Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Hamileyim canım kan testi verdim iki kere hcgde çıktı
Güzel haberi alan herkesin süreci sağlıklı bir şekilde ilerler ve sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur ben de yarın kan vermeye gideceğim bakalım hiç aklımda yoktu ikinci kez anne olmak tamamen sürpriz büyük ihtimal geç yumurtlama hayırlısı bakalım

Arkadaşlar kan sulandırıcı kullanan var mı? Ben Clexane kullanıyorum. Şu an ücretli alıyorum. Aile hekimleri yazabiliyor mu acaba?
Ben oksapar kullanıyorum, özel hastanede doktorum trombofoli raporuma istinaden 10 kutu yazdı, eczaneyle gittiğimde 3 kutu verebiliyor sistem dedi 100 liraya 3 kutu aldım, bir haftadır göbekten yapıyorum, devamını kullanamicam sanırım beta degerim geçen hafta 6500 bu hafta 5500 e düşmüş, kesede bebek yolk saf göründü ama düşük olacak gibi, senin kac haftalık

Ben oksapar kullanıyorum, özel hastanede doktorum trombofoli raporuma istinaden 10 kutu yazdı, eczaneyle gittiğimde 3 kutu verebiliyor sistem dedi 100 liraya 3 kutu aldım, bir haftadır göbekten yapıyorum, devamını kullanamicam sanırım beta degerim geçen hafta 6500 bu hafta 5500 e düşmüş, kesede bebek yolk saf göründü ama düşük olacak gibi, senin kac haftalık
İnşallah her ley yoluna girer ve sağlıkla ilerler 🤲🏻
Ben bugün 5+3üm. 458, 1293, 4177 şeklinde beta değerlerim çıktı. En son 6 Nisan'da kan vermiştim. Önümüzdeki günlerde kese görmek için gideceğiz. Bir gebelik kaybım var. Sonrasında trombofili paneli yapmıştık bizde. Gebeliği öğrenince doktorum hemen kan sulandırıcı başla dedi. Şu an ücretli alıyorum ama doktoruma gittiğimde yazmasını ve hatta mümkünse rapor çıkarmasını isteyeceğim.

İnşallah her ley yoluna girer ve sağlıkla ilerler 🤲🏻
Ben bugün 5+3üm. 458, 1293, 4177 şeklinde beta değerlerim çıktı. En son 6 Nisan'da kan vermiştim. Önümüzdeki günlerde kese görmek için gideceğiz. Bir gebelik kaybım var. Sonrasında trombofili paneli yapmıştık bizde. Gebeliği öğrenince doktorum hemen kan sulandırıcı başla dedi. Şu an ücretli alıyorum ama doktoruma gittiğimde yazmasını ve hatta mümkünse rapor çıkarmasını isteyeceğim.
İnsallah hepimiz için güzel kolay süreçler olur 🙏

Yaptım test evde kan vermedim sadece... Ekimde bi düşüğüm olmuştu yıpratıcı geçmişti o yüzden
Sizi çok iyi anlıyorum ben de ağustos sonu eylül başı düşük yaşadım erken öğrenmek çok daha kötü. Düşük sonrası daha bu ay korunmayı bırakabildik son adet tarihim 15 marttı çok ümidim yok ama bekliyorum belirtilerim psikolojik mi bilmiyorum

Arkadaşlar ben dün keseyi görmek için doktora gittim 5+3 müş. 2-3 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğim. Kan testleri yapıldı. Bir sorun yok ama Tsh 3,17 çıktı. Ocak ayında ölçtürmüşüm 3,31 di. 1. Trimesterde 2,5 altı olması öneriliyormuş. Endişeleniyorum bu konuda bilgisi olan var mı 🥲
Bu alanlarla ilgilenen bi diyetisyene de başlamanızı öneririm
Arkadaşlar ben dün keseyi görmek için doktora gittim 5+3 müş. 2-3 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğim. Kan testleri yapıldı. Bir sorun yok ama Tsh 3,17 çıktı. Ocak ayında ölçtürmüşüm 3,31 di. 1. Trimesterde 2,5 altı olması öneriliyormuş. Endişeleniyorum bu konuda bilgisi olan var mı 🥲

