- 3 Şubat 2025
- 35
- 47
- 3
Mini minnacıkmış daha.. güzel haberlerini alalım kan verince inşallahBenim sata göre 3+6 gözüküyor inşallah sağlıklı gebeliktir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mini minnacıkmış daha.. güzel haberlerini alalım kan verince inşallahBenim sata göre 3+6 gözüküyor inşallah sağlıklı gebeliktir
Bende lh testleriyle takip ettim gercektn cok faydasi var o testlerinAy evet ilk bebek geçen marttan beri deniyoruz iki ay doktor kontrolünde ilerledim bu ay oldu çok şükür
Ben de awoxla yaptım daha önceki aylarda asla çıkmıyordu bunda hemen çıktıAy bende öyle düşünüyorum baya net çıktı birde hemen çıktı güvenilir bir test inşallah yaniltmaz beni
Sen yarinmi kan verceksin cnmBen de awoxla yaptım daha önceki aylarda asla çıkmıyordu bunda hemen çıktı
Ben dün öğleden sonra test yaptım akşam iş çıkışı kan verdim 356 çıktı çok şükür yarın doktora görüneceğimSen yarinmi kan verceksin cnm
Ay bende sizin gittiğiniz tarihte 5+4 giderim benim rahmin test 4+6da zor görüneceğini düşünüyorum ay çok güzel en güzel sevgililer günü hediyeniz kalp atışı5+4 oluyor inşallah gozukur topiklerde genelde 4+6 gibi gorenler olmuş 14şubattada kalp atisini duyariz bi keseyi gorelim dedi doktor
Evet bende önceki aylarda kullandım memnunda kalmıştım inşallah bende kanda o güzel haberi alırımBen de awoxla yaptım daha önceki aylarda asla çıkmıyordu bunda hemen çıktı
Ayy inşallah bize güzel haberlerinizi verin mutlaka. Bir de biz daha başlardayız acaba burda mı eylül de mi oluruz? Kestiremiyorjm en iyisi 2 topiği de takip etmekEvet bende önceki aylarda kullandım memnunda kalmıştım inşallah bende kanda o güzel haberi alırım
Maşallah saglikli ilerler insallah sat neydi kuzum seninBen dün öğleden sonra test yaptım akşam iş çıkışı kan verdim 356 çıktı çok şükür yarın doktora görüneceğim
Ben öyle yapiyorum 6ekim gozukuyor ama eylulude takip edebiliriz benceKızlar biz Ekim ayının ilk günlerine denk geliyoruz ya tabi Eylül’de de
Ayy inşallah bize güzel haberlerinizi verin mutlaka. Bir de biz daha başlardayız acaba burda mı eylül de mi oluruz? Kestiremiyorjm en iyisi 2 topiği de takip etmek
Ay inşallah sonucu yazarım buraya Evet ama Eylül'dekiler baya ilerlemiştir burda biraz daha yakın tarihlerdeyiz kalp atışlarını duymuşlardır tabi onuda yine takip ederizKızlar biz Ekim ayının ilk günlerine denk geliyoruz ya tabi Eylül’de de
Ayy inşallah bize güzel haberlerinizi verin mutlaka. Bir de biz daha başlardayız acaba burda mı eylül de mi oluruz? Kestiremiyorjm en iyisi 2 topiği de takip etmek
Evet tamda o gune denk geliyo ayarlasan gelemzAy bende sizin gittiğiniz tarihte 5+4 giderim benim rahmin test 4+6da zor görüneceğini düşünüyorum ay çok güzel en güzel sevgililer günü hediyeniz kalp atışı
Aynen valla çok güzel denk gelmişEvet tamda o gune denk geliyo ayarlasan gelemz
Ahha bence de öyle yapalım Eylül şuan için daha aktif burasıda yakında dolar. Umarım hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler ve birbirimizi desteklerizBen öyle yapiyorum 6ekim gozukuyor ama eylulude takip edebiliriz bence
İnsallah kuzum en heyecanlandigim sey kalp atisini duymk icin sabirszlaniyorumAhha bence de öyle yapalım Eylül şuan için daha aktif burasıda yakında dolar. Umarım hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler ve birbirimizi destekleriz
Canım Eylül anneleri için bir sayfa var dimi ben bir ara iki sayfa görmüştümAhha bence de öyle yapalım Eylül şuan için daha aktif burasıda yakında dolar. Umarım hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler ve birbirimizi destekleriz
Ben de onu duymayı çok istiyorum. En yakın zamanda inşallahİnsallah kuzum en heyecanlandigim sey kalp atisini duymk icin sabirszlaniyorum
Evet biri aktif değil ama canımCanım Eylül anneleri için bir sayfa var dimi ben bir ara iki sayfa görmüştüm
İnşallahMini minnacıkmış daha.. güzel haberlerini alalım kan verince inşallah
Tamam canımEvet biri aktif değil ama canım