Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim tabloyu kim yapicak acaba
Daha yöneticimiz yok canım biraz daha gelsin insa kar bir gonullu çıkarsa devralır grubu. Ben yaparim diycem de düşük falan yaparım diye tedirgin hissediyorum.

Kız bu arada sen 2024 kasım aralık gebelige hazırlık grubunda da varsın listede niye guncellemedin bizi gebelik var pozitif diye ben güncelledim şimdi seni. Haberin olsun

Kızlar bende dün akşam kan tahlili yaptırdim. Beta 87 çıktı bat a 2 gün var
canımmm tebrik ederim <3
Ayy mide bulantılarım hayırlı olsun ya yemek yiyince bulanıyor acıkınca bulanıyor inşallah çok yogun olmaz ve uzun sürmez
aiiiy mide bulantısı çok fena ya, umarım uzun sürmez. ben ilk gebeliğimde de hiç yaşamamıştım. genetik şanslılardanım bu konuda annemde de hiç olmazmış. sıfır bulantıyla bitirmiştim bakalım bunda nasıl geçecek.
Kızlar bugün adet günümdü. kan verdim beta 60 Allah sağlıkla iyi bir gebelik nasip etsin inşallah hepimize
ayyy tebrik ederim çok sağlıkla al kucağına <3

Tesekkur ederim canim ben orayi unuttum biliyormusun bende korkuyorum asllina daha rahattim ama bisey olur diye bi tedirginlik yok degil sonucta cok erken ogrendim. İnsallah saglikla ilerler ve saglikla hepimiz kucagimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…