Sat ile beraber düşünmek lazım canım yani sattan itibaren saymak lazım.Benm yeni 4 haftalik olcak ama sat ile beraber yumurtlama catlama gunumle beraber 3 haftalik
Gayet normal hatta iyi bir degerKan sonucun çıktı beta 1693. Yeni gebeliğe fazla bı değer mi kızlar
oooiiyy welcome to the club o zaman, heyecanla sonuçları bekliyoruzzz daha haberi yok mu eşininnnn aayyy çok heycanlıYarın kan vermeye karar verdim ben de kızlareşim bu gece geliyor iş seyahatindeydi. Cuma akşamı değer cikkis olur öyle söyleyeyim istiyorum daha geciktiğimi söylemedim.
Yok tepkisini merak ediyorum. Biraz zor ikna etmiştim. Umarım hayal kırıklığı yaratmaz tepkisioooiiyy welcome to the club o zaman, heyecanla sonuçları bekliyoruzzz daha haberi yok mu eşininnnn aayyy çok heycanlı
hayal kırıklığı yaşayacak olsa ikna olmazdı, öyle düşünYok tepkisini merak ediyorum. Biraz zor ikna etmiştim. Umarım hayal kırıklığı yaratmaz tepkisibiraz tedirginliğim var o yüzden
Yani evet ama yine de bir tedirginim iştehayal kırıklığı yaşayacak olsa ikna olmazdı, öyle düşün
jfskdsf annelik başından sonuna endişe. tabiki her şey yolunda, git bi kan ver de sonucu görelim bakalım, her şey güzel olacak <3Yani evet ama yine de bir tedirginim işteçünkü kendime tedirginlik yaratacak yer arıyorum. Neyse derin bir nefes. Her şey yolunda şu an bir sorun yok bu konuyu o zaman düşünürüm
Yaa güzel haberlerini alacağız inşallahYarın kan vermeye karar verdim ben de kızlareşim bu gece geliyor iş seyahatindeydi. Cuma akşamı değer cikkis olur öyle söyleyeyim istiyorum daha geciktiğimi söylemedim.
Ay hadi hayırlısı olsun kuzum yaz bize merak ederizKızlar bende tekrar kan verdim beta artışı kontrolü için yazacağım size
İnşallah kuzum yajfskdsf annelik başından sonuna endişe. tabiki her şey yolunda, git bi kan ver de sonucu görelim bakalım, her şey güzel olacak <3
Aynen kuzum bence normalMaşallahsağlıkla kucagimiza alalım inşallah.normal değer o zaman rahatladım simdi
Canım kaçtı betan sat ve bat neydi?kızlarr var mı ağrısı bulantısı olan? benim ara ara kasık ağrım oluyor.. beta düşüktü malum dün, ama tekrar kan verip kendimi o sürece sokmak istemiyorum. zaten öyle ya da böyle beklemem gerekecek. biraz kaygılıyım. hayırlısı olsun
Canım kaçtı betan sat ve bat neydi?
Bence güzel çıkmış canımSat 31 ekim
Bat 26-27 Ekim
26 ekimde beta 60 çıktı
Sen ovulasyonla takip yaptın mu yada tahmini biliyor musun ne Zaman çatladı yumurtanSat 31 ekim
Bat 26-27 Ekim
26 ekimde beta 60 çıktı
Hayır bilmiyorumSen ovulasyonla takip yaptın mu yada tahmini biliyor musun ne Zaman çatladı yumurtan