2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Haklisnz bi sekilde duzene sokmam lazim. Dogdugu zaman hemsireler emmek istedikce emzir dediler korkma dediler. Kayinvalidem 1 hafta bizde kaldi her agladiginda kucagima verdi emzir dedi. Oda deneyimli oldgu icin ne dediyse yaptim ve sonuç bu oldu. Malesef emmeden uykuya gecemiyor ve besigine koydugum an uyaniyor uyutmaya calisana kdr nerdeyse 1 saat geciyor. Geceleri uyuyor ama 2 satte bir falan kalkiyor ben uyandirmiyorum. Cocuk memeye okdr alismiski uykusu duzeni ve kalitesi oluşmadi malesef. Ve beni emzik niyetine kullanio. Aksama kdr iki lokma yemegi zor yiorum yanindan ayrilamiorm nasil olcak bole bakalim

Aynen öyle bende alarm kurup emzirirdim ilk 3 ay hep öyle yaptım

Benim ki de ağlak ama bu kadar sinirli herşeye de ağlamazdı yani valla artık diş mi nedir anlamıyorum daha önce de demiştim çizgi film açıyorum özellikle alt değiştirirken ve yemek yedirirken acaba o mu agresiflik yaptı diyorum şuan kendimi suçluyorum hiç açmayım sıfır ekran ilerleyim diyorum bazen ama yok başaramıyorum

Meme aliyor. Sutum yeterli diye dusunuyorum doyuyor. Kakası yeşilimsi oldu sizce usutmus olabikirmi
Yeşil kaka normal diye biliyorum ama bir yerde de okumuştum dediğin gibi üşütünce yeşil oluyor diye ama hiç belirti var mı burun tıkanıklığı akıntısı felan

Yeşil kaka normal diye biliyorum ama bir yerde de okumuştum dediğin gibi üşütünce yeşil oluyor diye ama hiç belirti var mı burun tıkanıklığı akıntısı felan
Baska belirti yok burun akintisida yok ama karni soguk almistr diye aklima baska bse gelmio deneyimsiz anne olunca bole oluo sanirim

Bebeğiniz daha çok küçük. Şu anda isteseniz de bir düzen oluşturamazsınız uyku konusunda. 4 aydan önce biyolojik olarak mümkün değil.
Her istediğinde emzirin, mümkünse sling alıp bebeğinizi koynunuzda uyutun. Büyüdükçe zaten düzene sokarsınız. Kendinize de sıkıntıya sokmayın, zamanla düzelecek. Beklentinizi düşürün, ilk 3 ay zaten hala kendilerini anne karnında zannediyorlar. Memenize ve kokunuza ihtiyacı var şu an.

Peki sling kullanip ev isi falan rahat oluyormu acaba

Baska belirti yok burun akintisida yok ama karni soguk almistr diye aklima baska bse gelmio deneyimsiz anne olunca bole oluo sanirim
Başta bizlerde öyleydik hatta bazen hala öyleyiz :) yeşil kaka normal bence takip et gazı olabilir yada sütün yeterli mi gelmedi acaba doymuyor mu sağarak bakabilirsin kaç ml çıkıyor diye

Başta bizlerde öyleydik hatta bazen hala öyleyiz :) yeşil kaka normal bence takip et gazı olabilir yada sütün yeterli mi gelmedi acaba doymuyor mu sağarak bakabilirsin kaç ml çıkıyor diye
SAğma makinem yok ama sütüm tişörtüme atletime akıyor yeterlidir die dusundum hep ama yanılıyormuyum bilemedim etrafimda pek sorcagim kimsede yok

Daha çok küçük ilk 3 ay zaten anneye uyku hiç olmuyor o uyusa bilr sen uyuyamıyorsun yeni bir düzen sonuçta. Ya birde bebekler bişeye muhtaçlar meme olur emzik olur ne bileyim sıcaklık istiyorlar uykuya geçişi kolaylaştıracak bir bağımlılık istiyorlar biz annelere en kolay emzirmek geliyor her şeyinde bir sonucu var ama napalm öyle bötle derken biz 15 aylık ettik bebişlerimizi zaman geçtikçe bizde çok güçleniyoruz her şeye daha dayanıklı oluyoruz bitmez dediğimiz şeyler bitiyor yerine başka sorumluluklar geliyor. İnşallah bebişin yatağında uyuyan güzel bir uyku düzeni olan bebek olur

Ya ekran konusu çok karmaşık bişey ben kendi çocuğuma bu konuda etki ettiğini düşünmüyorum benimki tv açıl olsa öyle oturup izlemez ama eğer sevimli dostlar ve benzeri bir şey varsa izliyor çizgi film de izlemez mesela reklamları da seviyor hiç açmadığım zamanda oluyor açtığımda izlemeidği de oluyor geneş bir huysuzluk var konuşmaya başladığında huyu ne olacak onu merak ediyorum kendini ifade edemediği için çok sinirleniyo şuan ki gözlemim bu

Ay cok tesekkur ederimmm guc verdinz herbiriniz Allah bagişlasin hepimizin yavrusunu

Ne güzel seninkini etkilemiyor demekki benimki baya dalıyor ve bu aralar kapatınca sinirleniyor ağlıyor hep
İnşallah kendilerini ifade edince daha uslu sakin olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…