2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar merhaba, 13. Haftamdayım bi ara bulantım geçti ama son zamanlarda daha şifdetli tekrar başladı, bu haftalarda hala bulantı çeken var mı, doktor zofer diye bir ilaç verdi ama kullanmadım

gossipbusra canım nasılsın bir süredir yok musun gözümden mi kaçmış mesajların göremedim son günlerde

Kızlar merhaba, 13. Haftamdayım bi ara bulantım geçti ama son zamanlarda daha şifdetli tekrar başladı, bu haftalarda hala bulantı çeken var mı, doktor zofer diye bir ilaç verdi ama kullanmadım
Benim 14+4 bu hafta inanılmaz derecede bulantım var pazartesi doktora gittim 2 serum verdi ve o bile beni iyi etmedi bulantı ilacı verdi çok ilaç kullanıyorum diye onu içmeye çekiniyorum

Benim 14+4 bu hafta inanılmaz derecede bulantım var pazartesi doktora gittim 2 serum verdi ve o bile beni iyi etmedi bulantı ilacı verdi çok ilaç kullanıyorum diye onu içmeye çekiniyorum
Bebek erkek dendiği için bulantım kesildi. valla şaka değil ya..
Sabahları bulantım olup çıkarıyordum doktora gidene kadar. Baktım erkek dedi ne kusucam artık öf oldum resmen madem erkeksin ne öyle östrojen salgılatır gibi kusturup duruyorsun beni yeter dedim bir daha olmadı iki gündür ama yüzüm çenem yine sivilce doldu madem kız değil hicbisey yapmasın bebek

Allah seni bi tek sabah mı bulantın oluyordu bak burdan da erkek olduğu belli benim tüm gün bulantım var gerçi bence bünyeden bünyeye de değişiyor sen hiç kıyafet felan almış mıydın

Allah seni bi tek sabah mı bulantın oluyordu bak burdan da erkek olduğu belli benim tüm gün bulantım var gerçi bence bünyeden bünyeye de değişiyor sen hiç kıyafet felan almış mıydın
Yok almadım doktor bulantıların cinsiyetle hiç ilgisi yok demişti ben de kafamdan östrojen salgılıyorsa sabah kusturuyor diyordum arkadaşımın kızı var midesi hiç bulanmamış bile diğer arkadaşımın oğlu var hastaneden çıkmıyordu serum yemekten doğurana kadar zaten tüm hayallerim yıkıldı

Ay evet değişiyormuş ama benim doktor da kızsa daha çok bulantı olur felan dedi anlamadım valla

Ay evet değişiyormuş ama benim doktor da kızsa daha çok bulantı olur felan dedi anlamadım valla
Daha da teoriymiş bulantıymıs nub Ramzi şu bu inanmam hiçbiri tutmadı gerçi 16. Hafta kendi doktoruma gidene kadar bu konuyu kapattım hala %20 umudum var da ayıp olmazsa

Daha da teoriymiş bulantıymıs nub Ramzi şu bu inanmam hiçbiri tutmadı gerçi 16. Hafta kendi doktoruma gidene kadar bu konuyu kapattım hala %20 umudum var da ayıp olmazsa
belli mi olur haklısın 16da artık kesin olur heralde gerçi bazıları 7. Ayımda erkek sanıyordum kız olduğunu öğrendim yok kız sanıyordum erkek olduğunu öğrendim diyor da doğunca emin oluruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…