Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Hoşgeldin canım yaş, kaçıncı çocuk, son adet tarihi, tahmini doğum tarihi yazarsan listeye ekleyilim seni de kuzum

Adet gecikmesinin 3 günündeyim yarın 4 olucak bakalım nasip olursa ya burdayım ya temmuz grubunda o yüzden yorum yapmak istedim eğer olursam regli gelicem gruba :) ama inşallah gelmem regli olmam :)

Selamlar
İnşallah 2025 ağustos annesi olacağım değerlerim güzel artarsa sat 25 ekim bat 22 kasım. 20 kasımda beta 60 ile öğrendim bugün tekrar kan vereceğim artışa bakmak için

Aiyyy biz şimdi temmuz grubunda mı olmalıyız ağustos grubunda mı çok arada değil miyizzzz

Eldorin Umutvari Beklenen doğum tarihi 1 Ağustos olanlar olarak bir grupta daha buluşuyoruz

Merhabalar bende regl gecikmesinin 3.günündeyim pazartesi kontrole gideceğim inşallah güzel haberler alırım

Kızlar bende aranıza katılabilir miyim idrar testlerim pozitif çıktı bu sabah sağlık ocağına kan verdim sonuç bekliyorum. Sat göre 1 Ağustos görünüyor

Merhaba kızlar benim sat 17 ekim doktora 23 kasımda gittim 3 haftalık gebesin dedi doğumum hangi aya denk geliyor temmuzmu agustosmu

Anladım canım ben dusuklerim olduğu ve ovulasyon bildiğim için kese gözüken kadar Beta bakyitiricam canım
Canlar tabloyu yapıyorum bilgilerinizi gönderin gelsin

sat, tahmini doğum tarihi, kaçıncı çocuk gibi tabloya bakarak yazabilirsiniz

beni etiketlemeyi unutmayın gözümden kaçmasın

Sezeryan olacağı için muhteleme temmuz da doğum olcak. O yüzden temmuz annelerine kayıt oldum. Burayı da takip edicem ama inşallah
Kacinci cocuk: ilk
Son adet tarihi: 30.10.2024
Tahmini dogum tarihi: 06.08.2025

İlk çocuk
Tahmini doğum tarihi : 02.08.2025
Sat: 24.10.2024
Kilo: 46

Her ihtimale karşı temmuz annelerine de kayıt yaptırıyorum iki geuptan da konuşuruz bizim muhtemelen aynı zamanlar zaten

İlk çocuk

Her ihtimale karşı temmuz annelerine de kayıt yaptırıyorum iki geuptan da konuşuruz bizim muhtemelen aynı zamanlar zaten
Ben de orada da varım zaten bu bebelerin sağı solu belli olmaz iki gün ünce iki gün sonra gelseler ay değişiyor

Eldorin Canım gebelik ilerlesinde benim sezeryan olacağı için Ağustosts doğma şansı yok gibi ama şu var ben Burdaki kişilerle kese kalp atışı vesaire yakın olacağı için burda devam edeceğim

İlk çocuk

Ben de orada da varım zaten bu bebelerin sağı solu belli olmaz iki gün ünce iki gün sonra gelseler ay değişiyor
O zaman ben de kayıt yaptırayım

Çocuk : 2. Gebelik 3. Çocuk
Sat : 26 Ekim
Kilo : 80

Ay kardeşimin adı da Başak ya valla ben de neden kan çekti diyorum ama asıl isim yerine nick yazayım ben Canımsın ekliyorum birazdan
gahshshshsj ay benim avellik kullanıcı adımı söylemem lazımdı tabi niye bodoslama adımı yazdım ki hihihi ay demek kiiiii çekmiş

Yaş; 29
İlk çocuk
Sat; 30 ekim
Şehir; Tekirdağ
Kilo ;74 Boy;168
Kızlar kese ve kalp atışından sonra tahmini doğum söylüyorlar genelde benimde temmuz sonu veya ağustos başıdır diye tahmin ediyorum
Hepimize hayırlı uğurlu sağlıklı olsun bu topikkk

Sat 25.10.2024
İlk çocuk
Tahmini doğum tarihi 01.08.2025
Yaşım 27
Kilomu bilmiyorum ama 60 varım sanırım
Şehir istanbul
Eldorin

Kızlar ben ekran maruziyetimi an itibariyle sonlandırıyorum yarın yazan olursa onları da eklerim

Bugünü de kazasız belasız atlattık çok şükür. Bebelerimiz hala bizimle yarın da çok güzel bir gün olsun inşallah

Yarın kan vereceğim. HCG için değil aslında genel bir kan testi vereyim gebelikte bakılan ama HCG'yi de yazarım sonuçlar çıkınca

Hepinize keyifli geceler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…