Ben de feramat kullanıyorum. İlk başta ishal yaptı ama aşırı değil. Sonradan kabıza döndü ama o da normal derecede. Biraz daha kullanın bence.Kızlar merhaba. Affınıza sığınarak soruyorum. Kanım düşük 7 civarıydı sanırım. Doktor ferrum vermişti bi 20 gün önce içtim başka bi doktora ishal yaptığını söyledim o zaman ilacı değiştirelim dedi feramat verdi. O da ishal yaptı yani yaklaşık 20 gündür böyleyim bünye alışır dedim baktım aynı gidiyor. Bağırsaklarda ağrı oluyor sonra ishal devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı??
Kaçıncı haftandasınKızlar sizde de karın seğirmesi oluyor mu? Karnıma dikkatli baktığımda pıt pıt gözüküyor resmen bende seviniyorum bebişin kalp atışı gözüküyor diyesaçmalıyor muyum bilmiyorum .
14. HaftadayımKaçıncı haftandasın
çok guzel sonucun rısksız cıkmıs, kombıne rısk kısmını dıkkate alıyorlar 7896/1 kişi çıkmış :)Eki Görüntüle 3288357
Kızlar doktoru bekliyorum sonuç bu şekilde yorumlayabilecek olan var mı hiç bir şey anlamadım
Teşekkür ederim kuzum sağlıkla alalım inşallah hepimizçok guzel sonucun rısksız cıkmıs, kombıne rısk kısmını dıkkate alıyorlar 7896/1 kişi çıkmış :)
Genoks a geçen hafta perşembe vermiştim bugün çıktıYaa hangi firmaya verdiniz ben geçen hafta çarşamba verdim hala sonuç bekliyorum
Benimde içimde bi hareket hissediyorum ama dışarıdan belli olmuyor şuanda14. Haftadayım
ben de yoyko alim otomatik ama korkuyorumda sallanmaya alisir mi diye diger oglumu hic sallamadim kendi kendine uyuyoduKızlar şu ana kucağı olayından videolarında görüyorum hep bebeği yanında koyuyor uyuyor orda otomatik olanlarda var düz olan da hangisi alınmalı otomatik olmayanlar fiyatı çok uygun
Aynen öyle bende deEvet bende arada baloncuk oluyor içimden bi şey kayıyor seğirme evet tabiri bulamamıştım seyirme oluyor bende de
Benim 12+4 de belli olmuştu doktorum demişti ama %100 emin de değilim demiştiAynen öyle bende desizin erkek mi cinsiyet bugün mü belli oldu
Yoykoyu bende beğendim bi ara baya iyi indirime girmişti o ara almamıştım şimdi pişmanım keşke alsaydım şuan fiyat baya artmışben de yoyko alim otomatik ama korkuyorumda sallanmaya alisir mi diye diger oglumu hic sallamadim kendi kendine uyuyodu
O zaman hislerimiz doğruBenimde içimde bi hareket hissediyorum ama dışarıdan belli olmuyor şuanda
Demir beni de ishal yapar iki günde bir kullanınKızlar merhaba. Affınıza sığınarak soruyorum. Kanım düşük 7 civarıydı sanırım. Doktor ferrum vermişti bi 20 gün önce içtim başka bi doktora ishal yaptığını söyledim o zaman ilacı değiştirelim dedi feramat verdi. O da ishal yaptı yani yaklaşık 20 gündür böyleyim bünye alışır dedim baktım aynı gidiyor. Bağırsaklarda ağrı oluyor sonra ishal devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı??
Ben de indirim doneminde aldim 1500 civarina geldi bayagi uygunduYoykoyu bende beğendim bi ara baya iyi indirime girmişti o ara almamıştım şimdi pişmanım keşke alsaydım şuan fiyat baya artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?