Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119

Çok geçmiş olsun, sakın kalmaya calis lütfen. Bende kanama olmadı ama benzer şekilde rahim agzi kısalması yaşadım. Birkaç gün önce yazmıştım buraya da. kasılma hissettigm için kontrole gittim, tam 18+1 idim o gün ve rahim agzi 1.2 cm çıktı. Hemen ertesi sabah acil serklaj ve sonrası doğuma kadar sadece yatis verdi doktor. 1 haftası geçti bile diyelim, kaldı 20

İlaç olarak progestan fitil, kasılmaları önlemek için de magnezyum kullanıyorum. Başka bir tedavisi de yok dedi doktor.

Sen de serklaj olmadı galiba di mi? Belki kanamalar geçince serklaj planlanabilir. Bu dönemde baya araştırma fırsatı buldum artık rahim agzi acilsa kese dışarı çıkmış bile olsa dahi kese itilip dikiş atılabiliyormuş. İçin rahat olsun.

Kizlar detayli usg fiyatlari ne kadar istanbulda özelde kac tl ye yaptiriyorsunuz ?
Ben telefonla bu fiyatlari aldim

6500 medical park gop

6250 istinye liv sali persembe

6700 bht

4700 avrasya(perinatolog degil)

9900 medipol mega

Medical park florya 6450

Ben bu gebeligimde kullandim ilk gebeligimde de 3-4 kere kullanmistim. Gece yatmadan once bir bardak suya karistirip iciyorsunuz

Merhaba ikili test zorunlu muymuş Eskişehir'e fetal dna için gideceğim de, gitmeden önce ikili testi yaptırmam mi gerekiyor
Hayır zorunlu değil. Sadece kann sulandırıcı kullanıyorsan bırakmak gerekiyor 24 saat öncesinde. Onun haricinde tek önerim çok erken git. Yoksa akşamı akşamm edersin.

Evet bende de wc sonrası oluyor ara ara. Ama 3cm capında 1 miyom, 2 de kistim var. Hematomalı 2. Ve 3.ay gecirdim. Plasenta da biraz aşağıda su anki durum. benzerliklerimiz var mı bilemiyorum
merhabalar karnımın sağ tarafında kasık değil çok yukarı ve boşluğa doğru kramp tarzında arada gelip giden bi ağrı var sizlerde böyle bir ağrı oldu mu

teşekkür ederim. Ev istirahitime biraz daha dikkat ediyorum..basa döndük dr.un tekrar igne demesi biraz canımı sıktı. Bazı araştırmalarda progesteronun da aşağı inme sebebi olacağı yazıyor.. bir dr.a Daha gideceğim galiba..

Bu arada lazerden pek tüyüm kalmamıştı ama aşşırı sakallarım çıktı ergen gibi yuz ağdası yaptık 10gune tekrar aynı...

Hayır, hissedilebilen bir sey olduğunu sanmıyorum. Ultrasonda görüldü. Zaten hematomalı geçiriyordum.

Teşekkür ederim.rahatladim biraz. Bir dr.a Daha gideceğim. Tup bebek ve kanama sebebiyle iğneyi çok kullandim. Boynuma kadar sakallarım çıktı artık igne kullanmak istemiyorum çok elzem olmadıkça. progesteronun da aşağı inmede etkisi oldugu yaziyordu bir yerde. Yatmaya devam bakalım

benim de tüyler de artış oldu ayda bir falan yaptırıyordum şimdi 10-15 güne geldi. çok fazla hormon ilaç kullanıypruz tedavi sürecinde ondan oluyor sanırım

Medipol camlica 8500 dedi

Benim doktorum 25 altı için riskli dedi. 25/35 arası olmasını bekleriz dedi. İstersen bir başka doktordan daha görüş al. Benim doktoruma göre olması gereken sınırlar içinde
teşekkür ederim cnm biraz olsun içimi rahatlattın, çok korkuyorum 9ayı yatarak geçiririm diye

serklaj için bişiy demedi 28de cuma tekrar kontrole çağırdı ozaman sorarım bakalım, sürekli yatarak geçirmek çok zor , banada sadece tuvalete izin verdi sürekli yatıyorum, insan kafayı yer böyle

teşekkür ederim cnm biraz olsun içimi rahatlattın, çok korkuyorum 9ayı yatarak geçiririm diye
Rice ederim canım ne demek yatarak geçirmek çok zor haklısın insan çok hareket etmediği için de sürekli kurup duruyor kafasında yatarak geçirince. İçini ferah tutmaya çalış öyle bile olsa bu ikinizin sağlığı için sağlıkla kavuşunca hepsi unutulur gider

Ee çok güzel senin varmış canım abiden kalan rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah park yatak ne alacsksın var mı aklında model marka
Park yatak vardı canım bizde yoyko markası. Oğlum tepemizde büyüdü neredeyse hiç kullanmadık, kızım inşallah yatağında sağlıkla kullanır

Kızlar 17 haftalık olduk hala cinsiyeti öğrenemedik ilk gebelik olduğu için merak ediyoruz ayrı ayrı zamanlarda 5 defa gittik cinsiyet için öğrenemedik ayrıntılı ultrasona kaldı bu durumu yaşayan varmı normalmi kendini gostermemesi

bence olabilir. Çünkü bebek uygun pozisyonda olamazsa görmeleri zorlaşıyor. Birde bazı doktorların becerisine kalmışda olabiliyor. Bana ilk 13. Haftada erkek dedi, 16. Haftada tekrar erkek dedi ama emin olarak değildi o hissi vermiyordu. En son 18. Haftada cinsiyeti söylemiş miydim size dedi, dedim evet hocam erkek demiştiniz. Kesin mi evet kesin dedi o ara benimkinin bacak arasını gördüm bence ekranda yani görünür canım benimde ilk bende çok heyecanlıyım. Suratını hiç göremedim bende detaylıyı iple çekiyorum

Zaten ayrintilida netlesiyor genelde. Erkekse onceden belli olabiliyor ama kizsa genelde kesin olarak ayrintilida soyleyebiliyorlar. Bana da kesin bir sey demediler. 19 a giricem yakinda ayrintiliyi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…