Hiç sorma daha son kozunu oynamadi bir de gelip ağlayacak eşime dedim ne kadar ağlarsa ağlasın koymayacagim dedimİsmini koymayacağını anlayınca öyle demiş belli kiay şaka gibi
Ya bu nasıl bir ego. O çocuk biricik bir tane kimsenin devamı ya da kopyası değil! Egoları batsın böyle aile büyüklerinin.
Küçücük çocuklar emekli banka memuru gibi geziyorlar dede nene adıay çok kötü ya
Nüfusa yazdırdığınızda görür bozma canım moralini koyacak değilsiniz
Nazlı Sabancı arzu koymus ya bak onda diyorum Sabancı olacaksa ben de koyardım kendi adımı bile değiştirirdim diye
Koymak zorunda değilsin boşver benim eşimde şakayla karışık kız olursa annemin adını koyalım dedi açıkça dedim biriyle uğraşıyorum biriyle daha uğraşamam dedimHiç sorma daha son kozunu oynamadi bir de gelip ağlayacak eşime dedim ne kadar ağlarsa ağlasın koymayacagim dedim
Yorumunu okumadan aynı yorumu yapmamız pekiaslında benimkinin ismi modern bir isim ama kaynanamin huyu kötü mazallah bebek ismini koyduk diye ona çeker falan
Tam da bu yüzden benimki de hatta eşimden önce kayinvalimi tanısaydım eşimle asla evlenmezdimKoymak zorunda değilsin boşver benim eşimde şakayla karışık kız olursa annemin adını koyalım dedi açıkça dedim biriyle uğraşıyorum biriyle daha uğraşamam dedimismin kişiliği yansıttığına inanan bi insanım valla çekemem o karakterde birini daha
Malesef devlette hiçbir bilgi vermediler bana doktor ikili teste bile gerek yok dedi kendi kafasına göre. Başka bir doktor da neden ikili test yapmadın dedi. Her biri ayrı bir şey söylüyor.bu arada ıkı kere yapılıyor bu, bırısı ıkılı tarama haftası.. bırısıde 20-24.haftada detaylı 4d ulturason ..
Ben deYorumunu okumadan aynı yorumu yapmamız pekibende ismin kişiliği yansıttığına inanırım aman Allah korusun çekmesinler ya tövbe tövbe dilini ısır benimkinin de eşi benzeri yok ben hayatımda ilk defa bu kadar kötü birine denk geldim
Ay o derece mi yaTam da bu yüzden benimki de hatta eşimden önce kayinvalimi tanısaydım eşimle asla evlenmezdim
ilk kayınvalideniz normal değilmiş bu arada huzurevi misiniz siz ayrıca çocuk işine karışması falan Allah kurtarmış aslında kayınvalide işi eşte bitiyor ama başta benim eşim de öyle annelerinin hatalarını genellikle geçiştiriyorlarAy o derece mi ya
Benim ikinci evliliğim ilk evliliğimde kayınvalidem çocuk yapmamızı yasaklamıştı kafam kaldırmaz ilerde sizinle olurum diyordu sakın aman aman diyordu. Ağzımı tutamıyordum bende size niye bakayım yaşlı bakacağıma çocuk yapar ona bakarım dedim diye küsmüştü banasonra bitti zaten. Şimdiki Kv çok eziyeti yok kendi halinde ama işte arada akıl vs veriyor he diyip geçiyorum diğerinin eline kimse su dökemezdi kötülükte
Kesinlikle , eski eşimde çocuk istemiyordu ama muhtemelen annesi manipüle ediyordu. Sürekli kendine baktırma hayalleri vardı kadının garip bir şekilde..ilk kayınvalideniz normal değilmiş bu arada huzurevi misiniz siz ayrıca çocuk işine karışması falan Allah kurtarmış aslında kayınvalide işi eşte bitiyor ama başta benim eşim de öyle annelerinin hatalarını genellikle geçiştiriyorlar
İyi yapmissin canim benim insan kötü olmayiversin en çokk diline yansıyor ben eskiden sesimi çıkarmazdim anneme çok kızıyorum maalesef böyle yetiştirdi aman saygılı ol aman birsey deme vs vs ama sessiz kaldıkça baktım üzerime üzerime geliyor artık tutmuyorum icimde bana dert olacağına ona olsunAy o derece mi ya
Benim ikinci evliliğim ilk evliliğimde kayınvalidem çocuk yapmamızı yasaklamıştı kafam kaldırmaz ilerde sizinle olurum diyordu sakın aman aman diyordu. Ağzımı tutamıyordum bende size niye bakayım yaşlı bakacağıma çocuk yapar ona bakarım dedim diye küsmüştü banasonra bitti zaten. Şimdiki Kv çok eziyeti yok kendi halinde ama işte arada akıl vs veriyor he diyip geçiyorum diğerinin eline kimse su dökemezdi kötülükte
Hayırlısı olsun canımYok iki kızım var bakalım bu ne çıkacak
Maşallah hekimliğin ekmeğini yemişsinizBenim çalıştığım hastane de perinatolog mevcut kendim de hekim olunca sağolsun o takip ediyor
Ama kadin doğum uzmanına da gidiyorum
Bana kendisi 12. haftada gel kalbine ense kalınlığına ve burun kemiğine bakalım ayrıca benim ikili taramamı o yaptı birde damar dirençlerine baktı ve aspirin başladı
Canım seninki yine sormuş benim ki öğrendikten sonra bir kez bile aramadı bir de eşimde şehir dışında annemlerde kalıyorum ona rağmen düşünAy hazır kv dedikodusu yapılıyorken ben de söyleyeyimbenimki de beni arayıp sadece kilo alma dikkat et ekmek makarna yeme diyor. Zaten 52 kiloyum diyorum şimdi kusuyorsun ben seni diğer ay görürürüm diyor çok sinirleniyorum istediğim kadar kilo alırım kime ne ya ama bir şey de diyemiyorum
Bu konuda tartışmasız benim kv den kötüsünü görmedim diyordumKızlar kv kp yarıştırmayalım benimkiler hepinizi geçer
Valla doğru diyorsun ama mesela ben sevgililik döneminde tanıştım o ara az çok bişeyler seziyordum sonra nişanlılık derken iyice anladım ne olduğunu şimdi hele yaka silkiyorumTam da bu yüzden benimki de hatta eşimden önce kayinvalimi tanısaydım eşimle asla evlenmezdim
Çalıştığım kuruma çok gelmek istemiş sevgililik döneminde eşim izin vermemiş tanıyor annesiniValla doğru diyorsun ama mesela ben sevgililik döneminde tanıştım o ara az çok bişeyler seziyordum sonra nişanlılık derken iyice anladım ne olduğunu şimdi hele yaka silkiyorum
Tamamen katılıyorum. Adam adam olduktan sonra hiç kimse laf edemez annesi dahi olsa. Kayınvalideler kapansa keşkeKesinlikle , eski eşimde çocuk istemiyordu ama muhtemelen annesi manipüle ediyordu. Sürekli kendine baktırma hayalleri vardı kadının garip bir şekilde..
İş tamamen este bitiyor adam adam olduktan sonra kimse laf edemez biseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?