• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
İnşallah canım 🫂 senin kaç cm
Bana hiç söylemedi Dr bilmiyorum. Ama büyük galiba çünkü bak kesenin yanındaki kesik gibi olan yer ver ya o

Eklentiler

• Screenshot_20250219-163556_Gallery.jpg
    Screenshot_20250219-163556_Gallery.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba canım. Ben senin kadar psikolojik anlamda kötü etkilenmiyorum ama şu yazdıklarını yaşadım. Çoğu şeyden anlık tiksiniyorum, özellikle akşamları doğru düzgün yiyemiyorum. Anlık öğürtü geliyo ve midem garip. 1 kez de sabah kustum allahtan devamı gelmedi. Ama kendini strese soktukça daha kötü olcak. Bebeğin için stres yapma o depolardan besleniyor zaten emin ol. Aylarca kusan hiçbir şey yiyemeyen var ama sapasağlam bebisleri oldu. Sen önce kendini düşün. Muz iyi geliyor diyorlar, kraker, beyaz leblebi, belki biraz sevdiğin başka meyveler iyi gelebilir. Bir de kendimin de tecrübe ettiği bir şey; az az sık sık yemek gerekiyo. Acıktıgımda ya da midem boşken daha çok bulanıyorum. O yüzden ufak ufak bişiler yemek lazım. Biraz zorla kendini, benim için de çok zor ama yine şükür diyeyim geçen haftaya göre daha iyiyim çok şükür biraz daha yiyebiliyorum en azından
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için, hepimiz sağ salim atlatalım inşallah şu süreci 😌

Yay burcuyum normalde hiç sallamam böyle şeyleri ama sürekli bir ağlama her gördüğüm duyduğum şeye🙂Dokuz ay nasıl geçecek böyle😌
Evet balık veya yengeçsin zannettim 🥰 Daha çok yeniyiz hafta olarak elbet geçecek bir sürü şey yüklenecek daha vücuda 🥰

Kizlar ben çok duygusalim ya bu normal mi sürekli ağlıyorum herşeye 🙂Çok erken daha bilemedim böyle olan var mı aranizda
Herkeste farklı oluyormuş canım. Ben de duygusal anlamda hiç bir değişiklik yok ilk haftalarda eşime alınıyordum arada ama düşününce çok saçma şeylerdi😅😅 onun dışında şuan bir duygu değişim durumu yaşamadım daha.🫠

Yaaa kıyamam ağlama 🥹🥰 burcun ne? Ben de henüz hiç yok ağlama
Yay burcuyum normalde hiç sallamam böyle şeyleri ama sürekli bir ağlama her gördüğüm duyduğum şeye🙂Dokuz ay nasıl geçecek boyle
Dizi izlerken Normalde beni etkilemeyen sahnelere bile şuan gözlerim doluyor 😂
Dimi ama reels izlerken bile gözlerim doluyor 🙂çok ilginc

Kesinlikle ben de katılıyorum canım söylediklerine üç gün beş gün bir hafta geri ileri takılacak bir şey değil. Sağlıkla ilerlesinler yeterli. Yani ben 14 aydır aşılama tedavisi gördüm 7 kere yaptırdım. Ölçümler gerçekten doktora bağlı. Folikül kontrolünde dahi doktorum daha detaylı bakar net ölçü verirdi asistanı ayrı. Ya 28 şubatta ya da 3 martta gideceğim amacım erken gitmek değil. Eşim pimpirikli o isterse 28 i durabilirse 3 mart diyim o zaman 😂
Ya bu sıpalar inşallah kıymetimizi bilirler okadar uğraşıyoruz 😂
hadi hayırlı haberlerle💕
Kızım uyandı akşam uyuyunca yine bakarım buraya öptüm sizi hanımlar 😊

Kizlar ben çok duygusalim ya bu normal mi sürekli ağlıyorum herşeye 🙂Çok erken daha bilemedim böyle olan var mı aranizda
Ben de sabah kızımı severken iyiki benim kızımsın diye ağladım bi gören olsa deli der 😂😂 normal😂 bi de balık yerken ağlıyordum diğer hamileliğimde kim bilir kimin yavrusunu yiiyorum diye ahsjdkdkd

Ben de öyleyim. Her şeye her an duygulanıp ağlıyorum. Bir de uzaktayım, en çok da o üzüyor. Annemi istiyorum yanımda. Olsaydı da bana baksaydı, yemegimi yapsaydı canım annem. Şu an bunu yazarken bile aglayasım geliyor 🥺

Bana geç döllenme dedi ama :/ Araştırdığımda doktorlar da SAT’ınızı keseye göre güncelleyin diyor hangisi doğru bilemedim şu an. 9 Ocak’ı 15 Ocak olarak güncellemem lazım doktorlara göre
Benim söylemek istediğim şuydu. Mesela benim oğlumda sat'a göre 6+4 ken 5 hastalıkla uyumlu dedi. Yani 10 11 gün fark vardı. Sonraki gittiğimde yani sat'a göre 8 haftalikken 7+2 dedi. Yani ilkinde fark 10 11 gunken sonraki haftada 5 güne düşmüş. Sonra büyüdükçe haftasını yakaladı.

Ben de öyleyim. Her şeye her an duygulanıp ağlıyorum. Bir de uzaktayım, en çok da o üzüyor. Annemi istiyorum yanımda. Olsaydı da bana baksaydı, yemegimi yapsaydı canım annem. Şu an bunu yazarken bile aglayasım geliyor 🥺
Bende öyleyim malesef gurbet çok zor😭Zamanla düzelir heralde hormanlarla ilgili bence

Yok yükselen bile aslan 😌çok erken geldi bana hayırlısı geçer inşallah 🤲
🤣🤣 evet reels izleyip duygulanıyorum 😅
Ben de sabah kızımı severken iyiki benim kızımsın diye ağladım bi gören olsa deli der 😂😂 normal😂 bi de balık yerken ağlıyordum diğer hamileliğimde kim bilir kimin yavrusunu yiiyorum diye ahsjdkdkd
Kızlar vallahi pek tatlısınız 🤩 canımız hormonlar hahah minnoş özellikler bunlar olsun biraz rahatlarsınız hsjdj

Bende öyleyim malesef gurbet çok zor😭Zamanla düzelir heralde hormanlarla ilgili bence
Umarım🥺 hamile kalmadan önce diyordum ne olacak, doğuma yakın gelir kalır bir süre sonra gider. Ama şimdi her anda istiyorum, ne olacak böyle bilmiyorum 🥺🥺

Mrb hanimlar benim durumumun konuyla alakasi yok ama kusura bakmayin hamile bayanlara sormak istedim 6sinda pik oldum 9zunda kasik ve bel agrim oldu bel agrim hic bitmedi kasik agrisi arada bir oldu bugun adet gunum gelen yok ama sabah cok asiri adet agrisi yasadim arada bir gogsumde agri oluyor bel devam dugyu degisikligi var bu sekilde hamilelik belirtisi yasayan var mi bu arada 2gun once erken gebelik testi yaptim negatif skmdiden teşekkür ederim yorumunuz icin

Back