2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
aslında benimkinin ismi modern bir isim ama kaynanamin huyu kötü mazallah bebek ismini koyduk diye ona çeker falan

Hiç sorma daha son kozunu oynamadi bir de gelip ağlayacak eşime dedim ne kadar ağlarsa ağlasın koymayacagim dedim
Koymak zorunda değilsin boşver benim eşimde şakayla karışık kız olursa annemin adını koyalım dedi açıkça dedim biriyle uğraşıyorum biriyle daha uğraşamam dedim ismin kişiliği yansıttığına inanan bi insanım valla çekemem o karakterde birini daha

aslında benimkinin ismi modern bir isim ama kaynanamin huyu kötü mazallah bebek ismini koyduk diye ona çeker falan
Yorumunu okumadan aynı yorumu yapmamız peki bende ismin kişiliği yansıttığına inanırım aman Allah korusun çekmesinler ya tövbe tövbe dilini ısır benimkinin de eşi benzeri yok ben hayatımda ilk defa bu kadar kötü birine denk geldim

Tam da bu yüzden benimki de hatta eşimden önce kayinvalimi tanısaydım eşimle asla evlenmezdim

bu arada ıkı kere yapılıyor bu, bırısı ıkılı tarama haftası.. bırısıde 20-24.haftada detaylı 4d ulturason ..
Malesef devlette hiçbir bilgi vermediler bana doktor ikili teste bile gerek yok dedi kendi kafasına göre. Başka bir doktor da neden ikili test yapmadın dedi. Her biri ayrı bir şey söylüyor.

Ben de sayesinde antidepresan kullandım bir yıl boyunca

Tam da bu yüzden benimki de hatta eşimden önce kayinvalimi tanısaydım eşimle asla evlenmezdim
Ay o derece mi ya
Benim ikinci evliliğim ilk evliliğimde kayınvalidem çocuk yapmamızı yasaklamıştı kafam kaldırmaz ilerde sizinle olurum diyordu sakın aman aman diyordu. Ağzımı tutamıyordum bende size niye bakayım yaşlı bakacağıma çocuk yapar ona bakarım dedim diye küsmüştü bana sonra bitti zaten. Şimdiki Kv çok eziyeti yok kendi halinde ama işte arada akıl vs veriyor he diyip geçiyorum diğerinin eline kimse su dökemezdi kötülükte

ilk kayınvalideniz normal değilmiş bu arada huzurevi misiniz siz ayrıca çocuk işine karışması falan Allah kurtarmış aslında kayınvalide işi eşte bitiyor ama başta benim eşim de öyle annelerinin hatalarını genellikle geçiştiriyorlar

Kesinlikle , eski eşimde çocuk istemiyordu ama muhtemelen annesi manipüle ediyordu. Sürekli kendine baktırma hayalleri vardı kadının garip bir şekilde..
İş tamamen este bitiyor adam adam olduktan sonra kimse laf edemez biseye

İyi yapmissin canim benim insan kötü olmayiversin en çokk diline yansıyor ben eskiden sesimi çıkarmazdim anneme çok kızıyorum maalesef böyle yetiştirdi aman saygılı ol aman birsey deme vs vs ama sessiz kaldıkça baktım üzerime üzerime geliyor artık tutmuyorum icimde bana dert olacağına ona olsun

Maşallah hekimliğin ekmeğini yemişsiniz Bana ilk gittiğim doktor ikili taramaya bile gerek yok dedi. İkincisi de neden yapmadın geç kalmışsın dedi. Bişey anlamadım

Canım seninki yine sormuş benim ki öğrendikten sonra bir kez bile aramadı bir de eşimde şehir dışında annemlerde kalıyorum ona rağmen düşün

Valla doğru diyorsun ama mesela ben sevgililik döneminde tanıştım o ara az çok bişeyler seziyordum sonra nişanlılık derken iyice anladım ne olduğunu şimdi hele yaka silkiyorum

Yaa gülerek okuyorum yazılanları ama çok acı gerçekten bi insan neden evladinin daha mutlu olmasini istemez ki yaa anlamiyorum karismasalar daha mutlu olucak evlilikler sirf 3. Kisi yuzunden bozuluyo saka gibi Allahım iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi iyi olmayanlarin kalbine iyilik versin insallahhhh Birdeee benim kv sizinkilerin altinda kaldigi icin hic birsey anlatamiyorum

Valla doğru diyorsun ama mesela ben sevgililik döneminde tanıştım o ara az çok bişeyler seziyordum sonra nişanlılık derken iyice anladım ne olduğunu şimdi hele yaka silkiyorum
Çalıştığım kuruma çok gelmek istemiş sevgililik döneminde eşim izin vermemiş tanıyor annesini

Tamamen katılıyorum. Adam adam olduktan sonra hiç kimse laf edemez annesi dahi olsa. Kayınvalideler kapansa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…