Benim yarın randevum var canım ben yaptıracağım. Sadece şeker yemekle ilgili değil çünkü pirinç patates gibi şeyler bile etkiliyor şekeri o yüzden önemli olduğunu düşünüyorum.Şeker yüklemesi yaptırdınız mı yaptıracak mısınız? Doktorum kesinlikle yaptırmamı istiyor ilk gebeliğimde de aynı doktora gitmiş yaptırmıştım . Ama şimdi her kafadan bir ses çıkıyor
Canım büyük ihtimalle pozisyon değiştirmiştir. O yüzden daha az hissediyorsundur. Minik hareketler hissediyorum demişsin normal bence olabilirKızlar merhana ben pazartesi gününden beri yani en son pazartesi hissettim bebeğin hareketleri eskisine göre sert değil yani hafif çok hafif pıt pıt atiyor alt tarafda normal mi sizce ?dinlenme modundayim ama yok. baya baya tekmeyi hissediyordum bennormal bir durum mu acaba
Ay inşallah valla tatlıya dikkat ediyorum normalde kilo kontrolü için ama büyük bir çikolata götürdüm şuanBenim yarın randevum var canım ben yaptıracağım. Sadece şeker yemekle ilgili değil çünkü pirinç patates gibi şeyler bile etkiliyor şekeri o yüzden önemli olduğunu düşünüyorum.
Canım büyük ihtimalle pozisyon değiştirmiştir. O yüzden daha az hissediyorsundur. Minik hareketler hissediyorum demişsin normal bence olabilir
Doktorum şeker yükleme yapıp yapmayacağına kadar vermek için öncesinde kan testi istedi benden. Glike hemoglobin değerine baktırdım. Normal seviyede çıktı. Şeker yüklemeye gerek olmayacak diye düşünüyorum. Kan testi olmadan şeker yüklemeye karar veremem demişti.Şeker yüklemesi yaptırdınız mı yaptıracak mısınız? Doktorum kesinlikle yaptırmamı istiyor ilk gebeliğimde de aynı doktora gitmiş yaptırmıştım . Ama şimdi her kafadan bir ses çıkıyor
Gözünüz aydın çok şükürŞükürler olsun detaylıda bir sorun çıkmadı. Bebek iyi kalbinde odak görüldü ama başka bir sorun olmadığı için önemsemedi. Çocuk kardiyologları bile önemsemiyor kayboluyor çoğunlukla dedi. Diğer yapılar güzel çok şükür. Uterin arter yine çıktı kan sulandırıcı başladı 35. Haftaya kadar.
Zeki şahinoğluna gitmiştim ölçüm ve dijital materyalleri verdi görsel olarak. Memnun kaldım.
Valla haklısınKızlar selamben 22. Haftaya gireceğim ve 7 kilo almışım. Doktor çok fazla almışsın, bebek sadece 500 grdır dedi. Başladı şunu yeme bunu yeme diye anlatmaya günde iki defa normal yiyorum ama dikkat ederek değil, doyana kadar klasik ne varsa yiyorum, arada illa ki çikolata meyve çerez yiyorum atıştırmalık. Benim doktorun bunu eleştirmesinden rahatsız olmam normal mi hatta sinir oldum diyebilirim. Biliyorum benim iyiliğim için söylüyor ama diyet mi yapayım anlamadım.
İlk hamileliğimde 25 kiloya yakın almıştım ve Allah’a şükür bir sorun olmadı. (Tavsiye değildir)
Bana dedi ki normal alınması gereken maks kilo tüm hamilelik boyunca 12 kilo. Ben uzun boyluyum yani herkes bir mi? Kafamda deli sorular. İlk doğumumu yaptıran doktor hiç sorun etmedi hiç de bişe dememişti. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kac gram suandabebek büyük diye şeker var şüphesiyle benden tok karınla şeker için kan alındı ve değerin altında çıktı, bu durumda şeker yok yani değil mi
Ben de aynı durumdaydım. Plasenta tam ön kısımda yüzünü kapatıyordu. Dürtükledi bişiler yaptı doktor eliyle bastırdı biraz. Sonra elimi gösterdiği yere koymamı istedi ki istediği pozisyonu bozmasın kaçmasın dönmesin diye bebeği köşeye sıkıştırmış olduk bir nevi kdjdjf bizimki tekmeler attı biraz sinirlendi heralde. Kaçak göçek bi poz alabildik tamamen görünmüyo yine de ama bir kısmını görebildik yüzünün. Tepiniyo gündüzün acısını çıkarır gibi fkfjfjKızlar iyi akşamlar bugün detaylı ultrasona gittik. Her şey yolundaydı çok şükür. Plasenta ön duvarda olduğundan yüzünün tam önündeydi maalesef net yüz fotoğrafı alamadık. Başının bulunduğu yerde su da azdı ne kadar hareket ettirmeye çalışsakta olmadı zaten plasenta yüzünden görünmeyecekmiş. Benden önceki arkadaşlarımın net yüz fotoğraflarını görünce bende umutlanmıştım ama bizimki olmadı moralim bozuldu biraz
Ya vücut kütle indexin neyse ona göre alın diyor zayıflar da max 18 kilo alsın. Ben mesela obezim abi kabul etmişim kendimiKızlar selamben 22. Haftaya gireceğim ve 7 kilo almışım. Doktor çok fazla almışsın, bebek sadece 500 grdır dedi. Başladı şunu yeme bunu yeme diye anlatmaya günde iki defa normal yiyorum ama dikkat ederek değil, doyana kadar klasik ne varsa yiyorum, arada illa ki çikolata meyve çerez yiyorum atıştırmalık. Benim doktorun bunu eleştirmesinden rahatsız olmam normal mi hatta sinir oldum diyebilirim. Biliyorum benim iyiliğim için söylüyor ama diyet mi yapayım anlamadım.