Evet ilk gebelik. Benim son adet tarihine göre 5buçuk haftalık şuan. Dün gittim keseyi gördük. 3 hafta sonra kalp atışı için çağırdı 8. Hftada.
Merhaba kesenizin fotoğrafini paylaşır mısınız bende 5 haftalık hamileyim ama kesemi tam sevemiyorum, doktor rahim duvarı kalınlaşmış, rahim ağzı ve yumurtalıklarda sağlıklı dedi, minicik bir şey görüyorum kese gibi ama haftaya daha net olur dedi, sizinki gibi mi benim ultrason fotografimda merak ediyorum

Kızlar ben beslenmeye normal yediğim gibi yapıyorum sadece daha vitaminli şeyler tüketmeye çalışıyorum et sebze bol su tüketiyorum normalde çok kahve içerdim içmemeye çalışıyorum
Ben de kahveyi bıraktım ama çayı bırakamadım hala :( kolayı da yeni bıraktım. Bence gebeliğin en zor kısımlarından biri de bu yasaklar :(

Hanımlar bu arada çok fena grip oldum bugün :( ilaç içmeyeceğim ama tavsiyesi olan var mı ilk hamileliğim olunca bilemedim ne yapsam

Kızlar beslenmenizi düzenlediniz mi? Dikkat ediyor musunuz kafein vs. Ben şu an zaten normal kilomun üstündeyim. Beslenmemi düzenleyip protein ve sebze ağırlıklı devam etmek istiyorum ama annem yanımda şu an. O yüzden imkansız şu an.
Ben hamileliği öğrenince daha dikkatli beslenmeye başlamıştım ama bulantılar başlayınca hiç dikkat edemiyorsun. Yumurta bile yiyemiyorum kaç gündür. Midem neyi kabul ederse onu yiyorum. Kafeini tamamen kestim. Beyaz leblebi ve çubuk kraker tutuyor midemi.

Merhaba benim sat 3 şubattı yıllardır pcos görüntüsü var deniyor regl pek düzenli olmazdı 32 33. Gün de olmayınca bir kaç marka test yaptım hepsi negatif çıktı daha sonra 38. Günde de olmayınca doktora gittim kan istedi ve pozitif çıktı. Bir buçuk hafta sonra keseyi görmek için gittim sata göre kese küçüktü geç döllenme olabilir dedi cumartesi de kalp atışı için gideceğim inşallah kalp atışını duyarım ☺️herkesin hakkında hayırlısı olsun her şey gönlümüzce olur umarım bebeklerimizi bu yıl kucağımıza alırız 🙏🌸Bende
Merhaba benim sat 3 şubattı yıllardır pcos görüntüsü var deniyor regl pek düzenli olmazdı 32 33. Gün de olmayınca bir kaç marka test yaptım hepsi negatif çıktı daha sonra 38. Günde de olmayınca doktora gittim kan istedi ve pozitif çıktı. Bir buçuk hafta sonra keseyi görmek için gittim sata göre kese küçüktü geç döllenme olabilir dedi cumartesi de kalp atışı için gideceğim inşallah kalp atışını duyarım ☺️herkesin hakkında hayırlısı olsun her şey gönlümüzce olur umarım bebeklerimizi bu yıl kucağımıza alırız 🙏🌸
ay bende ayni durumdayim sat 20 subat sizce ne zaman test yapmaliyim

Arkadaslar benim sat 16 subatti bes gun adet surdu bitti dongum duzensiz diye bu ay 25 mart gozukuyordu adet baslama tarihi ama adet olmadim hemen hemen 15 gunluk gecikme mide bulantisi bas agrisi sol kasikta inanilmaz agri var test yapiyorum surekli negatif pozitife donme olasiligi varmi acaba ya cok kafam karisik

Back
X