• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
kızlar selam kızlar. her türlü örneklere bir örnek daha eklemeye geldim. bugün doktora gittim, normalde 6+4 olması lazımken 5+6 dedi, bebişin boyu da 2 mm dedi, ama kalp atışını da duydu. 5+6 olsa kalp atışı duyulmaz ama boyu da 6+4 değil yani. her şey olabilir her şey😂😂😂
Duyulabilir aslında 5+6 da yapısal bebeğin gelişimiyle alakalı. Bazen 8. Haftadaya kadar da sarkabilir kalp atışı mesela. Şanslısınız ❤️

Kızlar selam. Ben kendimi aşırı stresli hissediyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Bahsetmiştim burada. Midemin bulanmasından çok korkuyorum. Ölüm gibi benim için gerçekten. Bulandığı an titremeye baslıyorum. Sonunda bugün onu yaşadım. Kıyma kavururken aşırı derecede tiksindim ve midem bulanmaya başladı. Gittim geldim yemeğin başına, belki psikolojiktir dedim ama yok. Çok fena oldum. Kusmadım ama hiçbir şey de yiyemedim. Canım istemiyor hala. Sabah nasıl yemek yerim, yarın akşam nasıl yerim onu düşünüyorum. Bebeğim için yemem lazım bi yandan da onu düşünüyorum. Böyle anlatıyorum ama gerçekten benim için çok zor. Dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıdı. Vücudum kaskatı. Ya bulanırsa diye her an aklımda. Ne yapıcam bana yardım edin. Kafayı yemek üzereyim. Üstüne bir de stresli olduğum için çocuğuma bir şey olursa diye de korkuyorum, stres artıyor vallahi deliricem.
Öncelikle sakin olmaya çalışın bu benim 3 gebeliğim ben hic bir hamileliğimde mide bulantisi yasamadim ama kizkardeşim cok yasadi ve ordan biliyorum sakin olman ve korkmaman lazim ilk 3 ay mide bulantilari fazla olabilir sonradan sakinliyo yani azalmaya başlıyo mide bulantılari bide doktorumun dediği gibi ilk 3 ay bebek senin yediklerinden kilo almiyo yolksaktan besleniyo yani bebeğin icin endişelenme o iyi sadece bol bol su içmeye çalış bide folik asit içeren meyveler,sebzeler tuketmeye çalış ben bu hamileliğimde aksine çok iştahli olduğum icin doktorum bana dikkat et ilk 3 ay bebek senden beslenmiyo ve aldığın tum kilolar sana kaliyo dedi bende o yuzden dikkat etmeye çalisiyorum😁 korkma canim hersey geçiyo

Kizlar tek tarafli kasiği ağriyan varmi😔
Tek tarafli olur zaten canim nadiren 2 tarafli olur oda bildiğim kadar ikiz hamilelikte benim sağ tarafim hep ağri degil de boyle sıkışma gibi,cekilme gibi oluyo doktorum da bebek sağ tarafta dedi zaten ultrasonda bakınca

Kızlar merhaba. Ben burda 2023 Aralık annesiydim şimdi nasıpse 2025 Ekim annesi olmaya hazırlanıyorum. Sata göre 8 haftalik ama geç döllenme oldu 6+1. Çok şükür bebeği de kalp atımı da gördük bugün.
Sat 25 Aralık
İkinci çocuk
Yas 27

Tabi beklicez dış gebe riski falan yoksa. Ayrıca biz tüplüler kalp duyana kadar satı da baz almıcaz bence.
Evet zaten farklı hesaplanıyormuş öyle söylediler hayırlısı inşallah dış gebelik yok şükür 🙏 Bir sonraki sefere de kalp atışı kesin duyulursa inşallah biraz daha rahat olabiliriz☺️

Yani eşiniz sizi anlıyorsa dert etmeyin bence. En iyi kv de bile bir tuhaflık oluyor😕 kendi çocuğunuza istediğiniz ismi koyup geçin. Mesela bana kv öyle bir şey söylese sen bir tane daha doğur sen koy o ismi anne derim. Ama siz bana bakmayın tabi 🤣
Daha hamile değilken bana demişti. Bende istemiyorum dedim. Simdi bana demiyor çünkü reddetcegimi biliyor. Eşime diyor. Eğer bana derse bende derim sen doğur diye 😅
Yani büyük konuşmayım ama bir gün oglum evlenirde torunum olacaksa ben gelinime derim istediğin ismi koy kızım. Bizim zamanımızda kv diretiyordu diye. Benim oğlum doğduğunda ismini kv koydu eşim dedi ki bu kez annem koysun ismini sonrakini sen koyarsın diye söz verdi. Koyacağı isimde içime sindiği için ses etmedim. Hem zaten ben çocugumu yanımda görünce isimi bile boş verdim Sevinçten. Şimdi Eşime dedim sen bana söz vermiştin diye. Eğer eşim kv diretirse bu boşanmaya bile gider. Olay çıkarırım. Ama benim eş kv o kadar çirkef değiller. Direteceklerini hiç sanmıyorum.

Merhabalar kızlar daha 2 haftalığız biz sizler ne kadarlıksınız tahmini doğum Ekim bakalım Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin 🥰😊🌸

canım tedaviyle oldu benim
Genelde son adet tarihini baz alınıyor. Son adet tarihinden sonraki 40 haftayi

Daha hamile değilken bana demişti. Bende istemiyorum dedim. Simdi bana demiyor çünkü reddetcegimi biliyor. Eşime diyor. Eğer bana derse bende derim sen doğur diye 😅
Yani büyük konuşmayım ama bir gün oglum evlenirde torunum olacaksa ben gelinime derim istediğin ismi koy kızım. Bizim zamanımızda kv diretiyordu diye. Benim oğlum doğduğunda ismini kv koydu eşim dedi ki bu kez annem koysun ismini sonrakini sen koyarsın diye söz verdi. Koyacağı isimde içime sindiği için ses etmedim. Hem zaten ben çocugumu yanımda görünce isimi bile boş verdim Sevinçten. Şimdi Eşime dedim sen bana söz vermiştin diye. Eğer eşim kv diretirse bu boşanmaya bile gider. Olay çıkarırım. Ama benim eş kv o kadar çirkef değiller. Direteceklerini hiç sanmıyorum.
Ben de sinir oluyorum arkadaş kv ne diye torununa isim koyuyor ya. Yetmemiş mi doğurduğu hayret siz sabırlıymışsınız. 😊

Merhaba arkadaşlar, burda yeniyim. SAT 10.1. 2025, 6+0 bugün kadın doğuma gittim, kese gözüktü ama embriyo gözükmedi. Vajinal bakmaya gerek yok dedi doktor, normal dedi gönderdi. Ama burda ve başka sayfalarda 5. Haftadan sonra kalp atışı duyanlar bile var. Biraz endişelendim. Vajinal muayene yapıldı mı sizde ilk doktor görüşmesinde? Devlet hastanesine gittim, özele de mi gitsem diye düşündüm. Onun haricinde de bi bilgilendirme vs yapmadı doktor. Yeme içme vs vs.

Back