- 12 Mart 2019
- 15.228
- 34.705
- 598
İyim canım sağol sen nasılsınLierac kullanıyorum ben her gün bir kez sürüyorum hem göbeğe hem de basenlere, şu ana kadar çatlamadım. Kaşıntım da olmuyor, hemen emilmesi falan da çok güzel konforlu. Başka bir şey kullanmıyorum
Canım ben bugün yaptırdım yeni aşıydı karışık dedi yapan hemşirem. Doktoruma güveniyorum, iki doz önerdi. Şu ana kadar ağrı acı yok.
Canım nasılsınhissettiğim şeyler hıçkırık mı bilmiyorum ama benim kız bence hiç durmuyor. Ne zaman hareket etsem sakin, ne zaman otursam ya da yatsam sanki horon tepiyor içerde
İşte beslenme cok önemli canım bende aynıyım sürekli açlık modu açıkBenim kizimda cok hickirik tutardi karnimda onu anliyorsunuz baya baya yetiskin birinin hickirigi gibi oluyor sıklıgı. 5-6 dan uzun surer normalde ama su an daha ufak oldugundan devamini hissetmemis olabilirsin. İlerleyen zamanlarda bayaa belli oluyor. Muhtemelen hickiriktir.
Ya beslenmemi ayarlayamiyorum bir tikinircasina yeme modu olustu durduramiyorum kendimi. Prilam icmezsem bulantidan hic bisey yiyemiyorum icince de enerjim olmuyor sersem gibi enerji kazanmak icin kendimi yerken buluyorum. İlk gebeligimde hic boyle degildi bu beni baya yıktı
Bende hergn şeffaf, beyaz ,kokusuz akıntı oluyor hamile kaldgmdn beri normal dye bliyorm ama sizin hiç gelmeyip ilk defa geldiyse doktorunza bi danışın isterseniz.23.haftadayım dün biraz yorulmuştum gece mukus gibi yapışkan iki parça geldi beyaz kokusuz kansız. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Ben bugn yeni asilara göre oldm tetanozu ,5nisan da yazı gelms sağlık ocaklarına.Kızlar tetanoz aşılarınızı yeni asılara göre mı oldunuz acaba artk difteri ve boğmaca da varmış içinde çok kararsz kaldım böyle olunca
Ben ilk gebeliğimde 30.hftadan snra hissetmeye başlamıştım hıçkırıklarini.Günaydın arkadaşlarım 2. Gebeliği olanlar hıçkırıklar ne zaman hissediliyorben gece yatarken bişey hissettim hıçkırık olabilirmi?
Ritmik bi şekilde tık tık tık diye 5-6 defa bi hareket hissettim acaba hıçkırıkmıydı
Ozaman benim hissettiğim hıçkırık değilmiBen ilk gebeliğimde 30.hftadan snra hissetmeye başlamıştım hıçkırıklarini.
Tam bilemiyorum ki canim,kisiden kisiye degisen bisy mi yksa bebekte 30.hftalardn snra gelisen bir refleks miOzaman benim hissettiğim hıçkırık değilmi
Tamam ozaman ben takipte kalayımTam bilemiyorum ki canim,kisiden kisiye degisen bisy mi yksa bebekte 30.hftalardn snra gelisen bir refleks mianlattığın hıçkırık gbi ama devamı gelirse bil ki hickirik bi başladılar mi sonra ara ara hep hıçkıriyorlr
Offf evet yaa herseyi de canim istiyoİşte beslenme cok önemli canım bende aynıyım sürekli açlık modu açık
Ben yaptirmicamDun bir doktorun videosuna denk geldim. Hiç öyle anti-aşı bir insan değilimdir, ama aklım karıştı. Özetle şöyle diyor: tetanoz artık çok gereksiz, eskinden lazımdı. Çünkü köyde insanlar göbek bagini paslı şeylerle kesebiliyor göbeğe toprak basabiliyordu diyor. Artık dogumlar hastanede ve steril olduğu için tetanoz yaptırmayın diyor.
Tetanoz yaptırmayacak olan var mı aranızda? Ya da ilk doğumunda yaptırmamıs olan?
Oiyyy bende dün gece yaşadım bunuuuuuuu,Yaa az öncede yaptı hiç yapmadığı bişey çünkü
Allahım mucize ya elhamdülillah
Tamam ozaman ya hıçkırık buOiyyy bende dün gece yaşadım bunuuuuuuu,
Yani bilmiyorum doktorum yaptır diye zorlarsa yaptırırım ama evde ölçüm cihazı var ölçüp göstermeyi kabul ederse önce öyle yapmayı planlıyorum.Şeker yüklemesi yaptırdınız mı yaptıracak mısınız? Doktorum kesinlikle yaptırmamı istiyor ilk gebeliğimde de aynı doktora gitmiş yaptırmıştım . Ama şimdi her kafadan bir ses çıkıyor
Bende de oluyor bazen ama bebeğin hareket edip pozisyon değiştirdiğinden sertleştiğini düşünüyorum. Tekrar hareket etmeye başlayınca o sertlik gidiyor çünkü. İçiniz rahat etsin istiyorsanız bir başka doktordan daha görüş alsanız iyi olabilir.Arkadaşlar karnımın sol tarafında bı sertlik oluyo son bı haftadir sertleşiyor geri düzeliyor bende dün doktora gittim bunun için .
ultrasonda bebeğin kalp atışlarında yavaşlama olduğunu kalbinde bı problem olabilicegini söyledi ordan çıkınca üniversitesi Hastanesi'ne gittim hiç bı problem yok bebek gayet iyi dediler bu konu hakkında bilgisi olan varmı kalp atışı o anlık düşüp düzelmiş olabilirmi
Hemde nasıllllTamam ozaman ya hıçkırık bumuhteşem di dimi
Her doktor istemiyor benim gittiğim doktor 24. Haftadan sonra 3 gün üst üste tokluk kan şekerine bak dedi eğer bir sorun görürse yaptıracak ama çokta yaptırma yanlısı değil bence kötü bişey değil sadece ben şerbet bile içemem kola içince bile yüksek şekerden midem bulanır başım ağrır inşallah gerek kalmaz tadı kötüymüşŞeker yüklemesi yaptırdınız mı yaptıracak mısınız? Doktorum kesinlikle yaptırmamı istiyor ilk gebeliğimde de aynı doktora gitmiş yaptırmıştım . Ama şimdi her kafadan bir ses çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?