2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Evet ben de düz alsam diye düşündüm hep sallamakla uğraşmak istemem aslında düzler de hafif sağa sola gidiyor sallanmalı gibi
Kullanan bir arkadaşımın önerisi ile bunu aldım

Kızlar merhaba. Affınıza sığınarak soruyorum. Kanım düşük 7 civarıydı sanırım. Doktor ferrum vermişti bi 20 gün önce içtim başka bi doktora ishal yaptığını söyledim o zaman ilacı değiştirelim dedi feramat verdi. O da ishal yaptı yani yaklaşık 20 gündür böyleyim bünye alışır dedim baktım aynı gidiyor. Bağırsaklarda ağrı oluyor sonra ishal devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı??

Yaaa , peki gittin mi kardiyolojiye ? Ne dedi doktor

Aynen , havaların sıcak olması da buna etken tabii ama bazen çok rahatsız edici derecede oluyor sonra da midem bulanıyor
Yok henüz gitmedim doktor devam ederse git demişti birkaç gündür iyiyim tekrarlamadı.

Bende feramat kullanıyorum ondan dolayı mı bilmiyorum ama bende kabızlık oluyor genelde

Burada çok sık gidilmiyor, gebeliğin başından beri 1 kez gittim, ikinci randevum haftaya ama 2 li test labda yapılıyor burda herşey normal çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…