İyi canım sevindim iyi olmana sesin çıkmayınca merak ettim. Bir de sen cumartesi günü detaylı'ya girecektin sesin çıkmayınca bende dedim detaylı ultrasonda sorun mu yaşadı diye merak ettim.Başka doktora randevu al olmazsaMerhaba iyiyim. çok şükür sıkıntı yok normal muayene oldum ama detaylı için Perinotoloji Dr izindeydi kaldı. Bu gidişle detaylıya girmeyeceğim.
evet kendimi hazırlamıştım açıkcası ama kısmet olmadı. bakalım ayarlayabilirsem gitmeye çalışacağım. dr da bir sıkıntı görünmüyor deyince çokta üsteleyip başka dr gitmedim. hayırlısı artık evde ki çocuklarla koşturmaktan buralara gelmeyi unutmuşum :)İyi canım sevindim iyi olmana sesin çıkmayınca merak ettim. Bir de sen cumartesi günü detaylı'ya girecektin sesin çıkmayınca bende dedim detaylı ultrasonda sorun mu yaşadı diye merak ettim.Başka doktora randevu al olmazsa
Bende Bursa da Ertan hocaya gittim detaylı için radyolog kendisi. çokta memnunum. Zaten kendi kadın doğum doktorum o doktora yönlendirdi. Ben rahim filmimi de yine Ertan hocaya çektirmiştim.Benim gittigim Dr perinatolog değil radyolog ama 3 çocuğumda da aynı Dr a gittiğim için devam ediyorum deneyimine güveniyorum bir sıkıntı yaşamadım çok şükür Sinan tan a gidiyorum ayrıcaama arama motorundan arastirabilirsin bilmeden etkilemek istemem
bursa da benim aile hekimim yapıyor. Doktorum isterse yaptırıcam amaKizlar seker testi aile hekiminde ya da devlet hastanesinde oluyor mu? Normalde ben ozele gidiyorum ama sirf bu test icin bi daha muayene parasi vermek istemedim.
Bir de ac mi gidiliyor? Illa sabah mi gitmek lazim gunun herhangi bi saati olur mu? Bilen yardimci olabilir mi ona gore randevu bakacagim :)
Kaçıncı gebeliğin çocuk sayısı arttıkça da bir anda firtliyo göbek ben 3 kilo aldım ama bende ayaklarımı göremem sanırımAzcık ağlanıp gideyimKarnımdan ayaklarımı göremiyorum. Akşam olunca iyice büyüyor. 600 gr bişiy nasıl bu kadar yer kaplıyor ben mi şüşkoyum acaba. Sırtım ağrıyo. Daraldım. Midem yanıyo her daim hiç durmadan. Bir de doymuyorum hep açım ama dikkat ediyorum şişmiyim diye. Toplam 6 kilo almışım. Çalışmak zor geliyo. Allahım kolaylık ver amin.
Hamilelerin çalışması yasaklansın
Evet evet kuzu son aylarda benim arkadaşım pulset kullanmış hep. O çözdü sadece dedi. Midemi yakan şeyleri keşfedip şimdilik onlardan uzak kalmakla çözmeye çalışıyorumKızlar gaviscon sadık yarim ama dr bana kısa süre rahatlatır sonrasında asit salgısını daha arttırabilir sabah mide koruyucu düzenli kullanmak hatta gerekirse sabah akşam kullanmak daha etkili olur dedi. Ondan beri huzur içindeyim çok şükür. Doktorunuzla görüşüp uygun görürse siz de değerlendirebilirsiniz
Canım bana dr 25.hafta aç karna gel diye söylediler. Aç olmak gerekiyor anladığım kadarıylaKizlar seker testi aile hekiminde ya da devlet hastanesinde oluyor mu? Normalde ben ozele gidiyorum ama sirf bu test icin bi daha muayene parasi vermek istemedim.
