Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Çok mantıklı canım bende park yatak düşünüyorum ne marka aldınnnn

Aldığım yerde Sofya marka vardı canım normalde o marka var mı bilmiyorum bile o derece kötüyüm bu konularda ama işlev aynı katlanıyor sallanabilme özelliği var vs
Hahaha ay bazen çok düşünüyoruz sanırım en iyisini yapmışsın canım güle güle kullanın sağlıkla

Kızlar gebelikte vajinal enfeksiyon yaşayan var mı? Kötü koku kaşıntı yok ama akıntı rengi koyu sarı. şüphelenmem gereken bir şey mi değil mi emin olamadım

Hahaha ay bazen çok düşünüyoruz sanırım en iyisini yapmışsın canım güle güle kullanın sağlıkla
Allah razı olsun canım benim detaylı ultrason idam sonra almak istedim ama eşim çok heves etti kırmiim dedim. İyi düşünüp iyiye yormak istiyorum herşeyi

Son iki haftadır yemek sonrası, aşırı çarpıntı yaşıyorum. Kalbim ağzımda atıyor sanki. Var mı yaşayan?

Belim tutulduğu için Osteocare başladım. Ayrı ayrı kalsiyum magnezyum almama gerek kalmıyor içinde D vitamini de var ama biraz pahalı yine de diş kaybetmektense kemik ağrısı çekmektense üç aylık almışım kullanayım diyorum. Bunu kullanırken decavit de kullanılır mı acaba fazla mı gelir bilgisi olan var mı

Osteocare zaten kalsiyum, magnezyum, D vitamini ve çinko içerdiği için, Decavit ile birlikte kullanırken bazı vitamin ve minerallerin fazla alınıp alınmadığını kontrol etmek önemli. Özellikle kalsiyum, magnezyum ve D vitamini miktarlarına bakmak iyi olur. Eğer içerikte çakışan vitaminler fazlaysa, Decavit’i gün aşırı kullanmak veya dozunu ayarlamak daha güvenli olabilir. En iyisi doktoruna veya eczacına danışarak ihtiyacına göre hareket etmek. Kan tahlili yaptırarak eksiklik olup olmadığını görmek de faydalı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…