Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş geçer en kısa zamanda. Anlıyorum sizi, ben de bir süre tost yemek istemiştim sadece. Çok kötüyseniz doktorunuz ilaç başlayabilir belki bir süre sonraBen hamileliği öğrenince daha dikkatli beslenmeye başlamıştım ama bulantılar başlayınca hiç dikkat edemiyorsun. Yumurta bile yiyemiyorum kaç gündür. Midem neyi kabul ederse onu yiyorum. Kafeini tamamen kestim. Beyaz leblebi ve çubuk kraker tutuyor midemi.
Bir kadın doğum doktoruna göründünüz mü? Bence sizi en iyi o aydınlatır, ben olsam öyle yapardım.Daha mi beklemem gerekiyor
Meyve çayları içip meyve yiyebilirsiniz. Bolca su ve dinlenme. Burun akıntısı varsa okyanus/deniz suyu kullanabilirsiniz. Öksürük varsa bal iyi geliyor boğaza. Ya da pekmez tereyağı karışımı da olabilir.Hanımlar bu arada çok fena grip oldum bugünilaç içmeyeceğim ama tavsiyesi olan var mı ilk hamileliğim olunca bilemedim ne yapsam
Geç döllenmiştir bence düşük diye kendini strese sokma normal duruyor:)Kızlar Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin benim sadece bat 2 nisandı 5 nisanda betam 106 çıktı bana çok düşük geldi doktor kese içinde iki hafta sonra gel dedi bakınca çok düşük buluyorum ben de sebebi nedir sizce
Sağlıkla kucağına al inşallahhhhselam kızlar ben de dün gittim 5+4teyiz kese ve yolk sac göründü beta 15399 çıktı kalp atışı için de haftaya çağırdı. Şu ana kadar hiç mide bulantısı vs yaşamadım nazar değmesin :)
2. Trimesterdada kullanın diyolar mıBen onu 2. Trimester dan itibaren kullanmaya başladım, hatta gebelik sonrası da kullandım bayağı. Öncesinde daha basic bir şey kullanıcam sanırım. Teşekkürler cevap için
teşekkürler canım inşallah sen deSağlıkla kucağına al inşallahhhh![]()
Aynı şekilde, ben kafeinsiz kahve tüketmeye başladım umarım ondan bir sıkıntı çıkmazBen hamileliği öğrenince daha dikkatli beslenmeye başlamıştım ama bulantılar başlayınca hiç dikkat edemiyorsun. Yumurta bile yiyemiyorum kaç gündür. Midem neyi kabul ederse onu yiyorum. Kafeini tamamen kestim. Beyaz leblebi ve çubuk kraker tutuyor midemi.
Tabi tabi gebeliğin sonuna kadar kullanıyorsun bu tarz takviyeler. Ama benim doktorum değiştirmişti ilk trimesterdan sonra regenesis verdi. İlk kullandığım folik Asit ve B12 idi yanılmıyorsam2. Trimesterdada kullanın diyolar mı
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza. Kese ve kalp atışı gördünüz mü?Merhaba biz 6 haftalığız tahmini doğum tarihimiz 4 Aralık hepınız sağlıkla kucagınıza alın inşallah![]()
kafeini uzaklaştırmak için kahveyi kimyasal bir işleme tabii tutuyorlar. Kafeinsiz yerine kafeinli içmeniz daha az zararlı olabilir. Zaten bazı doktorlar günde bir kahveye izin veriyor.Aynı şekilde, ben kafeinsiz kahve tüketmeye başladım umarım ondan bir sıkıntı çıkmaz
Teşekkürler inşallahHoşgeldiniz, hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza. Kese ve kalp atışı gördünüz mü?
Bence bir kan verin onunla daha net belli olurArkadaslar benim sat 16 subatti bes gun adet surdu bitti dongum duzensiz diye bu ay 25 mart gozukuyordu adet baslama tarihi ama adet olmadim hemen hemen 15 gunluk gecikme mide bulantisi bas agrisi sol kasikta inanilmaz agri var test yapiyorum surekli negatif pozitife donme olasiligi varmi acaba ya cok kafam karisik
Ben 5+2 de kese görmeye gittim. Doktor her şey yolunda kalp atışı 2 hafta sonra duyulur vs dedi. Z-fol isimli folik asit verdi kullanıyorum şuan da.Doktora gidip kese gören arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz folik asit verdi mi? Ya da vitamin takviyesi? Gebelik başında doktorum kullandırmıştı bana ama hatırlayamadım hangisiydi tam olarak.
Ben acile gittiğimde antibiyotik ve parol yazdı. Amoklavin- bid antibiyotik. 1000 mg olduğu için endişelenip doktoruma sordum. İçebilirsin sakıncası yok dedi. 2 kere kullandım biraz toparladığım için daha fazla kullanmadımHanımlar bu arada çok fena grip oldum bugünilaç içmeyeceğim ama tavsiyesi olan var mı ilk hamileliğim olunca bilemedim ne yapsam
Hemen olumsuz düşünmeyin. Ben battan 1 gün önce asm ye gittim. İdrarda çıkmasına rağmen gecikmen mi var ona göre tahlil yapalım dedi. Bende 1 gün geciktim dedim artık yoksa yapmayacaklardı. Sonuç 128 çıktı. 1 gün gecikmede sonuç 430 çıktı. Hala tatmin olmadılar. En son 9 gün gecikmede 9000 çıktı ona bile çok tatmin olmadılar. Kalp atışı duyarsan öyle gel gebelik kaydını açalım vs. Yani başlangıçta hepsi böyle karamsar konuşuyor netlik kazanana kadar.Günaydın kızlar dün adet görmezsem kan vereceğim demiştim. HCG 166 çıktı. Ama 2 gün gecikme için biraz düşük bir değer dedi aile hekimi. Ya birkaç gün geç yumurtladim ya da sağlıksız gebelik. Artış takip edeceğiz artık hayırlısı![]()