Bir de ac mi gidiliyor? Illa sabah mi gitmek lazim gunun herhangi bi saati olur mu? Bilen yardimci olabilir mi ona gore randevu bakacagim :)
2. Ya zaten hafif göbeğim vardı ama yarım metre önden giden bir göbeğim var artık. Gerçekten yarım metre kadar var yani. Son ay napcam acaba top gibi yuvarlarlar beniKaçıncı gebeliğin çocuk sayısı arttıkça da bir anda firtliyo göbek ben 3 kilo aldım ama bende ayaklarımı göremem sanırımhiç bir yerimden kilo almadım ama top gibi göbek çıktı meydana
Ben çok uğraştım. Hatta araya tanıdık bile sokmak istedim Allah affetsin ama yok yok. Sürekli pusudaydım bulamadım randevu.Merhaba arkadaşlar
Size bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim
20. Haftamdayım detaylı ultrason zamanım geldi özelde pahalı devlette yaptırmak istiyorum ama kadın doğum drları yapmıyor bildiğim kadarıyla, Perinatolojiye yönlendiriyor ordan randevu alayım desem ya riskli gebeler ya da detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor. Ne yapacağımı bilemedim yaptıran var mı devlette hastane dr ismi verirlerse çok sevinirim İstanbulda yaşıyorum..
Yok ya korkutma beni belli bir noktadan sonra asirilasmiyo bence2. Ya zaten hafif göbeğim vardı ama yarım metre önden giden bir göbeğim var artık. Gerçekten yarım metre kadar var yani. Son ay napcam acaba top gibi yuvarlarlar beni
Ben de aynı mantıkla 2 elbise aldım bugün. Gemi gibi oldumYok ya korkutma beni belli bir noktadan sonra asirilasmiyo bencebenimde karnım seninki gibidir ciddi anlamda elbise aldım bu sefer Pantalon almak yerine elbiseyle gecistireyim sıcak olacak doğumdan sonrada kullanırım pantolon bunaltıcı olur diye eve geldi denedim kendime o kadar yabancı oldumki göbek elbiseyi yukarı kaldiriyo falan o kıvamda büyük oğlum dedi anne yapacak bişey yok hamilesin normal o bile sakinleştirmeye çabaladı ki ben zaten zayıf hamilelerden de değilim
Merhabalar aynı sorundan bende muzdaribim 2.ye hamileyim ilk gebeliğimde abartısız 30. 32 haftalık olan göbeğim şuan 22 haftalıkta göbeğimle aynı. 2.ler böyleyse 3.leri düşünemiyorum ben. İç çamaşırlarım dahil olmuyor. Lohusa külotlarımı giymeye başladım.Ben de aynı mantıkla 2 elbise aldım bugün. Gemi gibi oldumYapacak bişiy yok çuval geçircektim artık sinirden sabah üstüme. Hiçbir şey olmuyo. Oğlumda son ay bu jadar büyüktü bunda erken cortladı karnım. Hayırlısı olsun napalım biz de böyleyiz fkfkgk
Aile hekimine gittik, yapmadiklarini soylediBende Bursa da Ertan hocaya gittim detaylı için radyolog kendisi. çokta memnunum. Zaten kendi kadın doğum doktorum o doktora yönlendirdi. Ben rahim filmimi de yine Ertan hocaya çektirmiştim.
bursa da benim aile hekimim yapıyor. Doktorum isterse yaptırıcam ama
Ac olunma kurali olmasa gun ortasi da isten sonra giderdim de, simdi mecbur sabahtan gitmek gerekiyor o halde. Randevuyu 26. Haftama denk gelicek sekilde aldim bakalimCanım bana dr 25.hafta aç karna gel diye söylediler. Aç olmak gerekiyor anladığım kadarıyla
Kilo olarak ideal aslinda, ama ozellikle aksamlari karnin bu kadsr sis olmasi, halbuki bebikin de bu kadar kucuk olmasi beni de hayrete dusuruyor. Biraz esneme ve antremanla bence bel agrilarin gecebilir.Azcık ağlanıp gideyimKarnımdan ayaklarımı göremiyorum. Akşam olunca iyice büyüyor. 600 gr bişiy nasıl bu kadar yer kaplıyor ben mi şüşkoyum acaba. Sırtım ağrıyo. Daraldım. Midem yanıyo her daim hiç durmadan. Bir de doymuyorum hep açım ama dikkat ediyorum şişmiyim diye. Toplam 6 kilo almışım. Çalışmak zor geliyo. Allahım kolaylık ver amin.
Hamilelerin çalışması yasaklansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?