• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Evet ben de düz alsam diye düşündüm hep sallamakla uğraşmak istemem 😅 aslında düzler de hafif sağa sola gidiyor sallanmalı gibi
Kullanan bir arkadaşımın önerisi ile bunu aldım

Kızlar merhaba. Affınıza sığınarak soruyorum. Kanım düşük 7 civarıydı sanırım. Doktor ferrum vermişti bi 20 gün önce içtim başka bi doktora ishal yaptığını söyledim o zaman ilacı değiştirelim dedi feramat verdi. O da ishal yaptı yani yaklaşık 20 gündür böyleyim bünye alışır dedim baktım aynı gidiyor. Bağırsaklarda ağrı oluyor sonra ishal devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı?? 😕

Yaaa , peki gittin mi kardiyolojiye ? Ne dedi doktor

Aynen , havaların sıcak olması da buna etken tabii ama bazen çok rahatsız edici derecede oluyor sonra da midem bulanıyor 🤷🏼‍♀️
Yok henüz gitmedim doktor devam ederse git demişti birkaç gündür iyiyim tekrarlamadı.

Kızlar merhaba. Affınıza sığınarak soruyorum. Kanım düşük 7 civarıydı sanırım. Doktor ferrum vermişti bi 20 gün önce içtim başka bi doktora ishal yaptığını söyledim o zaman ilacı değiştirelim dedi feramat verdi. O da ishal yaptı yani yaklaşık 20 gündür böyleyim bünye alışır dedim baktım aynı gidiyor. Bağırsaklarda ağrı oluyor sonra ishal devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı?? 😕
Bende feramat kullanıyorum ondan dolayı mı bilmiyorum ama bende kabızlık oluyor genelde

Burada çok sık gidilmiyor, gebeliğin başından beri 1 kez gittim, ikinci randevum haftaya🥲 ama 2 li test labda yapılıyor burda herşey normal çıktı 🙏🏻

Back
X