Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Hemen olumsuz düşünmeyin. Ben battan 1 gün önce asm ye gittim. İdrarda çıkmasına rağmen gecikmen mi var ona göre tahlil yapalım dedi. Bende 1 gün geciktim dedim artık yoksa yapmayacaklardı. Sonuç 128 çıktı. 1 gün gecikmede sonuç 430 çıktı. Hala tatmin olmadılar. En son 9 gün gecikmede 9000 çıktı ona bile çok tatmin olmadılar. Kalp atışı duyarsan öyle gel gebelik kaydını açalım vs. Yani başlangıçta hepsi böyle karamsar konuşuyor netlik kazanana kadar.
Yok orası öyle ama 2 gün gecikme için benim beta biraz düşük çıkmış doktor haksız değil. Zaten olumsuz bişey demedi. Belli değil dedi sadece. Gerçekten de öyle. Zaten ben 16 hafta bitene kadar rahat edemem 😃 Kızımda 1 gün gecikme 178 çıkmış şimdi baktım. Herhalde 1 gün geç yumurtladim bu kez ya bakalım nasip 🙂

Kızlar 4+4 haftalık gebeyim, sürekli ağlama ihtiyacım var, bu hormonlardan mı? Ne zaman geçiyor? Bir de inanılmaz kaygılarım var sürekli bir şey oldu mu olacak mı korkusu.. yürümeye ayakta durmaya korkuyorum, siz de durumlar nasıl?

Kızlar 4+4 haftalık gebeyim, sürekli ağlama ihtiyacım var, bu hormonlardan mı? Ne zaman geçiyor? Bir de inanılmaz kaygılarım var sürekli bir şey oldu mu olacak mı korkusu.. yürümeye ayakta durmaya korkuyorum, siz de durumlar nasıl?
Endişelenme ben keseyi görene kadar her gece ağlayarak uyuyodum Şimdi kalp atışı bekliyorum hala kaygılı ve duygusalım.

Ben acile gittiğimde antibiyotik ve parol yazdı. Amoklavin- bid antibiyotik. 1000 mg olduğu için endişelenip doktoruma sordum. İçebilirsin sakıncası yok dedi. 2 kere kullandım biraz toparladığım için daha fazla kullanmadım
Ay kötü olursam gideyim o zaman çok teşekkür ederim

Ay kötü olursam gideyim o zaman çok teşekkür ederim
Ya bitki çayı vs yasak olduğu için insan nası toparlayacağını bilemiyor. Gebe olduğundan acil de genelde ilaç yazıyo gönderiyo. Çok kötü hissedersen bence de git.

Ben 5+2 de kese görmeye gittim. Doktor her şey yolunda kalp atışı 2 hafta sonra duyulur vs dedi. Z-fol isimli folik asit verdi kullanıyorum şuan da.
Ben de 5+0 oldum bugün. Diğer hafta gitmeyi düşünüyorum doktora. Folik asiti kendim kullanmaya başlayacağım. Teşekkürler cevap için 🙏

Yok orası öyle ama 2 gün gecikme için benim beta biraz düşük çıkmış doktor haksız değil. Zaten olumsuz bişey demedi. Belli değil dedi sadece. Gerçekten de öyle. Zaten ben 16 hafta bitene kadar rahat edemem 😃 Kızımda 1 gün gecikme 178 çıkmış şimdi baktım. Herhalde 1 gün geç yumurtladim bu kez ya bakalım nasip 🙂
Benim de ilk gebeliğimde betam daha yüksekti. Regl olmam gereken tarihte 5 bin çıkmıştı nerdeyse. Bu defa 3 gün gecikmeyle verdim ama 2700 çıktı. Aslında aynı zamanda yumurtladığımı sanıyorum ama bilemedim

