Daha yöneticimiz yok canım biraz daha gelsin insa kar bir gonullu çıkarsa devralır grubu. Ben yaparim diycem de düşük falan yaparım diye tedirgin hissediyorum.Bizim tabloyu kim yapicak acaba
canımmm tebrik ederim <3Kızlar bende dün akşam kan tahlili yaptırdim. Beta 87 çıktı bat a 2 gün var
aiiiy mide bulantısı çok fena ya, umarım uzun sürmez. ben ilk gebeliğimde de hiç yaşamamıştım. genetik şanslılardanım bu konuda annemde de hiç olmazmış. sıfır bulantıyla bitirmiştim bakalım bunda nasıl geçecek.Ayy mide bulantılarım hayırlı olsun yayemek yiyince bulanıyor acıkınca bulanıyor inşallah çok yogun olmaz ve uzun sürmez
ayyy tebrik ederim çok sağlıkla al kucağına <3Kızlar bugün adet günümdü. kan verdim beta 60Allah sağlıkla iyi bir gebelik nasip etsin inşallah hepimize
Daha yöneticimiz yok canım biraz daha gelsin insa kar bir gonullu çıkarsa devralır grubu. Ben yaparim diycem de düşük falan yaparım diye tedirgin hissediyorum.
Kız bu arada sen 2024 kasım aralık gebelige hazırlık grubunda da varsın listede niye guncellemedin bizi gebelik var pozitif diyeben güncelledim şimdi seni. Haberin olsun
Yaaa canimmmmm hayirli olsunMerhaba kızlar bende geldim aranıza pazartesi kan 30 çıktı
Ayy mide bulantılarım hayırlı olsun yayemek yiyince bulanıyor acıkınca bulanıyor inşallah çok yogun olmaz ve uzun sürmez
Canim senin kacinci haftada basladi mide bulantin
Benm yeni 4 haftalik olcak ama sat ile beraber yumurtlama catlama gunumle beraber 3 haftalik5+1 canım ama öyle her gün yok ara ara yokluyor
Adetin kaç gün gecikmişti değerin çok iyi maşallahKan sonucun çıktı beta 1693. Yeni gebeliğe fazla bı değer mi kızlar
Son adet tarihin ne zamandi ?Kan sonucun çıktı beta 1693. Yeni gebeliğe fazla bı değer mi kızlar
Canım normalde adetim düzenlidir 28 günde bir olurum.gecen ay 20 sinde olmam gerekirken 25 oldum. Normalde bu ay 23 olmam gerekiyordu geçen ay gbi geçirirse de bu günlerde olmam gerekiyorduAdetin kaç gün gecikmişti değerin çok iyi maşallah
Son adet tarihim 25 ekimdiSon adet tarihin ne zamandi ?
Ben de 4+2 de verdim 163 çıktı. 2 gün sonra yani bugün verdim. Yarın sonuç çıkacak.
İkiz gebeliğim de de 4 haftalık 228 çıkmıştı
Benim de 26 Ekim. Acaba senin erken döllenme olmuş olabilir mi. Belki bu ay erken yumurtlama olmusturSon adet tarihim 25 ekimdi
Evet dediğiniz gbi olmuş olabilir yumurtlama takip etmedigim için hiç hatırlamıyorumBenim de 26 Ekim. Acaba senin erken döllenme olmuş olabilir mi. Belki bu ay erken yumurtlama olmustur
Sadece ilk bebeğimde 338 gbi öğrendim bu gözüme çok yüksek geldiBenim de 26 Ekim. Acaba senin erken döllenme olmuş olabilir mi. Belki bu ay erken yumurtlama olmustur
beta değeri günde 2'ye katlayan bir değer, benim sat 29 ekimdi, dün ölçtürdüğüm beta 700 küsürlerde geldi. bence normal.Kan sonucun çıktı beta 1693. Yeni gebeliğe fazla bı değer mi kızlar
Adet tarihini 5 gün geçmiş zaten ben en son 2 gün önce verdim 1742 çıktı adetimi 3 gün geçmişti sadeceCanım normalde adetim düzenlidir 28 günde bir olurum.gecen ay 20 sinde olmam gerekirken 25 oldum. Normalde bu ay 23 olmam gerekiyordu geçen ay gbi geçirirse de bu günlerde olmam gerekiyordu
MaşallahAdet tarihini 5 gün geçmiş zaten ben en son 2 gün önce verdim 1742 çıktı adetimi 3 gün geçmişti sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?