2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Çalıştığım kuruma çok gelmek istemiş sevgililik döneminde eşim izin vermemiş tanıyor annesini
Çok şükür ucuz yırtmışsın keşke bende erken tanımasaydım bide o ara saf gibi tanıştırıyor diye seviniyordum sonra dedim keşke daha tanımasaydım

Valla keşke almasa almaması benim işime gelirdi alınca bi ton kelime söyleyeceğine hiç yapmasın yeğlerim bulaşmasın yeter
Ya o da doğru ama benim ailem bir sürü şey yapıp onlar hiç yapmayınca sinir oluyorum
Tam da bu yüzden benimki de hatta eşimden önce kayinvalimi tanısaydım eşimle asla evlenmezdim
Bende hep aynı şeyi söylüyorum ki ben eşimle 10 yıllık bir sevgililik süreci sonrasında evlendim. 2 yıl nişanlı kaldık , o ara anladım kvnin ne bok olduğunu ama eşimle çok uzun bir ilişkimiz vardı ve biz şehir dışında oturduğumuz için takmamıştım. Ama bazen diyorum keşke bu kadını tanıdığım an bitirseymişim bu işi. Benim eşim de benden yana hep ama o kadına bir kere uyuz oldum ya yaptığı her şey batıyor bana
Canım seninki yine sormuş benim ki öğrendikten sonra bir kez bile aramadı bir de eşimde şehir dışında annemlerde kalıyorum ona rağmen düşün
Aynen benimki de öyle. Bir kere eşimle konuşurken eşim özellikle hoparlörü açtı bak gelininde burada diye orada yarım ağız hayırlı olsun dedi , bir daha da konuşmadık.

canım bence bırak alışsın bişeyler yapmaya herkese bişeyler aldırmak en güzeli zaten çok masrafımız olacak sen merak etme onlar hastaneye her halükarda yetiştirirler parayı fazla verdiğinde kargom bile gece kapımda oluyor bir çok mağazada zarada bile amazonda vs insanlar sana ne kadar çok emek ve para harcarsa o kadar kıymetin de artıyor sen de paranı kendine harca dietisyene kendingiyimine, çatlak kremine vs ben öyle düşünüyorum

benim eşim de öyle geldi dedim çok ciddi ırkçılık başladı dünyada ben dini çok belli eden isim koymayı tercih etmeyeceğim yoksa kıza Sare düşünüyordu

Daha küçük sanki bana 14 de net söyledi doktor 16 da başka doktora gttm gostermiyo oturuyo dedi ama doktorlar kemik yapısından bile biliyorlar gerci
Benimki o haftada cok net gosterdu

Eklentiler

• 20230802_120843.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar şu ana kucağı olayından videolarında görüyorum hep bebeği yanında koyuyor uyuyor orda otomatik olanlarda var düz olan da hangisi alınmalı otomatik olmayanlar fiyatı çok uygun

Kızlar şu ana kucağı olayından videolarında görüyorum hep bebeği yanında koyuyor uyuyor orda otomatik olanlarda var düz olan da hangisi alınmalı otomatik olmayanlar fiyatı çok uygun
İlk gebeliğimde otomatik aldım ama boşuna o kadar para vermeye gerek yok bence ya, benim çılgın oğlum sevmedi ne hareket özelliğini ne de müziklerini bebeğe göre herşey şekilleniyor, sakin bir bebek olursa sevebilir ama çılgın bebekler nooo sevmiyor

Elele diye bir marka var onun otomatik ana kucağı da 2 bin lira falan arkadaşımın önerisi ile aldım bende 5 ayrı sallama hızı var 10 çeşit müzik var gayet kullanışlı

Ben otomatikleri çok beğeniyordum ondan alayım demiştim hatta kiralama sayfası var zaten2-6 ay arası binerler ordan kiralasam mı dedim ama doktorlar bebek kendini sallasın otomatik iyi değil demiş. Bir de otomatiğe alışınca sürekli sallanarak uyumak istiyorlarmış onla mı uğraşcaz bir de deyip vazgeçtim

Evet ben de düz alsam diye düşündüm hep sallamakla uğraşmak istemem aslında düzler de hafif sağa sola gidiyor sallanmalı gibi

Evet ben de düz alsam diye düşündüm hep sallamakla uğraşmak istemem aslında düzler de hafif sağa sola gidiyor sallanmalı gibi
ben alsaydım 3 kademelı olanlar var normal kendı sallanıyor ama otomatık degıl babyjorn muadılı onalrdan alıcaktım,(ohyo-pıere cardın vs markalarında var )
ama esımın kuzenınde nuna var onu alıcam, zaten cok az kullanıyorlar oda yenı dogum yaptı almayalım dedım..
nuna da 7500tl falan onun yerıne başka eksıklerını alırım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…