2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bana doktoru normal demişti bazen oluyordu bizde de

Ne güzel seninkini etkilemiyor demekki benimki baya dalıyor ve bu aralar kapatınca sinirleniyor ağlıyor hep
İnşallah kendilerini ifade edince daha uslu sakin olurlar
Benimkide kapatınca ağlıyor ama öyle başımda oturup pür dikkat izlemiyor evin içimde geziyor şarkıyı söylemeye çalışıyor geliypr bakıyor gwri gidiyor ama benimki geneş olaral hep böyle hiç durmuyor yemek yedirirkende eğer mama sandalyesine koymazsam ağzına bir lokma alıyor bütün evi geziyor geri geliyor

Ben 4 ay öyle yaşadım. Küçükken çok daha rahat oluyor. Sürekli uyuyorlar zaten :)
Ne güzel ya psikolojik olarak annenin rahat etme şansı olıyor hem işini yapıyosun hem çocuğun yanında bende ne hayallerle kanguru aldım 1 kere bile kullanmadım çığlık kıyamet

SAğma makinem yok ama sütüm tişörtüme atletime akıyor yeterlidir die dusundum hep ama yanılıyormuyum bilemedim etrafimda pek sorcagim kimsede yok
Sütün ne kadar olduğunu asla bilemezsin bu bir sır çocuğun kilo takibinden anlayacaksın mecbur kilo vermiyorsa ve düzenli kilo alıyorsa sütün yetiyordur hiç merak etme. Ay cidden hepimiz aynı yollardan geçiyoruz cidden ya bana geçen seneyi hatırlattın bende sürekli aç mı kalıyor sütüm mü az diyip duruyordum

Ne güzel ya psikolojik olarak annenin rahat etme şansı olıyor hem işini yapıyosun hem çocuğun yanında bende ne hayallerle kanguru aldım 1 kere bile kullanmadım çığlık kıyamet
Kanguruya ben çok sonra geçtim. En başta hep sling kullandım. Dediğiniz gibi, epey rahattı. Ayaklanmaya başlayınca işler değişti tabi

Evet kilo alimi iyi her ne kadar kayinvalidem bu cocuk zayif diyip dursada oyuzden kafama takilanlari ona degil sizlere soruyorum

Bende 2 kanguru var birini hiç kullanmadım birinide çok az kullandım sonra sıkıldı çıkmak istiyor içinden

Kızlar merhabalar herkese buraya çok uzun zamandır girmiyorum onu fark ettim, oğlum 14 aylık oldu artık bizde de o huysuzluklar arttı istediği bir şey olmayınca ağlamalar inatlaşmalar arttı. Bende ekran vermemeye çalışıyorum ama kumandayı bana getiriyor şarkı açıp postere alıyorum genelde. Bizde geçen hafta diş çıkarma ile birlikte rota virüsüne yakalandık ailecek hatta. Çok zordu 5 güne yakın ishale yakalandı ateş iştahsızlık hepsi bir araya geldi ama çok şükür geçti. Uyku düzeni ise ben hala erken yatirmaya alistiramadim açıkçası, sabah 11 gibi uyanıyor öğlen 4 gibi uyuyup 7 ye kadar genelde uyuyor akşam da 12 gibi yatıyor gece mamaya devam ediyoruz. Ve bizimle birlikte uyuyor doğrusu babasıyla uyuyor ben onlar uyuyunca başka odaya kaçıyorum bu arada ben süpriz bir şekilde geçen ay hamile.oldugumu öğrendim şu an 7 haftalık oldum. Yine aynı duygular ve heyecanlar basliyor.. oğluma arkadaş geliyor çok heyecanliyiz. Çok uzun oldu. Özlemişim burayı. Hayırlı geceler herkese sevgili annelerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…