Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Bir takım günahlara girildi ilk alisverisimizi yaptık ben iki tane fermuarlı tulum bir alt üst. Takım (kısa kollu) bir de çıtçıtlı tulum aldım. Yaz bebeği olacak diye de bil bol bol atlet

Bebek arabası nasıl verimli kullanılır adlı çalışmam

Yulafff nasıl bir şey tercih ettin kafayı yememe minnacık kaldı
Kampanya vardı. Anne yanı Park yatak aldım, valla beşik almadım 10-12 yaşına kadar kullanabileceği tarzda oda aldım canım. Oda yapmasam e eşyalar için dolap lazımdı ve komidin geriye zaten yatak kalıyordum seti bozunca dah pahalı zaten bilirsin canım. Bebek arabası aldım travel sistem pusetli, işte ıvır zıvırlar var bi de paketin içinde nevresim takımı anne çantası vs aldım gitti

Çok iyi yapmışsın bende güzel şeyler gördükçe aldım. Bir iki bir iki uyguna denk geliyor hem böylesi. Allah sağlıklı giydirmek nasip etsin

Ben temudan alışveriş yapmıştım bir ara çok güzel hamile külotları geldi. İnanılmaz rahatlar ve kumaşları çok iyi. Ve oğlum içinde daha cinsiyet tam belli değildi bu sarı takımı aldım hastane çıkışı 240 tl. Bir de müslin önlük seti vardı 100 tl bile değildi. İşin garibi 8 günde elime ulaştı galiba. Ve kaliteleri çok güzel. Birkaç bir şey daha beğendim onları da bir ara almayı planlıyorum

Eklentiler

• IMG_7625.webp
    100,8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_7626.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 17
Ben çok normal yazana kadar sen hissetmissin bile biraz daha büyümesi lazım düzenli olarak hissetmek için
Ah canım sorma ikinci çocukta olsa unutuyoruz galiba araya cok zaman girince geceden beri kendini hatırlatıyor senin gibi pinpirikli ile ugrasacagima al sana hareket diyor ben 4 zıbın 2 tulum aldım daha başlamadım Nisan sonu gibi başlamayı düşünüyorum aslında yine almazdım ama çok uygundu kız bebeklerin renkleri iç açıyorgüzel günlerde saglikla.mutlulukla giydir canım

Ay ben beklerdim normalde ama biraz neseleneyim keyfim yerine gelsin bebek alışverişi yapayım dedim bir de kendime gecelik pijama ve sabahlık takımı aldım trendyoldan. Annemle uğraşmaktan hiç hamileligime vakit ayiramadim gibi hissettim bugün i yüzden iyi geldi
Ay ben daha kız anası olamadım içimde hala bir oğlan anası var hep nötr şeylere gidiyor elim cicli bicili şeylere hep mesafeliyim niyeyse artık daha büyüyünce inşallah alışırım

Ben kız olsaydi da muhtemelen maskulen giydirirdim ruhumda cicilik yok

Şunları da kendime aldım kızlar hastane çantasına koymak için bugün ocağa incir ağacı dikme günüydü

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-15-19-13-44-068_trendyol.com.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_2025-03-15-19-13-28-488_trendyol.com.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_2025-03-15-19-12-43-946_trendyol.com.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 7
Ayyyy ne güzeller Allah'ım sağlıkla goydirmeyi nasip etsin güzel gunlerde olsun inşallah bugün heyecanlandım biraz Çarşamba detaylı ultrason günüm heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…