İlk hamileliğimde 25 kiloya yakın almıştım ve Allah’a şükür bir sorun olmadı. (Tavsiye değildir)
Bana dedi ki normal alınması gereken maks kilo tüm hamilelik boyunca 12 kilo. Ben uzun boyluyum yani herkes bir mi? Kafamda deli sorular. İlk doğumumu yaptıran doktor hiç sorun etmedi hiç de bişe dememişti. Siz ne düşünüyorsunuz?
Boşverin sağlıklı ya.. bende hiç yüzünü göremedim çok istiyorum görmek ama sağlıklı olduğunu desin sonra inşallah yüzünü görürürz diyorumKızlar iyi akşamlar bugün detaylı ultrasona gittik. Her şey yolundaydı çok şükür. Plasenta ön duvarda olduğundan yüzünün tam önündeydi maalesef net yüz fotoğrafı alamadık. Başının bulunduğu yerde su da azdı ne kadar hareket ettirmeye çalışsakta olmadı zaten plasenta yüzünden görünmeyecekmiş. Benden önceki arkadaşlarımın net yüz fotoğraflarını görünce bende umutlanmıştım ama bizimki olmadı moralim bozuldu biraz
Sosyal medyadak insanların gittiği usgleri izliyorum benimkiyle alakası yok , üzüldüm bi tık ikimiz içindeBen de aynı durumdaydım. Plasenta tam ön kısımda yüzünü kapatıyordu. Dürtükledi bişiler yaptı doktor eliyle bastırdı biraz. Sonra elimi gösterdiği yere koymamı istedi ki istediği pozisyonu bozmasın kaçmasın dönmesin diye bebeği köşeye sıkıştırmış olduk bir nevi kdjdjf bizimki tekmeler attı biraz sinirlendi heralde. Kaçak göçek bi poz alabildik tamamen görünmüyo yine de ama bir kısmını görebildik yüzünün. Tepiniyo gündüzün acısını çıkarır gibi fkfjfj
Doğru en önemlisi sağlıklı olması ama insan buzdolabına asacak güzel bi fotik istiyorduBoşverin sağlıklı ya.. bende hiç yüzünü göremedim çok istiyorum görmek ama sağlıklı olduğunu desin sonra inşallah yüzünü görürürz diyorum
OlsunDoğru en önemlisi sağlıklı olması ama insan buzdolabına asacak güzel bi fotik istiyordu
İnşallah sorunsuz geçerOlsunbenimde yarın detaylı ultrason. bir atlatayım huzurla doğurmayı bekleyeceğim
Ben yaptırmamıştım ama tavsiye olarak demiyorum, birkaç doktor değiştirdim hiç de lafını açmadılar.Dun bir doktorun videosuna denk geldim. Hiç öyle anti-aşı bir insan değilimdir, ama aklım karıştı. Özetle şöyle diyor: tetanoz artık çok gereksiz, eskinden lazımdı. Çünkü köyde insanlar göbek bagini paslı şeylerle kesebiliyor göbeğe toprak basabiliyordu diyor. Artık dogumlar hastanede ve steril olduğu için tetanoz yaptırmayın diyor.
Tetanoz yaptırmayacak olan var mı aranızda? Ya da ilk doğumunda yaptırmamıs olan?
Evet biliyorum zaten kiloluydum ben o ayrı konuYa vücut kütle indexin neyse ona göre alın diyor zayıflar da max 18 kilo alsın. Ben mesela obezim abi kabul etmişim kendimihamile kaldık çok şükür ama zayıflayamıyordum ben zaten pcostan. Maximum 9 kg almam lazım tüm hamilelikte. Ben zaten aldım belkide o kadar Doktor da bana çok kilo aldın diyor ama napayım yani ? Bende istemem ama hayatımda 4 ay boyunca hiç yatmadım yatınca daha da aldım ben. Tartılmayı bıraktım
Ben görüp arttırayım o zaman, bugün gittiğim doktor dedi ki bebeğin fotosunu veremicem, cihazın bilmemnesi bozuk, siz videosunu çekin telefonlaSosyal medyadak insanların gittiği usgleri izliyorum benimkiyle alakası yok , üzüldüm bi tık ikimiz içindeneyse sağlıklı olsunlar
Ahaha aynen öyle valla ben yemeyeceksem niye hamile kaldım. Ben hangi zamanımda yiyeceğim..Ben yaptırmamıştım ama tavsiye olarak demiyorum, birkaç doktor değiştirdim hiç de lafını açmadılar.
Evet biliyorum zaten kiloluydum ben o ayrı konuay maks nasıl 9 kilo alalım ya havayla mı beslenelim valla psikolojim biter eğer en az 15-20 kilo almazsam çünkü istediklerimi yemiyorum demektir bu da bebeğe zararlı hiç stres vermek istemem bebişe
Ben görüp arttırayım o zaman, bugün gittiğim doktor dedi ki bebeğin fotosunu veremicem, cihazın bilmemnesi bozuk, siz videosunu çekin telefonlabir de zaten baktığı da siyah beyazdı, o kadar eski bir hastane ve cihazdı ki eve gelince düşünüp düşünüp sinirlendim.
en son 19+2 de 462gram dı şu an 21haftalıkımKac gram suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?