimden:)))

Yaa çom teşekkür ederim canımcım aynısını senin için diliyorum ben de🙏🏻🙏🏻🤗😍 sağlıkla gelsin minnoşlar şu neydi ne olacak günleri geçsin de cinsiyet vs konuşalım yaa😅😅😅
Teşekkür ederim canım benim 💖 Gelir gelir o günler de yakındır, birbirimizi tebrik ederiz burada güler eğleniriz inşallah 😅😍😍😍

Dün benim de 6.64 mm di bebeği ve kalp görmedik 10 gün sonra gel dedi. 10 gün sonra gittiğimde 28 şubatta tam 6+6 oluyorum, 3 martta 7+2 oluyor 3 martta mı gitsem daha rahat görülür yoksa 28 şubat mı? Hesap yapamıyorum kafamda 😅
Ben doktor ne derse o kafasındayım. Bana kalsa mesela 8. Haftada gidicem ama haftaya gel dedi diye haftaya gidicem mecbur. Size 10 gün dediyse 10 gün sonra gidin. zaten ölçümlerde değişiklik oluyor. Bazen bebiş gelişimiyle alakalı bazen doktorun yaptığı ölçümle alakalı öyle takılmayın benim kızımda mesela bazen birkaç gün önde bazen geride çıkardı hiç sorun yaşamadık şükürler olsun.

Canim korkma gerekli tedavileri olursan iyileşir. Benimde kanama alanım var. Bir çok kişide olabiliyormuş.

Canım. Aç kalmamaya dikkat et ama kendini çokta zorlama ilk 3 ay bebek kandan besleniyormus. Yani bedenimiz çok acayip demi. İlk 3 ay hamilelirin iştahı olmaz mide bulantısı olur. O yuzden bebekte kandan beslenir. Stres olma
Gerçekten çok acayip. Sağlıkla doğsunlar da başka bir şey istemeyiz ne yapalım.

Ben doktor ne derse o kafasındayım. Bana kalsa mesela 8. Haftada gidicem ama haftaya gel dedi diye haftaya gidicem mecbur. Size 10 gün dediyse 10 gün sonra gidin. zaten ölçümlerde değişiklik oluyor. Bazen bebiş gelişimiyle alakalı bazen doktorun yaptığı ölçümle alakalı öyle takılmayın benim kızımda mesela bazen birkaç gün önde bazen geride çıkardı hiç sorun yaşamadık şükürler olsun.
Kesinlikle ben de katılıyorum canım söylediklerine üç gün beş gün bir hafta geri ileri takılacak bir şey değil. Sağlıkla ilerlesinler yeterli. Yani ben 14 aydır aşılama tedavisi gördüm 7 kere yaptırdım. Ölçümler gerçekten doktora bağlı. Folikül kontrolünde dahi doktorum daha detaylı bakar net ölçü verirdi asistanı ayrı. Ya 28 şubatta ya da 3 martta gideceğim amacım erken gitmek değil. Eşim pimpirikli o isterse 28 i durabilirse 3 mart diyim o zaman 😂

sen ozaman bulantı ıcın ılac kullanacaksın mutlaka gece yatmadan prilam dr gun ıcınde bulanırsa yıne alabılırsın. Böylece kaygılarında azalır. Bebek ılk 3ay senın yedıklerınden degıl depoladıklarını alır yanı sen yemezsen sen halsız kalırsın bebek yine büyür:) Oyüzden endişe etme. Triflo ile nefes egsersizi yapabilirsin. Hem sakinleşmeni hemde bulantını gecirebilir.
Aslında sadece akşam oldu bulantım o da kıyma yüzünden. Eğer başlasaydı bu sabah da devam ederdi dimi? Şu an bir şeyim yok umarım da olmaz ama olursa da yapacak bir şey yok. Bir şekilde geçecek artık. Akşam daha kaygılıydım bugün daha iyi hissediyorum bakalım. Tavsiyelerin için teşekkürler 😌

Bulantı kusma ben de korkarım aslında ama sizinki daha üst düzey. Bir şekilde çocuklar gıdasını alıyor özellikle ilk üç ay depolarımızı kullanıyor onu halleder onlar ama annenin yaşadığı stres gerginlik en çok etkilendikleri şey bence. Lütfen ondurumu yönetecek bir çözüm bulun kendinize. Psikiyatri desteğini ihmal etmeyin bence. Ve bulanmasa da durumu anlatın kadın doğum dr ununa. Prilam verir muhtemelen bulantınızı da hiç olmasın inşallah 🙏
Umarım öyle olur, tavsiyeniz için teşekkür ederim

Kizlar ben çok duygusalim ya bu normal mi sürekli ağlıyorum herşeye 🙂Çok erken daha bilemedim böyle olan var mı aranizda
😅 evet duygu değişikliği çok oluyor bende de sürekli duygusal videolar izleyip ağlıyorum.

Öncelikle sakin olmaya çalışın bu benim 3 gebeliğim ben hic bir hamileliğimde mide bulantisi yasamadim ama kizkardeşim cok yasadi ve ordan biliyorum sakin olman ve korkmaman lazim ilk 3 ay mide bulantilari fazla olabilir sonradan sakinliyo yani azalmaya başlıyo mide bulantılari bide doktorumun dediği gibi ilk 3 ay bebek senin yediklerinden kilo almiyo yolksaktan besleniyo yani bebeğin icin endişelenme o iyi sadece bol bol su içmeye çalış bide folik asit içeren meyveler,sebzeler tuketmeye çalış ben bu hamileliğimde aksine çok iştahli olduğum icin doktorum bana dikkat et ilk 3 ay bebek senden beslenmiyo ve aldığın tum kilolar sana kaliyo dedi bende o yuzden dikkat etmeye çalisiyorum😁 korkma canim hersey geçiyo
Tavsiyelerin için teşekkür ederim, şimdilik bulantım yok, sadece akşam oldu umarım bi daha olmaz 😌

Back