Ben de 17+5 im ikinci gebeligim ben de Hala hissetmiyorum doktora gidicemHanımlar benim ikinci gebeliğim, şu an 15+4 haftaligim. Hareketleri hissetmemek beni çok geriyor yarın kontrolüm var. Ikincide daha erken hissedilir diyolardı normal mi acaba hala hissetmemek?
Kampanya vardı. Anne yanı Park yatak aldım, valla beşik almadım 10-12 yaşına kadar kullanabileceği tarzda oda aldım canım. Oda yapmasam e eşyalar için dolap lazımdı ve komidin geriye zaten yatak kalıyordum seti bozunca dah pahalı zaten bilirsin canım. Bebek arabası aldım travel sistem pusetli, işte ıvır zıvırlar var bi de paketin içinde nevresim takımı anne çantası vs aldım gittiYulafff nasıl bir şey tercih ettin kafayı yememe minnacık kaldı
İnternette de var mağazada da var canım :)Aaaa kıyafetlerde de var mı indirim. Bir de mağazada mı yoksa internet sitesinde mı? Ben de bu ara bir gideyim diyordum bebek mağazasına
Çok iyi yapmışsın bende güzel şeyler gördükçe aldım. Bir iki bir ikiBir takım günahlara girildiilk alisverisimizi yaptık ben iki tane fermuarlı tulum bir alt üst. Takım (kısa kollu) bir de çıtçıtlı tulum aldım. Yaz bebeği olacak diye de bil bol bol atlet
Bebek arabası nasıl verimli kullanılır adlı çalışmam
Eki Görüntüle 3560329
17+3 üm 2. gebeliğim ben de hissetmiyorum.Ben de 17+5 im ikinci gebeligim ben de Hala hissetmiyorum doktora gidicem
Bir takım günahlara girildiilk alisverisimizi yaptık ben iki tane fermuarlı tulum bir alt üst. Takım (kısa kollu) bir de çıtçıtlı tulum aldım. Yaz bebeği olacak diye de bil bol bol atlet
Bebek arabası nasıl verimli kullanılır adlı çalışmam
Eki Görüntüle 3560329
Ah canım sorma ikinci çocukta olsa unutuyoruz galiba araya cok zaman girince geceden beri kendini hatırlatıyor senin gibi pinpirikli ile ugrasacagima al sana hareket diyorBen çok normal yazana kadar sen hissetmissin bilebiraz daha büyümesi lazım düzenli olarak hissetmek için
Ben :) 1 aydır %90 kız dedi ama emin olamadı ya. Kızım kızım diye seviyorum bir anda oğlum derim diye de gülüyorumHala cinsiyetini öğrenmeyen var mii benim gibi
Ay ben beklerdim normalde ama biraz neseleneyim keyfim yerine gelsin bebek alışverişi yapayım dedim bir de kendime gecelik pijama ve sabahlık takımı aldım trendyoldan. Annemle uğraşmaktan hiç hamileligime vakit ayiramadim gibi hissettimBen temudan alışveriş yapmıştım bir ara çok güzel hamile külotları geldi. İnanılmaz rahatlar ve kumaşları çok iyi. Ve oğlum içinde daha cinsiyet tam belli değildibu sarı takımı aldım hastane çıkışı 240 tl. Bir de müslin önlük seti vardı 100 tl bile değildi. İşin garibi 8 günde elime ulaştı galiba. Ve kaliteleri çok güzel. Birkaç bir şey daha beğendim onları da bir ara almayı planlıyorum
Ay ben daha kız anası olamadım içimde hala bir oğlan anası var hep nötr şeylere gidiyor elimAh canım sorma ikinci çocukta olsa unutuyoruz galiba araya cok zaman girince geceden beri kendini hatırlatıyor senin gibi pinpirikli ile ugrasacagima al sana hareket diyorben 4 zıbın 2 tulum aldım daha başlamadım Nisan sonu gibi başlamayı düşünüyorum aslında yine almazdım ama çok uygundu kız bebeklerin renkleri iç açıyorgüzel günlerde saglikla.mutlulukla giydir canım
Sağolasın kuzummmmİnternette de var mağazada da var canım :)
Ben kız olsaydi da muhtemelen maskulen giydirirdim ruhumda cicilik yokAy ben beklerdim normalde ama biraz neseleneyim keyfim yerine gelsin bebek alışverişi yapayım dedim bir de kendime gecelik pijama ve sabahlık takımı aldım trendyoldan. Annemle uğraşmaktan hiç hamileligime vakit ayiramadim gibi hissettimbugün i yüzden iyi geldi
Ay ben daha kız anası olamadım içimde hala bir oğlan anası var hep nötr şeylere gidiyor elimcicli bicili şeylere hep mesafeliyim niyeyse artık daha büyüyünce inşallah alışırım
Benimde favorilerimde bekliyorŞunları da kendime aldım kızlar hastane çantasına koymak içinbugün ocağa incir ağacı dikme günüydü
Ahahah ben de öyle çok cici bici kendime de yakistiramam genelde nötr, unisex şeyler alıyorumBen kız olsaydi da muhtemelen maskulen giydirirdim ruhumda cicilik yok
Ayyyy ne güzeller Allah'ım sağlıkla goydirmeyi nasip etsinBen temudan alışveriş yapmıştım bir ara çok güzel hamile külotları geldi. İnanılmaz rahatlar ve kumaşları çok iyi. Ve oğlum içinde daha cinsiyet tam belli değildibu sarı takımı aldım hastane çıkışı 240 tl. Bir de müslin önlük seti vardı 100 tl bile değildi. İşin garibi 8 günde elime ulaştı galiba. Ve kaliteleri çok güzel. Birkaç bir şey daha beğendim onları da bir ara almayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?