Çok geçmiş olsun ben yaklaşık iki yıl önce bu amaliyati oldum pentide sporcu sütyeni var onu alın kulanimi çok rahat bide güvende hisetiriyor ben sadece onu kulandim doktorum tavsiye eti iki ay kulandim korse hiç kullanmadım tavsiye ederim ama büyük beden almayın küçük beden alın iyi sarsın çokta kaliteli meme ucu asla beli olmuyor biraz pahalıydı ama

Yanılmıyorsam beş veya altı ayı buluyor öyle hemen yumusamadi benim giyuslerim ama bu kişiden kişiye deyisir zaten bedeniniz hazır deyilse hareketleriniz kısıtlanıyor kendinizi zorlamayın sakin

Merhaba hala sigara kullanıyormusunuz acaba ? Ne zaman sigara kullanmaya başlayabiliriz ki 🙊aslında günde 2 tane içiyorum kahvenin yanında ama insan özlüyor 😂
Canim ben 2.gun daha taburcu edilmeden annemle cafeye inip orda kahve sigara yapmistim 🤭 eve cikinca icmeye devam ettim. Dikislerim buna ragmen cok guzel iyilesti. Dr azaltrsan iyi olur demisti ama dr umun bir tek bu konuda sozunu dinlemedim. Sorun da olmadi sukur.

Merhaba hala sigara kullanıyormusunuz acaba ? Ne zaman sigara kullanmaya başlayabiliriz ki 🙊aslında günde 2 tane içiyorum kahvenin yanında ama insan özlüyor 😂
Ben 12 yaşımdan beri içiyorum ameliyattan çıkınca da içtim hala içiyorum günde 3 paketi buluyor bazen. Konuda da yazdığım gibi bir tek buna engel olamıyorum maalesef

Back
X