- 4 Ağustos 2022
- 5.997
- 2.859
- 103
Çok şükür ucuz yırtmışsın keşke bende erken tanımasaydımÇalıştığım kuruma çok gelmek istemiş sevgililik döneminde eşim izin vermemiş tanıyor annesini
Keşke iyi olsalardı da iyi anlatsaydikÇok şükür ucuz yırtmışsın keşke bende erken tanımasaydımbide o ara saf gibi tanıştırıyor diye seviniyordum sonra dedim keşke daha tanımasaydım
Ya o da doğru ama benim ailem bir sürü şey yapıp onlar hiç yapmayınca sinir oluyorumValla keşke almasaalmaması benim işime gelirdi alınca bi ton kelime söyleyeceğine hiç yapmasın yeğlerim bulaşmasın yeter
Bende hep aynı şeyi söylüyorum ki ben eşimle 10 yıllık bir sevgililik süreci sonrasında evlendim. 2 yıl nişanlı kaldık , o ara anladım kvnin ne bok olduğunu ama eşimle çok uzun bir ilişkimiz vardı ve biz şehir dışında oturduğumuz için takmamıştım. Ama bazen diyorum keşke bu kadını tanıdığım an bitirseymişim bu işi. Benim eşim de benden yana hep ama o kadına bir kere uyuz oldum ya yaptığı her şey batıyor banaTam da bu yüzden benimki de hatta eşimden önce kayinvalimi tanısaydım eşimle asla evlenmezdim
Aynen benimki de öyle. Bir kere eşimle konuşurken eşim özellikle hoparlörü açtı bak gelininde burada diye orada yarım ağız hayırlı olsun dedi , bir daha da konuşmadık.Canım seninki yine sormuş benim ki öğrendikten sonra bir kez bile aramadı bir de eşimde şehir dışında annemlerde kalıyorum ona rağmen düşün
canım bence bırak alışsın bişeyler yapmaya herkese bişeyler aldırmak en güzeli zaten çok masrafımız olacak sen merak etme onlar hastaneye her halükarda yetiştirirler parayı fazla verdiğinde kargom bile gece kapımda oluyor bir çok mağazada zarada bile amazonda vs insanlar sana ne kadar çok emek ve para harcarsa o kadar kıymetin de artıyorKızlar Kv bebek arabasını ben alacağım diyormuş ama Ocak şubatta bekleyin diyor e bu bebek ne zaman gelecek belki önden gelecek ben çocuğu hastaneden elimde mi taşıyacağım? Eşimle kavga ettim bu yüzden ya siz ne düşünüyorsunuz?
benim eşim de öyle geldi dedim çok ciddi ırkçılık başladı dünyada ben dini çok belli eden isim koymayı tercih etmeyeceğim yoksa kıza Sare düşünüyorduOf bana da çok batıyorlar bu ara.
İsim konusunda misal çok şükür ki vefat eden eşinin adını diğer torununa vermiş bana kalmadı bana patlasaydı boşanırdık diyorumçok netim isim konusunda
Bi de ben yabancı isimler koymak istiyorum allahtan eşim sen nasıl istersen diyor
Daha küçük sanki bana 14 de net söyledi doktor 16 da başka doktora gttm gostermiyo oturuyo dedi ama doktorlar kemik yapısından bile biliyorlar gerciKizlar 12+2 de kiz dediler 12+5 de baska bir doktor erkek dedi
Oğluşum yine iyi bence benimki aşkım diyor bazenay benım oğlum olunca ben nasıl kv olcam acaba
oy yerım ben oğluşumu dıye mii gezceemmm :)))
ama kv yuzunden hiç oğluşum demem sanırım 32.yasındaki kocama oğluşum dıyo bazen
ay bana 12.haftamda kemık yapısı kız dedıler :)))Daha küçük sanki bana 14 de net söyledi doktor 16 da başka doktora gttm gostermiyo oturuyo dedi ama doktorlar kemik yapısından bile biliyorlar gerci
ay aşkım ne yaaaaa...Oğluşum yine iyi bence benimki aşkım diyor bazen
Benimki o haftada cok net gosterduDaha küçük sanki bana 14 de net söyledi doktor 16 da başka doktora gttm gostermiyo oturuyo dedi ama doktorlar kemik yapısından bile biliyorlar gerci
İlk gebeliğimde otomatik aldım ama boşuna o kadar para vermeye gerek yok bence ya, benim çılgın oğlum sevmedi ne hareket özelliğini ne de müzikleriniKızlar şu ana kucağı olayından videolarında görüyorum hep bebeği yanında koyuyor uyuyor orda otomatik olanlarda var düz olan da hangisi alınmalı otomatik olmayanlar fiyatı çok uygun
Elele diye bir marka var onun otomatik ana kucağı da 2 bin lira falan arkadaşımın önerisi ile aldım bende 5 ayrı sallama hızı var 10 çeşit müzik var gayet kullanışlıKızlar şu ana kucağı olayından videolarında görüyorum hep bebeği yanında koyuyor uyuyor orda otomatik olanlarda var düz olan da hangisi alınmalı otomatik olmayanlar fiyatı çok uygun
Ben otomatikleri çok beğeniyordum ondan alayım demiştim hatta kiralama sayfası var zaten2-6 ay arası binerler ordan kiralasam mı dedim ama doktorlar bebek kendini sallasın otomatik iyi değil demiş. Bir de otomatiğe alışınca sürekli sallanarak uyumak istiyorlarmış onla mı uğraşcaz bir de deyip vazgeçtimKızlar şu ana kucağı olayından videolarında görüyorum hep bebeği yanında koyuyor uyuyor orda otomatik olanlarda var düz olan da hangisi alınmalı otomatik olmayanlar fiyatı çok uygun
Evet ben de düz alsam diye düşündüm hep sallamakla uğraşmak istememBen otomatikleri çok beğeniyordum ondan alayım demiştim hatta kiralama sayfası var zaten2-6 ay arası binerler ordan kiralasam mı dedim ama doktorlar bebek kendini sallasın otomatik iyi değil demiş. Bir de otomatiğe alışınca sürekli sallanarak uyumak istiyorlarmış onla mı uğraşcaz bir de deyip vazgeçtim
Cocugun ayak hareketiyle öne arkaya doğru sallanıyor galibaEvet ben de düz alsam diye düşündüm hep sallamakla uğraşmak istememaslında düzler de hafif sağa sola gidiyor sallanmalı gibi
ben alsaydım 3 kademelı olanlar var normal kendı sallanıyor ama otomatık degıl babyjorn muadılı onalrdan alıcaktım,(ohyo-pıere cardın vs markalarında var )Evet ben de düz alsam diye düşündüm hep sallamakla uğraşmak istememaslında düzler de hafif sağa sola gidiyor sallanmalı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?