2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Benim kayınvalidem de önümüzdeki ay alırız pahalanıyor dedi bende ısrarlar eşimle önce dışarıdan bakıcaz modellere denicez en rahatı hangisi falan dye e tamam gider bakarız diyor onunla biryere gidesim onun bişey alamasnı ble istemyrum

Kadın düşünmüş yapmak istiyor diyor o da yani tamam içinde kalmasın istiyorsa alsın da bebek doğduktan sonra neye yarayacak hastaneden eve poşetle taşınacak bebe heralde
Hahahaha alemsin olabilir poşet iyi fikir Dediğim gibi ben herşeyini alacağım ama illa da ben almış olayım derse eğer benim aldığım ürünün parasını verir sıkıntı yok

Kadın düşünmüş yapmak istiyor diyor o da yani tamam içinde kalmasın istiyorsa alsın da bebek doğduktan sonra neye yarayacak hastaneden eve poşetle taşınacak bebe heralde
Kayınvalidelerin bu şahsına münhasır yorum ve düşünceleri beni benden alıyor benimde annemler bebeğin odasına dizecek teşekkür edecekleri yerde niye erken alıyor diye yorum yapıyor keşke kendisi de bi çöp almayı falan teklif etse o zaman anlayacağım da ancaaa konuşmaya varlar

Ah ah malesef ben hiç bişey yapsın istemiyorum çünkü yapınca yaptım diye gezecek

Ben hamileliğimi öğrenince bana sakın bişey alma 6. Ayında başla almaya dedi aldığımı duyunca da alma felan dedi geçen kendisi gitmiş almış bide cinsiyetçi midir nedir anlamadım erkek torunum olacak diye geziyor erkeğe olacak şeyler almış değişik ya benim ki Allah düşman başına vermesin

Ya işte bunu sevmiyorum oturdukları yerden her şeye yorum yapıyorlar ya sana fikrini soran mı var bugün de beni aramış yok insanın kızı olsun bir bardak su vereni olur diyor aynen dedim ondan bizimki kız kafam rahat artık erkek annesi olacak arkadaşlar lütfen sizler böyle kayınvalideler olmayın

Kızı kendilerine baktırmak için istiyorlar o tarz Kv ler ama seninki sana laf mi çarpmış gelinden fayda yok insanın kızı olacak diye
Ay aman oğlum alsın kızı gitsin kafamı dinlerim hiç salça olmam valla beni özgür bıraksınlar esas

O bana laf sokuyor kendince zaten bu ara kocamda gözüme batıyor en son anasının yanına yollicam evde kafamı dinlicem

O bana laf sokuyor kendince zaten bu ara kocamda gözüme batıyor en son anasının yanına yollicam evde kafamı dinlicem
Of bana da çok batıyorlar bu ara.
İsim konusunda misal çok şükür ki vefat eden eşinin adını diğer torununa vermiş bana kalmadı bana patlasaydı boşanırdık diyorum çok netim isim konusunda
Bi de ben yabancı isimler koymak istiyorum allahtan eşim sen nasıl istersen diyor

Ay diğer çocuğa üzüldüm valla eşim isim konusunda karışmıyor ama bazen o kadar anneci oluyor ki valla bana sinir geliyor benimde kp vefat etti ama ismini koyalım falan demedi bende yabancı istiyorum bizim çocuklar yurtdışına gider gibi geliyor yeni nesil ona yatkın gibi oraya uyum sağlayabilsinler isim konusunda

Bende Akdeniz anemisi var sadece 4 günde bir demir hapı alıyorum

Ah ah nedir bu kayınvalidelerden çektiğimiz benimki normalde iyidir hoştur ama bu aralar ben de gıcık oluyorum bu aralar dediğim pazartesi günü zaten cinsiyet öğrendik pazartesi vermiş olduğu cevaptan sonra daha da hiç görüşmedik hevesle aramışım cinsiyetini söylemek istiyorum bana böyle bitkin bir ses tonuyla ee gördün mü pipisini gibi bir şey söyledi sen nereden biliyorsun dedim önceki aradığında videoda yüzün gülüyordu dedi yok dedim kız da olabilir ben kıza da sevinirdim sonuçta kız erkek ayrımım yok o kadar yıl onu beklemişim dedim ne alaka ondan sonra zırvalamaya devam etti Yok ben Anadolu insanıymışım da erkek istermişim de böyle bir tonda konuştu ben de dedim ne alakası var Anadolu erkek isteme ile benim erkek istediğimi nerede gördünüz falan dedim sinir oldum gıcık oldum. Aslında işin aslı şu normalde kaynanam patavatsız biridir dengesizin tekidir ama böyle hep hoşgörülü şey yaparım bu sefer hoş göremedim yani hormonlardan mıdır nedir , benim eşim ikiz bildiğiniz tek yumurta ikizleri onun bir buçuk yaşında kızı var bizim de şimdi erkek olacağını duyunca eşitlik bozuldu onlar eşit kız erkek ayrımı yok bizde sağlıklı olsun yeter falan diye bu tonda ama kendisi de eşimle ikizi olsun diye tekke türbe gezip dua etmişler karı koca sonra gelip bana diyor sen erkek istersin Anadolu insanısın diye, halbuki öteki gelini doğuma gidene kadar bile belki erkek olur umuduyla gitti çünkü kendi kardeşi öyle olmuş hep kız demişler doğumda erkek çıkmış soranlara cinsiyeti belli değil diyordu kaynım kız diyordu sadece böyle bir saçmalığın içindeyim yani ben de, eşim beni tabii ki de haklı buldu annesinin ne kadar dengesiz patavatsız olduğunu biliyor ama biraz böyle konuşmayı uzatınca veya annen haksız vesaire diye böyle diretirsem ne yapayım işte tamam yeter uzatma gibi bu sefer yine bana yükleniyor

Belirtilerin nelerdi canım yoksa kan testinde mi çıktı? Dr bana da Akdeniz anemisi teşhisi konabilir dedi yarın dahiliyeye gidicem bbde
Canım ben Kıbrıslı olduğum için doğumda yapıyorlar test hep vardı, hiçbir belirtisi yok sadece demir düşük ve demir olsa da vücutta depolardaki demiri kullanamıyor vücut. Çok ciğer nar ıspanak yemek lazım eğer eşinde de varsa o zaman riskli oluyor, ama tek sende varsa sorun yok

Sürekli kar sıcak çikolata pofuduk çoraplar ve film battaniye düşünüyorum kışı hiç böyle özlememiştim
Hiç terlemezdim ben normalde sıcaktan asla uyuyamıyorum sabah 6-7 ye kadar yatakta dönüyorum video izliyorum şıp şıp terliyorum hep duştayım anlamadım bu işten ya

Hiç terlemeyen bir insanım normalde kendi kokumu bilmezdim yani Bende çok özledim kışı inşallah bu sene kar çok yağar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…