Bende bu hafta içemedim midemi bulandırıyordu hala da içemiyorum su içince midem bulanıyorBugün farkettim ki sanırım ben suyu azaltmışım bugün çok içtim şükür azaldı baş ağrım yanımdan su termosumu ayırmam normalde ama bu bir haftadır sinir stresten hiç bişey gözüm görmüyordu suyu bile azaltmışım tabi stresinde etkisi var üzerimde
İstanbuldan kuşadasına taşındım ya nasıl özlüyorumHiç terlemeyen bir insanım normalde kendi kokumu bilmezdim yaniBende çok özledim kışı inşallah bu sene kar çok yağar
Kasim indirimlerinde almaliyiz o zaman cok indirim oluyor diye bahane yapinKızlar Kv bebek arabasını ben alacağım diyormuş ama Ocak şubatta bekleyin diyor e bu bebek ne zaman gelecek belki önden gelecek ben çocuğu hastaneden elimde mi taşıyacağım? Eşimle kavga ettim bu yüzden ya siz ne düşünüyorsunuz?
Benimde bulandırıyordu özellikle açsam ama mecbur içiyordum çünkü çok susuyordum susumalarım azalınca suyuda azaltmışım ilaç içince içiyordum sadece eskisi gibi bulandırmıyor artık su içmekBende bu hafta içemedim midemi bulandırıyordu hala da içemiyorum su içince midem bulanıyor
Ne güzel alırız diyorlar , bizimkilerin herhangi bir şey alma gibi bir niyeti yokBenim kayınvalidem de önümüzdeki ay alırız pahalanıyor dedi bende ısrarlar eşimle önce dışarıdan bakıcaz modellere denicez en rahatı hangisi falan dye e tamam gider bakarız diyor onunla biryere gidesim onun bişey alamasnı ble istemyrum
Valla keşke almasaNe güzel alırız diyorlar , bizimkilerin herhangi bir şey alma gibi bir niyeti yok
Acaba bebeğin pusetle eve götüreceğini bilmiyor olabilir miKızlar Kv bebek arabasını ben alacağım diyormuş ama Ocak şubatta bekleyin diyor e bu bebek ne zaman gelecek belki önden gelecek ben çocuğu hastaneden elimde mi taşıyacağım? Eşimle kavga ettim bu yüzden ya siz ne düşünüyorsunuz?
Puset araç koltuğu mu oluyor canım ayrı alınan bisey mi araç koltuğu ile görüyorum bebekleri taşırken de acaba hangisinden alsak o zamanAcaba bebeğin pusetle eve götüreceğini bilmiyor olabilir mikavga etme eşinle o asla çözüm değil ama kv ne laf arasında söyle puset olayını hem de zam gelir falan gibi
Ben bebek arabasına takılan bebek arabasıyla satılanlardan almayı düşünüyorum canım onu ilk 6-8 aya kadar da oto koltuğu yapıyoruz hemPuset araç koltuğu mu oluyor canım ayrı alınan bisey mi araç koltuğu ile görüyorum bebekleri taşırken de acaba hangisinden alsak o zaman
Ona neyse senin kilonAy hazır kv dedikodusu yapılıyorken ben de söyleyeyimbenimki de beni arayıp sadece kilo alma dikkat et ekmek makarna yeme diyor. Zaten 52 kiloyum diyorum şimdi kusuyorsun ben seni diğer ay görürürüm diyor çok sinirleniyorum istediğim kadar kilo alırım kime ne ya ama bir şey de diyemiyorum
Bende öyleyim. YiyemiyorumBende et tavuk balık hiç birşey ağzıma alamıyorum artık adını duymak tiksindiriyor malesef. Umarım geçici bişeydir
Bende aynı durumdayim canim ayağa kalkıyor sofra kuruyor biyere yıkılıp kalıyon tansiyon 9.5 en yüksekBaşı dönüyormuş gibi ama dönmeyen sürekli kafasını yaslama ihtiyacı duyan varmı?Sürekli yatma isteği ama yattıkçada kafamın arkası ağrıyor artık
Benimki de yediğime içtiğime burnunu sokuyor ilk haftalarımda sürekli döner yerdim onu duymuş yeme hazır yemek zararlı diyip durdu şimdi ağzıma et tavuk almaz oldumAy hazır kv dedikodusu yapılıyorken ben de söyleyeyimbenimki de beni arayıp sadece kilo alma dikkat et ekmek makarna yeme diyor. Zaten 52 kiloyum diyorum şimdi kusuyorsun ben seni diğer ay görürürüm diyor çok sinirleniyorum istediğim kadar kilo alırım kime ne ya ama bir şey de diyemiyorum
Hem de nasıl yani yüzünün şekli bile belli oluyor kime benzediğini vs tahmin ediyorsun normal usg den daha uzun sürüyor her yerini tek tek inceliyorlar ayrıca ayrıntılı da bebisim renkli fotosunu vs veren doktorlar oluyorÇok heyecanlı desene 20. Hafta şimdiden heyecan yaptım
İsmini koymayacağını anlayınca öyle demiş belli kiBenim kayinvalidede kız olursa ismini koymamız için diretiyor eşim ayrı koymam dedi ben ayrı dedim en az 4 kere döndü döndü sordu benim adimi vereceksiniz değil mi diyehayır koymayacağim eziyetini ben çekiyorum ismine de ben karar vereceğim dedim aradan zaman geçince umudu kesti bu kez de inşallah erkek olur dedi bir oğlum var başka dogurmayacagim açık yani etrafımda tanıyan tanımayan herkes kızın olur inşallah diye dua ederken böyle demesi insanın zoruna gidiyor
Ya bu nasıl bir ego. O çocuk biricik bir tane kimsenin devamı ya da kopyası değil! Egoları batsın böyle aile büyüklerinin.Benim kayinvalidede kız olursa ismini koymamız için diretiyor eşim ayrı koymam dedi ben ayrı dedim en az 4 kere döndü döndü sordu benim adimi vereceksiniz değil mi diyehayır koymayacağim eziyetini ben çekiyorum ismine de ben karar vereceğim dedim aradan zaman geçince umudu kesti bu kez de inşallah erkek olur dedi bir oğlum var başka dogurmayacagim açık yani etrafımda tanıyan tanımayan herkes kızın olur inşallah diye dua ederken böyle demesi insanın zoruna gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?