Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
İnşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.
Allah korusun Boş gebelikte olsa dış gebelikte olsa her halükarda 7 den sonra netleşiyor herşey. İlk gebeligimde gitmiştim ama. Şimdi çocuklar da olduğu için beklemek daha mantıklı geliyor. Tabi bu benim düşüncem

Tam bunu duymaya ihtiyacım vardı

Kızlar hepiniz beta hcg verip değer takip edecek misiniz? Ben bu değer takip etme işini çok gerici buluyorum, bir on gün bekleyip doktora gitsem olmaz mı
Ben takip etmeyecegim canım. Haftaya bir tutin kan kontrolü için sağlık ocağına gidicem. 8. hafta da doktora giderim.

Kızlar bende aranıza katılabilir miyim idrar testlerim pozitif çıktı bu sabah sağlık ocağına kan verdim sonuç bekliyorum. Sat göre 1 Ağustos görünüyor
Ay bir sürü 1 ağustos olduk hoşgeldin canım aramıza sağlıkla ilerlesin gebeliğin

Kızlar sol kasık ağrım var normal mi sizce? Geçen gebeliğimde olmamıştı dış gebeliktir diye korkuyorum

Merhaba kızlar benim sat 17 ekim doktora 23 kasımda gittim 3 haftalık gebesin dedi doğumum hangi aya denk geliyor temmuzmu agustosmu

Kızlar sol kasık ağrım var normal mi sizce? Geçen gebeliğimde olmamıştı dış gebeliktir diye korkuyorum
Canım ya kasık ağrısı genelde normal tek taraflı da oluyordu benim diğer gebeliklerimde de o ayırt edici bir şey değil. Rahmin sana dinlen diyor. Biraz uzan sakinleş ve kafanı dağıt geçecektir
Merhaba kızlar benim sat 17 ekim doktora 23 kasımda gittim 3 haftalık gebesin dedi doğumum hangi aya denk geliyor temmuzmu agustosmu
2 kasım son adet tarihinmis gibi düşünerek hesaplaman lazım. Ağustos gorunuyor

tabloyu kim doldurcakkk ne zaman başlicaz tablo yapmaya nasıl yürüyor o işler
Yönetmek isteyen gönüllü olunca editörlere yazıyor. Onu atıyorlar ama daha erken bence ha ben gönüllüyüm doyirsan hemen seni yapalım yönetici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…