- 7 Ekim 2020
- 1.562
- 2.492
- 83
İnşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.Benim bir gebelik kaybım var.. o zaman da pozitifi görüp on gün sonra gitmiştim kan vermedim. boş gebelik olduğu için sonlandı ama başka bi problem yaşamadım.. şimdi hem sağlıklı mı diye erkenden kontrol etmek istiyorum hem de sağlıksız olsa bile mecbur süreci beklemem gerektiği için kendimi durduruyor iç sesim. Rutin kan için aile hekimine gitmek mantıklı.
Doğru ve mantıklı da, ilk gebelik kaybı olunca tedirgin oluyor insanKızlar hepiniz beta hcg verip değer takip edecek misiniz? Ben bu değer takip etme işini çok gerici buluyorum, bir on gün bekleyip doktora gitsem olmaz mı
Hangisi doğru anlamadımDoğru ve mantıklı da, ilk gebelik kaybı olunca tedirgin oluyor insan
Tam bunu duymaya ihtiyacım vardıCanım benim şimdi derin bir nefes al. Şu an herhangi bir sorun yok. Her şey yolunda gidiyor. Bazı şeyleri kontrol edemiyoruz ne yazık ki her şey olacağına varacak fakat şu an aslında sorun oldugu belli olmayan bir şey için sanki sorun varmış gibi kaygilaniyorsun.Her şeyin yolunda oldugunu hatırlat kendine bol bol nefes al canım. Her şey güzel olacak inan
Ben takip etmeyecegim canım. Haftaya bir tutin kan kontrolü için sağlık ocağına gidicem. 8. hafta da doktora giderim.Kızlar hepiniz beta hcg verip değer takip edecek misiniz? Ben bu değer takip etme işini çok gerici buluyorum, bir on gün bekleyip doktora gitsem olmaz mı
Oh şifa olsun canımTam bunu duymaya ihtiyacım vardı
Ay bir sürü 1 ağustos oldukKızlar bende aranıza katılabilir miyimidrar testlerim pozitif çıktı bu sabah sağlık ocağına kan verdim sonuç bekliyorum. Sat göre 1 Ağustos görünüyor
Benimde ikinci gebeliğim bende de ara ara oluyor. dış gebelikte kasik ağrısımi oluyormusKızlar sol kasık ağrım var normal mi sizce? Geçen gebeliğimde olmamıştıdış gebeliktir diye korkuyorum
Benimde ikinci gebeliğim bende de ara ara oluyor. dış gebelikte kasik ağrısımi oluyormus
kızlar selam tekrardan :)
kadın doğuma gittim geldim, kan verdim.
beta hcg 742
tahmini doğum tarihi bata göre 5 ağustos :)
İnşallah yoktur öyle bsy. sizin kaç haftalıkTek taraflı ağrı olunca şüpheli olduğu söyleniyor
Merhaba kızlar benim sat 17 ekim doktora 23 kasımda gittim 3 haftalık gebesin dedi doğumum hangi aya denk geliyor temmuzmu agustosmuMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Canım ya kasık ağrısı genelde normal tek taraflı da oluyordu benim diğer gebeliklerimde de o ayırt edici bir şey değil. Rahmin sana dinlen diyor. Biraz uzan sakinleş ve kafanı dağıt geçecektirKızlar sol kasık ağrım var normal mi sizce? Geçen gebeliğimde olmamıştıdış gebeliktir diye korkuyorum
2 kasım son adet tarihinmis gibi düşünerek hesaplaman lazım. Ağustos gorunuyorMerhaba kızlar benim sat 17 ekim doktora 23 kasımda gittim 3 haftalık gebesin dedi doğumum hangi aya denk geliyor temmuzmu agustosmu
Yönetmek isteyen gönüllü olunca editörlere yazıyor. Onu atıyorlar ama daha erken bencetabloyu kim doldurcakkk ne zaman başlicaz tablo yapmaya nasıl yürüyor o işler
gahdhahh ay yok gönüllü değiliim sanırımYönetmek isteyen gönüllü olunca editörlere yazıyor. Onu atıyorlar ama daha erken benceha ben gönüllüyüm doyirsan hemen seni yapalım yönetici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?