- 2 Aralık 2023
- 138
- 146
- 23
Hashimoto değerimiPeki sizin değerleriniz kaçtı
Anti tpo hamile kalmadan önce 600 küsürlerdeydi. Daha henüz gitmedim. Tsh yükseldimi normalmi bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hashimoto değerimiPeki sizin değerleriniz kaçtı
Anti tpo hamile kalmadan önce 600 küsürlerdeydi. Daha henüz gitmedim. Tsh yükseldimi normalmi bilmiyorum
Doktorların bazen kötüye bizi hazırlama gibi bir düşüncesi oluyor ama herşey yolunda gidecek inşallah. Tekrar ne zaman kontrole çağırdıÇok güzel düşünmüşsünüz. Ben de aslında adetim gecikince test yapacaktım fakat arkadaşım zorladığı için mecburen erken yaptım çok pişmanım bu kadar erken yaptığım için. Doktor biraz korkuttu aslına bakarsanız. Kese görünmedi, beta hcg de 2 katına çıkmamış dış gebelik olabilir dedibakalım göreceğiz.
Maşallah baya çıkmış sizin benim 5000 lerde5+2 9000 çıktı benim
Teşekkür ederimHashimoto değerimi
Hashimoto değerimi
Anti tpo hamile kalmadan önce 600 küsürlerdeydi. Daha henüz gitmedim. Tsh yükseldimi normalmi bilmiyoru ederim
yani acaba benim ki mi düşük tereddütte kaldım şimdi5+2 9000 çıktı benim![]()
Tam da olması gerektiği gibi bence. 24 saatte %50 artmış işte daha ne olsun. Bence doktorun dün verdiğini unuttu. Hep iki günde bir verildiği için öyle sandı. Sen canını sıkma boş yereKızlar helppppsinirden gülüyorum
Dün HCG 166
Bugün 249 çıkmış
Yani 48 saatte iki katına çıkması gerekiyorsa bu artış 24 saat için tam tamına doğru rakam degil mi ya. Araya haftasonu giriyor diye aile hekimi bugün kan aldı. Şimdi de mesaj atmış çok az artmış ama hakkında hayırlısı olsun diye. Sinir oldum. Ben mi matematiği unuttum doktorun mu kafası karıştı beynimden vurulmuşa döndüm mesajı görünce![]()
Evet ya bence de doktor bir an öyle görünce 2 kat olmamis diye düşündüTam da olması gerektiği gibi bence. 24 saatte %50 artmış işte daha ne olsun. Bence doktorun dün verdiğini unuttu. Hep iki günde bir verildiği için öyle sandı. Sen canını sıkma boş yere![]()
Pazartesi gideceğim bakalım:/Doktorların bazen kötüye bizi hazırlama gibi bir düşüncesi oluyor ama herşey yolunda gidecek inşallah. Tekrar ne zaman kontrole çağırdı
Ben de ikiz diye düşünmüştüm ama hiç öyle çıkmadıOy maşallah 5 bin çıksa ikiz mi diye düşünürdüm herhaldeben başlangıçtaki rakam çok önemli değil diye biliyorum ya. Duzenli artış göstermesi önemli sadece. Benim beta genelde düşük oluyor zaten. 8 haftalık kaybim var daha önce. Düşününce hatirladim da 3. Gün 216 çıkmıştı onda da
Ya gerçekten moral bozan kişilere sinir oluyorum. dün 166 çıkan sonucun yarın 332 çıkması lazımdı zaten. Neyin kafasını yaşıyolar bilmiyorum. Siz hiç canınızı sıkmayın. Daha çok yeni pazartesi bir kere daha verin güzel arttıysa takip etmeyin bir süre. 5. haftanızda kese görmek için doktora gidersiniz.Kızlar helppppsinirden gülüyorum
Dün HCG 166
Bugün 249 çıkmış
Yani 48 saatte iki katına çıkması gerekiyorsa bu artış 24 saat için tam tamına doğru rakam degil mi ya. Araya haftasonu giriyor diye aile hekimi bugün kan aldı. Şimdi de mesaj atmış çok az artmış ama hakkında hayırlısı olsun diye. Sinir oldum. Ben mi matematiği unuttum doktorun mu kafası karıştı beynimden vurulmuşa döndüm mesajı görünce![]()
Ben de 2 hafta sonrasına gitmeyi düşünüyorum. Kalp atışını da duyabilmek için. Sanırım ikinci gebelik olunca daha rahat olunuyorFarklı labaratuvar ve kan verme saati bile etkiliyor. Bence sonucunuz güzel çıkmış. Bir de hch değeri bir hormon oldugu için herkeste farklı miktarda salgılaniyor. Kimisi adeti 3 gün gecince 5binlerde oluyor. Kimisi 200lerde oluyor. 3-6-12 falan gibi aynı sekilde artmıyor. Sizinki 1500lerde olsa da henuz daha küçük bir gebelik haftasında olabilirsiniz.
Hamilelik günlüğünüze baktım şimdi. Beklenen doğum tarihine bakılırsa şu an kese görünmesi zor gibi. Beta değeriniz büyük ama gebelik haftası küçük daha sankiben hiç bu karmaşayı yaşamamak icin 2 hafta sonraya randevu aldım. Kalp atışıyla birlikte görürüm diye düşündüm
![]()
Teşekkürler, folidoce kullanıcam ben deBen hemşire ablama ve arkadaşıma sonrada eczacıma danışıp aldım.içinde iyot ta var demirde vardı sanırım.Folactive marka
Bence aile hekimi ile daha fazla muhatap olmayın. Planladığınız gibi zamanı gelince direkt kadın doğuma gidin. Kullandığı cümle etik dışı resmen.Kızlar helppppsinirden gülüyorum
Dün HCG 166
Bugün 249 çıkmış
Benim gibi olmuşsun sende. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.Kızlar ben regl oldum. Maalesef Aralık annesi olamayacağım, Ocak'ta anne olurum inşallahBana dua edin olur mu? Hamişlerin duaları kabul olur
Hepinize mutlu, sağlıklı, huzurlu bir hamilelik dönemi diliyorum![]()
İkiz olabilir mi açaba5+2 9000 çıktı benim
Evet canım bende 6. Haftam dayım komedi dizilerine bile ağlıyorum şuanKızlar 4+4 haftalık gebeyim, sürekli ağlama ihtiyacım var, bu hormonlardan mı? Ne zaman geçiyor? Bir de inanılmaz kaygılarım var sürekli bir şey oldu mu olacak mı korkusu.. yürümeye ayakta durmaya korkuyorum, siz de durumlar nasıl?
İnşallah ❤Hamile anneler benim için dua eder misiniz ?Bende Ocak ayı annesi olabileyim inşAllah. Güzel geçen hamileliğiniz olsun. Evlatlarınızın güzel günlerini görürsünüz inşAllah.