- 7 Şubat 2022
- 3.220
- 2.126
- 83
- 28
Ayy hadi inşallah bana da der . Ya ikiside yok ama kız olmasını eşim cok istiyor ondan ister istemez bende istiyorum. Sağlıklı olsun en başta gerisi önemli değilAynı rüyayı tamamıyla aynı şekilde bende gördüm 14. Haftada kız demişlerdi
Çok şükür gözünaydınKızlar nipt temiz geldi
Cinsiyeti tabloya ekleyebiliriz
Şükürler olsun
Evet ben de düz alsam diye düşündüm hep sallamakla uğraşmak istememaslında düzler de hafif sağa sola gidiyor sallanmalı gibi
Yaa hangi firmaya verdiniz ben geçen hafta çarşamba verdim hala sonuç bekliyorumKızlar nipt temiz geldi
Cinsiyeti tabloya ekleyebiliriz
Şükürler olsun
Yok henüz gitmedim doktor devam ederse git demişti birkaç gündür iyiyim tekrarlamadı.Yaaa , peki gittin mi kardiyolojiye ? Ne dedi doktor
Aynen , havaların sıcak olması da buna etken tabii ama bazen çok rahatsız edici derecede oluyor sonra da midem bulanıyor
Bende feramat kullanıyorum ondan dolayı mı bilmiyorum ama bende kabızlık oluyor geneldeKızlar merhaba. Affınıza sığınarak soruyorum. Kanım düşük 7 civarıydı sanırım. Doktor ferrum vermişti bi 20 gün önce içtim başka bi doktora ishal yaptığını söyledim o zaman ilacı değiştirelim dedi feramat verdi. O da ishal yaptı yani yaklaşık 20 gündür böyleyim bünye alışır dedim baktım aynı gidiyor. Bağırsaklarda ağrı oluyor sonra ishal devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı??
ben 15 haftalik hamileyim 2 kilo aldım sürekli acikiyorum ama sıcaktan dolayı malesef iştahım yokHahaha bende öyleyim canım iştahım çokkkk açık sürekli acıkıyorum kilolarımızda aynıymış . Evlilikle birlikte zaten 5 kilo falan almıştım şimdi gebelikten beri de 4 kilo aldım
ay bende 2,5 aldım 14.haftamdayım :)ben 15 haftalik hamileyim 2 kilo aldım sürekli acikiyorum ama sıcaktan dolayı malesef iştahım yok
Ya ben de cok yiyorum ama daha sadece 600 gram alabildim 14. Haftadayimben 15 haftalik hamileyim 2 kilo aldım sürekli acikiyorum ama sıcaktan dolayı malesef iştahım yok
gayet normal benceay bende 2,5 aldım 14.haftamdayım :)
bnımde yaaa,gayet normal benceama akşamları göbeğim 7 aylık oluyor
oooo bence harika zaten sonlara doğru istemeden alacakmışızYa ben de cok yiyorum ama daha sadece 600 gram alabildim 14. Haftadayim
bnımde yaaa,
esım dıyo gobegını mı sısırıyorsun bılerek :))) saçmalama ya dedım
bebiş göbeğimizi şişiriyorbnımde yaaa,
esım dıyo gobegını mı sısırıyorsun bılerek :))) saçmalama ya dedım
Bilmiyorum öyle diyorlar ama az alinca da korkuyorum kotu bisey olursa diyeoooo bence harika zaten sonlara doğru istemeden alacakmışız
Yerinde olmak isteyenler vardır öyle demeBilmiyorum öyle diyorlar ama az alinca da korkuyorum kotu bisey olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?