Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Benm doktorum
Ben sidefer kıllanıyorum canım doktorum verdi. 2.kutuma geçeceğim hatta. Kabızlık pek yapmıyor evet.
Benim doktorum bana gyno ferro sanol yazdi onu kullaniyorum ama ictikten sonra ki hissiyati beni sinir edio yoksa bi onceki veridgi ilac daha beterdi onu degistirttim doktoruma yeni verdi bunuda iciyorum ama genel olarak demir ilacini sevemedim

Kızlar e bebekte 3 al 2 öde var belli ürünlerde. Ama ben ıslak mendil mesela hangi marka alacağım ya da avent biberon şimdiden alsam mı bilemiyorum
Unıbaby öneriyolar genelde ama benim erkek kardeşime ebebeğin kendi markasını kullanmıştık gayette memnunduk ilk aylar annem 6 ay falan pamuk ve su ile temizledi sonra e bebeğin kendi markasını kullandık gayette güzeldi pişik olmadı ama tabi bebekten bebeğe değişir

Kızlar e bebekte 3 al 2 öde var belli ürünlerde. Ama ben ıslak mendil mesela hangi marka alacağım ya da avent biberon şimdiden alsam mı bilemiyorum

Ben de hafta sonu gittim sadece bir takım aldım o kadar biberon emzik baktım ama erken diye bıraktım mutlaka bir daha indirime girer.

Ay ne yapacağımı bilmiyorum. 10 kişiye sorup çoğunluk ne derse onu alırım ben de

Ben onu hamile kaldığım ay kullanıyordum canım. Kan değerim 23tü resmen depo da boştu. Gebe kalınca bıraktım gynoyu. 3 hafta önce genel kan tahlili verdim ki bu kullandığım sideferi 2gün içip kan verdim 60olmuş kan değerim. İlk 3 ay bebek anne depolarından besleniyorsa şayet beni sömürmemiş oğlum

Ay ne yapacağımı bilmiyorum. 10 kişiye sorup çoğunluk ne derse onu alırım ben de
Ben evde pamuk kullanırım diyorum ama dışarısı için ıslak mendil daha kullanışlı olur gibi geldi. Molfix izotonik sulu ıslak mendiller var hassas ciltler için. Büyük ihtimalle onlardan alıcam.

Biberon da aldım listeyi yarıladım gibi bişey. Biberon olarakta philips avent anti kolik 0+ seçtim. 4 adet aldım 2 küçük 2 büyük. Büyükler 1+ ydı galiba emişi. 2 tane de playtex antikolik aldım hangisini severse. Emzikte philips avent ultra air night time

Kızlar merhaba, ben birkaç seferden beri kendimi yüz üstü yatarken buluyorum dümdüz.. uyanınca da tedirgin oluyorum korkuyorum bir şey olmuş mudur diye etkisinden çıkamıyorum.. yan yatmaya çok alışmıştım ama bilmiyorum neden böyle oluyor.

Aaaa kıyafetlerde de var mı indirim. Bir de mağazada mı yoksa internet sitesinde mı? Ben de bu ara bir gideyim diyordum bebek mağazasına
Canım ilk gebeligin mi? ben uyuyayım da nasıl olursa olsun kafasindayim yüz üstü sırt üstü her şekilde yatıyorum merak etme vücudun ayarlıyor onu rahatsız olsan yatamaz uyanirsin zaten. Bir de bebeğe hiç bir şey olmaz çok korunaklı yerde içi su dolu kesenin içinde o baskıyı hissetmez bile. Sen rahatsız olursun sadece yüz üstü yatmaktan için ferah olsun

Bence gereksiz stres yapmayın doktorunuza ulaşabiliyorsanız ulaşın ona danışın. wp den yazıyorum ben kafama takılan bir şey olursa. Dün mesela ayaklarım şişti diye ufak çaplı panik atak yaşadım. Ama doktorum normal dedi geçti. Gerçektende normaldi demekki geçiyor. Kan ilacı veya kan sulandırıcı kafamıza göre içebileceğimiz şeyler değiller bence. şimdi baktım kan değerlerim yine çok normaller. Burada yazan herkesin kendine has bir hamileleği var. Örneğin ben 3.5 ay boyunca ayda bir veya 2 kanama yaşadım bardaktan boşalırcasına bunu yaşayan deneyimlenen yine azdır. Veya ben kilolu bir gebeyim sen zayıf olabilirsin. Sonuçta doktorlar boşuna doktor olmadılar. Bende mühendissem sadece mühendislik konuşmalıyım. Doktorculuk oynamamalıyım.
kıyafetlerde bir çok şeyde var canım, bezler bebek odaları oyuncaklar kıyafetler.. ben uyku tulumu aldım uygun diye İnternet ve mağaza da var diyebiliyorum

Kızlar merhaba.ben 1 haftadır bebeğin hareketlerini pıt pıt atmasını hissediyordum yani gazz değildi eminim .ama dünden beri hissedemiyorum normal mi?

Ben sidefer kıllanıyorum canım doktorum verdi. 2.kutuma geçeceğim hatta. Kabızlık pek yapmıyor evet.
Aa buna cok sevindim ben de onu isteyeyim o zaman
Kızlar merhaba.ben 1 haftadır bebeğin hareketlerini pıt pıt atmasını hissediyordum yani gazz değildi eminim .ama dünden beri hissedemiyorum normal mi?
Ben de 1 hafta once hissediyordum sonra 1.5 hafta hic hissetmedim baya da korktum neden diye bugun tekrar hissettim hep ayaklari asagida olldugunda hissediyorum sanirim yerleri bol donuyorlar diye dusunuyorum ondan hep denk gelmiyor.

Bunu yazdikdan sonra 1 saat kadar yattım dinlendim ve benimki tepki verdiinsan korkuyor valla.baya baya konuşmalara tepki verdi sıpa tabi azcik durtmuste olabilirim

Ben çok normal yazana kadar sen hissetmissin bile biraz daha büyümesi lazım düzenli olarak hissetmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…