• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5+4 oluyor inşallah gozukur topiklerde genelde 4+6 gibi gorenler olmuş 🥰 14şubattada kalp atisini duyariz bi keseyi gorelim dedi doktor🧿♥️
Ay bende sizin gittiğiniz tarihte 5+4 giderim benim rahmin test 4+6da zor görüneceğini düşünüyorum 🥰 ay çok güzel en güzel sevgililer günü hediyeniz kalp atışı 🥰🌸

Kızlar biz Ekim ayının ilk günlerine denk geliyoruz ya tabi Eylül’de de
Evet bende önceki aylarda kullandım memnunda kalmıştım inşallah bende kanda o güzel haberi alırım 🥰
Ayy inşallah bize güzel haberlerinizi verin mutlaka. Bir de biz daha başlardayız acaba burda mı eylül de mi oluruz? Kestiremiyorjm en iyisi 2 topiği de takip etmek 😅

Ayy inşallah bize güzel haberlerinizi verin mutlaka. Bir de biz daha başlardayız acaba burda mı eylül de mi oluruz? Kestiremiyorjm en iyisi 2 topiği de takip etmek 😅
Ben öyle yapiyorum 🙂6ekim gozukuyor ama eylulude takip edebiliriz bence🥰

Ay inşallah sonucu yazarım buraya Evet ama Eylül'dekiler baya ilerlemiştir burda biraz daha yakın tarihlerdeyiz kalp atışlarını duymuşlardır tabi onuda yine takip ederiz 🥰

Back