Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
İyim canım sağol sen nasılsın
Evet genelde zaten oturunca uzanınca tepiniyolar

İşte beslenme cok önemli canım bende aynıyım sürekli açlık modu açık

Biri şu ebebek e gitmekten alı koyabilir mi beni penye battaniyelerde indirim vardı çok uygulama tulumlar buldum baktım yine almışım mavili şeyler bide.. diyorum inşallah Perşembe günü erko olduğunu kesinleştiririz yoksa biz şok

23.haftadayım dün biraz yorulmuştum gece mukus gibi yapışkan iki parça geldi beyaz kokusuz kansız. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Bende hergn şeffaf, beyaz ,kokusuz akıntı oluyor hamile kaldgmdn beri normal dye bliyorm ama sizin hiç gelmeyip ilk defa geldiyse doktorunza bi danışın isterseniz.

Ben ilk gebeliğimde 30.hftadan snra hissetmeye başlamıştım hıçkırıklarini.

Ozaman benim hissettiğim hıçkırık değilmi
Tam bilemiyorum ki canim,kisiden kisiye degisen bisy mi yksa bebekte 30.hftalardn snra gelisen bir refleks mianlattığın hıçkırık gbi ama devamı gelirse bil ki hickirikbi başladılar mi sonra ara ara hep hıçkıriyorlr

Arkadaşlar karnımın sol tarafında bı sertlik oluyo son bı haftadir sertleşiyor geri düzeliyor bende dün doktora gittim bunun için .
ultrasonda bebeğin kalp atışlarında yavaşlama olduğunu kalbinde bı problem olabilicegini söyledi ordan çıkınca üniversitesi Hastanesi'ne gittim hiç bı problem yok bebek gayet iyi dediler bu konu hakkında bilgisi olan varmı kalp atışı o anlık düşüp düzelmiş olabilirmi

Ben yaptirmicam

Şeker yüklemesi yaptırdınız mı yaptıracak mısınız? Doktorum kesinlikle yaptırmamı istiyor ilk gebeliğimde de aynı doktora gitmiş yaptırmıştım . Ama şimdi her kafadan bir ses çıkıyor

Şeker yüklemesi yaptırdınız mı yaptıracak mısınız? Doktorum kesinlikle yaptırmamı istiyor ilk gebeliğimde de aynı doktora gitmiş yaptırmıştım . Ama şimdi her kafadan bir ses çıkıyor
Yani bilmiyorum doktorum yaptır diye zorlarsa yaptırırım ama evde ölçüm cihazı var ölçüp göstermeyi kabul ederse önce öyle yapmayı planlıyorum.

Bende de oluyor bazen ama bebeğin hareket edip pozisyon değiştirdiğinden sertleştiğini düşünüyorum. Tekrar hareket etmeye başlayınca o sertlik gidiyor çünkü. İçiniz rahat etsin istiyorsanız bir başka doktordan daha görüş alsanız iyi olabilir.

Her doktor istemiyor benim gittiğim doktor 24. Haftadan sonra 3 gün üst üste tokluk kan şekerine bak dedi eğer bir sorun görürse yaptıracak ama çokta yaptırma yanlısı değil bence kötü bişey değil sadece ben şerbet bile içemem kola içince bile yüksek şekerden midem bulanır başım ağrır inşallah gerek kalmaz tadı kötüymüş

Kızlar merhana ben pazartesi gününden beri yani en son pazartesi hissettim bebeğin hareketleri eskisine göre sert değil yani hafif çok hafif pıt pıt atiyor alt tarafda normal mi sizce ?dinlenme modundayim ama yok. baya baya tekmeyi hissediyordum ben normal bir durum mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…