Benim de ilk gebeliğimde betam daha yüksekti. Regl olmam gereken tarihte 5 bin çıkmıştı nerdeyse. Bu defa 3 gün gecikmeyle verdim ama 2700 çıktı. Aslında aynı zamanda yumurtladığımı sanıyorum ama bilemedim
Oy maşallah 5 bin çıksa ikiz mi diye düşünürdüm herhalde☺️ ben başlangıçtaki rakam çok önemli değil diye biliyorum ya. Duzenli artış göstermesi önemli sadece. Benim beta genelde düşük oluyor zaten. 8 haftalık kaybim var daha önce. Düşününce hatirladim da 3. Gün 216 çıkmıştı onda da

Kızlar, beta hcg Çarşamba günü 946'ydı, bugün 1514 çıktı. 1800 ve üzeri olması beklenirdi ama artmamış tam. Bir de doktor keseyi göremedi henüz adet tarihim 13 Mart. Çok korkuyorum. Benzer durumu yaşayan var mı ?

merhaba arkadaşlar,yakın zamanda betasını ölçtüren var mı.Benim şuan 5+3 bu günlerde olup ölçtüren varsa değer yazabilir mi?

Doktora gidip kese gören arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz folik asit verdi mi? Ya da vitamin takviyesi? Gebelik başında doktorum kullandırmıştı bana ama hatırlayamadım hangisiydi tam olarak.
Ben hemşire ablama ve arkadaşıma sonrada eczacıma danışıp aldım.içinde iyot ta var demirde vardı sanırım.Folactive marka

Kızlar, beta hcg Çarşamba günü 946'ydı, bugün 1514 çıktı. 1800 ve üzeri olması beklenirdi ama artmamış tam. Bir de doktor keseyi göremedi henüz adet tarihim 13 Mart. Çok korkuyorum. Benzer durumu yaşayan var mı ?
Tam 2 kat artmayabilir seninki yeterli duruyor. Aynı labaratuvarda mi verdin

Yok maalesef farklı laboratuvarda verdim, kesenin 1500'lerde olup görünmemesi korkuttu beni biraz aslında.
Farklı labaratuvar ve kan verme saati bile etkiliyor. Bence sonucunuz güzel çıkmış. Bir de hch değeri bir hormon oldugu için herkeste farklı miktarda salgılaniyor. Kimisi adeti 3 gün gecince 5binlerde oluyor. Kimisi 200lerde oluyor. 3-6-12 falan gibi aynı sekilde artmıyor. Sizinki 1500lerde olsa da henuz daha küçük bir gebelik haftasında olabilirsiniz.
Hamilelik günlüğünüze baktım şimdi. Beklenen doğum tarihine bakılırsa şu an kese görünmesi zor gibi. Beta değeriniz büyük ama gebelik haftası küçük daha sanki☺️ ben hiç bu karmaşayı yaşamamak icin 2 hafta sonraya randevu aldım. Kalp atışıyla birlikte görürüm diye düşündüm☺️

Farklı labaratuvar ve kan verme saati bile etkiliyor. Bence sonucunuz güzel çıkmış. Bir de hch değeri bir hormon oldugu için herkeste farklı miktarda salgılaniyor. Kimisi adeti 3 gün gecince 5binlerde oluyor. Kimisi 200lerde oluyor. 3-6-12 falan gibi aynı sekilde artmıyor. Sizinki 1500lerde olsa da henuz daha küçük bir gebelik haftasında olabilirsiniz.
Hamilelik günlüğünüze baktım şimdi. Beklenen doğum tarihine bakılırsa şu an kese görünmesi zor gibi. Beta değeriniz büyük ama gebelik haftası küçük daha sanki☺️ ben hiç bu karmaşayı yaşamamak icin 2 hafta sonraya randevu aldım. Kalp atışıyla birlikte görürüm diye düşündüm☺️
Çok güzel düşünmüşsünüz. Ben de aslında adetim gecikince test yapacaktım fakat arkadaşım zorladığı için mecburen erken yaptım çok pişmanım bu kadar erken yaptığım için. Doktor biraz korkuttu aslına bakarsanız. Kese görünmedi, beta hcg de 2 katına çıkmamış dış gebelik olabilir dedi :( bakalım göreceğiz.

Back
X