• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Benim söylemek istediğim şuydu. Mesela benim oğlumda sat'a göre 6+4 ken 5 hastalıkla uyumlu dedi. Yani 10 11 gün fark vardı. Sonraki gittiğimde yani sat'a göre 8 haftalikken 7+2 dedi. Yani ilkinde fark 10 11 gunken sonraki haftada 5 güne düşmüş. Sonra büyüdükçe haftasını yakaladı.
Bana son adet tarihinizi keseye göre değiştirin diyen doktor kafamı karıştırdı. Tamam o zaman son adet tarihime göre güncelliyorum teşekkürler 💞

Merhaba arkadaşlar, burda yeniyim. SAT 10.1. 2025, 6+0 bugün kadın doğuma gittim, kese gözüktü ama embriyo gözükmedi. Vajinal bakmaya gerek yok dedi doktor, normal dedi gönderdi. Ama burda ve başka sayfalarda 5. Haftadan sonra kalp atışı duyanlar bile var. Biraz endişelendim. Vajinal muayene yapıldı mı sizde ilk doktor görüşmesinde? Devlet hastanesine gittim, özele de mi gitsem diye düşündüm. Onun haricinde de bi bilgilendirme vs yapmadı doktor. Yeme içme vs vs.
Merhaba aslında çok normal. 5+1 de kesem bile yoktu o yuzden geç döllenme olmuştur. Vajinal baksaydi kesin görürdü ama gerek görmemiş. Bide bilgileri yazarsan seni tabloya ekleyeyim. Yaş kaçıncı çocuk tahmini doğum tarihi

Mrb hanimlar benim durumumun konuyla alakasi yok ama kusura bakmayin hamile bayanlara sormak istedim 6sinda pik oldum 9zunda kasik ve bel agrim oldu bel agrim hic bitmedi kasik agrisi arada bir oldu bugun adet gunum gelen yok ama sabah cok asiri adet agrisi yasadim arada bir gogsumde agri oluyor bel devam dugyu degisikligi var bu sekilde hamilelik belirtisi yasayan var mi bu arada 2gun once erken gebelik testi yaptim negatif skmdiden teşekkür ederim yorumunuz icin
Canım birkaç gün geçmesini beklemeden şudur budur diyemeyiz geciktikten sonra test yap pozitif çıkarsa da kan testi ver inşallah vardır hayırlısıyla 😌

Ben de çok severiiiim. Bu Kasım’da burası buz gibiydi Antalya’da şortla kısa kolluyla gezmiştik. Sen de sıcacık havanın keyfini çıkar canım😍
Eveeet Ankara dehşet soğuk gelsem şimdi donarım sanırım uzun zamandır hiç o kadar soğuk görmedim 😍 Evet canım Antalya’nın tadını her gün çıkartmak lazım sıcacık memleket

Umarım🥺 hamile kalmadan önce diyordum ne olacak, doğuma yakın gelir kalır bir süre sonra gider. Ama şimdi her anda istiyorum, ne olacak böyle bilmiyorum 🥺🥺
Gelebilme ihtimali varsa dolaşsın ilk aylarda sıkıntı oluyor çok.Hem birazda hasret gideririrsiniz😍

Mrb hanimlar benim durumumun konuyla alakasi yok ama kusura bakmayin hamile bayanlara sormak istedim 6sinda pik oldum 9zunda kasik ve bel agrim oldu bel agrim hic bitmedi kasik agrisi arada bir oldu bugun adet gunum gelen yok ama sabah cok asiri adet agrisi yasadim arada bir gogsumde agri oluyor bel devam dugyu degisikligi var bu sekilde hamilelik belirtisi yasayan var mi bu arada 2gun once erken gebelik testi yaptim negatif skmdiden teşekkür ederim yorumunuz icin
Ben regl olacağım gün test yaptım pozitifti. Kasık ve bel ağrım vardı. Adet olacak gibiydim aynı ama olmadım. Bence regl 2 3 gün geçsin bi de öyle yapın test.

Eveeet Ankara dehşet soğuk gelsem şimdi donarım sanırım uzun zamandır hiç o kadar soğuk görmedim 😍 Evet canım Antalya’nın tadını her gün çıkartmak lazım sıcacık memleket
Cidden buz gibi şuan evden de çalıştığım için gerek olmadıkça çıkmıyorum şu aralar hem dinlenmişte oluyorum🫠

Merhabalar kızlar daha 2 haftalığız biz sizler ne kadarlıksınız tahmini doğum Ekim bakalım Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin 🥰😊🌸

canım tedaviyle oldu benim
Yarın 8 haftalik oluyorum canım. Sağlıkla kucağına al inşallah 💗

Merhaba aslında çok normal. 5+1 de kesem bile yoktu o yuzden geç döllenme olmuştur. Vajinal baksaydi kesin görürdü ama gerek görmemiş. Bide bilgileri yazarsan seni tabloya ekleyeyim. Yaş kaçıncı çocuk tahmini doğum tarihi
Ay beni de ekler misin? Sat: 10 Ocak, yaş:24 tahmini doğum tarihi:19 Ekim

Back