2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar sizde de karın seğirmesi oluyor mu? Karnıma dikkatli baktığımda pıt pıt gözüküyor resmen bende seviniyorum bebişin kalp atışı gözüküyor diye saçmalıyor muyum bilmiyorum .

Ben de feramat kullanıyorum. İlk başta ishal yaptı ama aşırı değil. Sonradan kabıza döndü ama o da normal derecede. Biraz daha kullanın bence.

Kızlar şu ana kucağı olayından videolarında görüyorum hep bebeği yanında koyuyor uyuyor orda otomatik olanlarda var düz olan da hangisi alınmalı otomatik olmayanlar fiyatı çok uygun
ben de yoyko alim otomatik ama korkuyorumda sallanmaya alisir mi diye diger oglumu hic sallamadim kendi kendine uyuyodu

Evet bende arada baloncuk oluyor içimden bi şey kayıyor seğirme evet tabiri bulamamıştım seyirme oluyor bende de

ben de yoyko alim otomatik ama korkuyorumda sallanmaya alisir mi diye diger oglumu hic sallamadim kendi kendine uyuyodu
Yoykoyu bende beğendim bi ara baya iyi indirime girmişti o ara almamıştım şimdi pişmanım keşke alsaydım şuan fiyat baya artmış

Demir beni de ishal yapar iki günde bir kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…