- 19 Eylül 2018
- 14.173
- 38.001
- 598
Ne çıktı canım cinsiyetB Buffalosos acaba cinsiyetimi ekleyebilir misiniz ?
Evet o ara 1500e inmişti iyi ki almışsınızBen de indirim doneminde aldim 1500 civarina geldi bayagi uygundu
Teşekkür ederim kuzum sağlıkla alalım inşallah hepimiz
Galiba mavi kalp koymuştuNe çıktı canım cinsiyetbulamadım yazdın mı bugün mesajlarda belirtmemişsin
Yaaa senin de çıksın artık sonucccGaliba mavi kalp koymuştu
Benim 14+4 bu hafta inanılmaz derecede bulantım var pazartesi doktora gittim 2 serum verdi ve o bile beni iyi etmedi bulantı ilacı verdi çok ilaç kullanıyorum diye onu içmeye çekiniyorumKızlar merhaba, 13. Haftamdayım bi ara bulantım geçti ama son zamanlarda daha şifdetli tekrar başladı, bu haftalarda hala bulantı çeken var mı, doktor zofer diye bir ilaç verdi ama kullanmadım
Bebek erkek dendiği için bulantım kesildi.Benim 14+4 bu hafta inanılmaz derecede bulantım var pazartesi doktora gittim 2 serum verdi ve o bile beni iyi etmedi bulantı ilacı verdi çok ilaç kullanıyorum diye onu içmeye çekiniyorum
Herkes 14 dite tamamen geçeceğini söylüyordu ama senin devam ediyorBenim 14+4 bu hafta inanılmaz derecede bulantım var pazartesi doktora gittim 2 serum verdi ve o bile beni iyi etmedi bulantı ilacı verdi çok ilaç kullanıyorum diye onu içmeye çekiniyorum
Bebek erkek dendiği için bulantım kesildi.valla şaka değil ya..
Sabahları bulantım olup çıkarıyordum doktora gidene kadar. Baktım erkek dedi ne kusucam artık öf oldum resmen madem erkeksin ne öyle östrojen salgılatır gibi kusturup duruyorsun beni yeter dedim bir daha olmadı iki gündür ama yüzüm çenem yine sivilce doldu madem kız değil hicbisey yapmasın bebek
Aynen bazıları benim 9 ay sürdü diyor umarım öyle bişey olmaz valla pert oldum ya midem hep ağzımdaHerkes 14 dite tamamen geçeceğini söylüyordu ama senin devam ediyor
Yok almadım doktor bulantıların cinsiyetle hiç ilgisi yok demişti ben de kafamdan östrojen salgılıyorsa sabah kusturuyor diyordumAllah seni bi tek sabah mı bulantın oluyordu bak burdan da erkek olduğu belli benim tüm gün bulantım var gerçi bence bünyeden bünyeye de değişiyor sen hiç kıyafet felan almış mıydın
Evet benim kızkardeşim de o şekildeydi hep ilaç kullanıyorduAynen bazıları benim 9 ay sürdü diyor umarım öyle bişey olmaz valla pert oldum ya midem hep ağzımda
Ay evet değişiyormuş ama benim doktor da kızsa daha çok bulantı olur felan dedi anlamadım vallaYok almadım doktor bulantıların cinsiyetle hiç ilgisi yok demişti ben de kafamdan östrojen salgılıyorsa sabah kusturuyor diyordumarkadaşımın kızı var midesi hiç bulanmamış bile diğer arkadaşımın oğlu var hastaneden çıkmıyordu serum yemekten doğurana kadar zaten tüm hayallerim yıkıldı
Ayyyy demeeeeEvet benim kızkardeşim de o şekildeydi hep ilaç kullanıyordu
Daha da teoriymiş bulantıymıs nub Ramzi şu bu inanmam hiçbiri tutmadı gerçi 16. Hafta kendi doktoruma gidene kadar bu konuyu kapattımAy evet değişiyormuş ama benim doktor da kızsa daha çok bulantı olur felan dedi anlamadım valla
Daha da teoriymiş bulantıymıs nub Ramzi şu bu inanmam hiçbiri tutmadı gerçi 16. Hafta kendi doktoruma gidene kadar bu konuyu kapattımhala %20 umudum var da ayıp olmazsa
Evet evet canım nipt sonucu ile olan mesaja yazmıştımNe çıktı canım cinsiyetbulamadım yazdın mı bugün mesajlarda belirtmemişsin
Ekledim canım hayırlı olsun valla grupta erkek bebiş çoğunluktaEvet evet canım nipt sonucu ile olan mesaja yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?