Evet ilk gebeligim birazda kilom var acaba ondanmi hissedemiyorumDaha çok erken canım ilk gebeliğinse
Bende bu haftalarda net hissetmeye başladım öncesinde çok nadirdiEvet ilk gebeligim birazda kilom var acaba ondanmi hissedemiyorum
Bu haftalar derken hangi haftalarBende bu haftalarda net hissetmeye başladım öncesinde çok nadirdi
Altta yazıyor aslında 20-21den bahsediyorumBu haftalar derken hangi haftalar
Tamamdır çok teşekkür ederimAltta yazıyor aslında 20-21den bahsediyorum
Ayyy gözün aydın canım ne güzel haberlerKızlar bugün kontrolümüz vardı ve oğluşumun yine yüzünü net göremedikhatta doktor ölçümleri zor yaptı çünkü sürekli zıplıyordu bi sağa bi sola dönüp durdu asla net bir foto alamadık. bir miktar gözüm korkmaya başladı açıkçası 20.ci haftada tetanoz olmamı istedi ve 25.ci haftaya kadar 800 gr ı geçersem şeker yüklemesi yapmak zorunda kalacağını söyledi 4.5 kilo aldım ama adamı mutlu edemiyorum saldım bende. Birde plasenta anterior dedi bu iyi bişey mi acaba bebeğe bakarken sormayı unuttum
Evet araştırdım hareketler geç ve yavaş hissediliyormuş ama ben 18.ci haftadan beri sürekli tekmeleri hissediyorumAyyy gözün aydın canım ne güzel haberlerkiloya göre yapanı ilk defa duydum şeker yüklemesini umarım bundan sonrası da her şey yolunda gider
Plasenta anterior plasenta ön rahim duvarinda demek canım herhangi bir sıkıntı olmaz. Sadece belki hareketlerini daha az hissedersin
Normalde gittiğinde yapmaları lazım.hemen ama her ASM ayni standartlari izlemiyor sanırım.Evet araştırdım hareketler geç ve yavaş hissediliyormuş ama ben 18.ci haftadan beri sürekli tekmeleri hissediyorumartık nasıl hırsla vuruyorsa çok güzel bi hismiş ama
Benim bir sorum daha var tetanoz için sağlık ocağına gidicem ama her gün yapılan bir aşı mı bu randevu alıp gitmem yeterli mi acaba? Ulaşamadım bi türlü soramıyorum
Canım bu tür ölçümleri karşılaştırmak pek sağlıklı sonuç vermez. Emziren anneye meme kupun kaç diye sormak gibi oluyir. Her vücut kendine özel.kızlar , rahim ağzı ölçümünüz nedir?
Sormadım kontrolüm cumartesiNormalmi acaba ya doktorunuza sordunuzmu?
18 haftamda tam kanamam oldu ve doktor rahim ağzı kısalmış dedi 32mm e inmişCanım bu tür ölçümleri karşılaştırmak pek sağlıklı sonuç vermez. Emziren anneye meme kupun kaç diye sormak gibi oluyir. Her vücut kendine özel.
Sen ne için sormuştun?
Benim doktorum 25 altı için riskli dedi. 25/35 arası olmasını bekleriz dedi. İstersen bir başka doktordan daha görüş al. Benim doktoruma göre olması gereken sınırlar içindekızlar , rahim ağzı ölçümünüz nedir?
18 haftamda tam kanamam oldu ve doktor rahim ağzı kısalmış dedi 32mm e inmiş
Ahaha bende 23. Hafta içinde olacağım. Doktorum hesaplayıp bu tarihler için 5-10 Nisan arasında yaptırmamı istedi. Ben 10 nisana alayım dedim tatilde olacağımAy hayır ya bence iyidir, zaten 22. haftanın içinde olmuş oluyoruz(1 HAFTA DAHA BEKLEYECEK SABRI YOK)
Evet ben 16. Haftalarda sanki içimde birler oluyor gibiydi 18 de daha belliydi sonra hiç hissedemedim. 20. Haftam bitmek üzere. 2 akşam önce yattığımda hissettim hatta kocam da karnıma koyunca hissetti tuhaf duyduBu haftalar derken hangi haftalar
Suda eritip gece içip yatiyodun sankiKızlar monurol kullanan var mı idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle? Bugün tahlil yaptırdım lökosit yüksek çıktı. Doktorum da monurol kullanabilirsin ve bol su dedi. Nasıl kullanılır tam anlamadım benim ilk trimesterden kalan bir ilaçtı kullanmamıştım.
Hayir boyle bi agri hissetmedim benmerhabalar karnımın sağ tarafında kasık değil çok yukarı ve boşluğa doğru kramp tarzında arada gelip giden bi ağrı var sizlerde böyle bir ağrı oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?