Benim kayınvalidem de önümüzdeki ay alırız pahalanıyor dedi bende ısrarlar eşimle önce dışarıdan bakıcaz modellere denicez en rahatı hangisi falan dye e tamam gider bakarız diyor onunla biryere gidesim onun bişey alamasnı ble istemyrumKızlar Kv bebek arabasını ben alacağım diyormuş ama Ocak şubatta bekleyin diyor e bu bebek ne zaman gelecek belki önden gelecek ben çocuğu hastaneden elimde mi taşıyacağım? Eşimle kavga ettim bu yüzden ya siz ne düşünüyorsunuz?
Hahahaha alemsin olabilir poşet iyi fikirKadın düşünmüş yapmak istiyor diyor o da yani tamam içinde kalmasın istiyorsa alsın da bebek doğduktan sonra neye yarayacak hastaneden eve poşetle taşınacak bebe heralde
Kayınvalidelerin bu şahsına münhasır yorum ve düşünceleri beni benden alıyor benimde annemler bebeğin odasına dizecek teşekkür edecekleri yerde niye erken alıyor diye yorum yapıyorKadın düşünmüş yapmak istiyor diyor o da yani tamam içinde kalmasın istiyorsa alsın da bebek doğduktan sonra neye yarayacak hastaneden eve poşetle taşınacak bebe heralde
Ah ah malesef ben hiç bişey yapsın istemiyorum çünkü yapınca yaptım diye gezecekBenim kayınvalidem de önümüzdeki ay alırız pahalanıyor dedi bende ısrarlar eşimle önce dışarıdan bakıcaz modellere denicez en rahatı hangisi falan dye e tamam gider bakarız diyor onunla biryere gidesim onun bişey alamasnı ble istemyrum
Ben hamileliğimi öğrenince bana sakın bişey alma 6. Ayında başla almaya dedi aldığımı duyunca da alma felan dedi geçen kendisi gitmiş almış bide cinsiyetçi midir nedir anlamadım erkek torunum olacak diye geziyor erkeğe olacak şeyler almış değişik ya benim ki Allah düşman başına vermesinKayınvalidelerin bu şahsına münhasır yorum ve düşünceleri beni benden alıyor benimde annemler bebeğin odasına dizecek teşekkür edecekleri yerde niye erken alıyor diye yorum yapıyorkeşke kendisi de bi çöp almayı falan teklif etse o zaman anlayacağım da ancaaa konuşmaya varlar
Ya işte bunu sevmiyorum oturdukları yerden her şeye yorum yapıyorlar ya sana fikrini soran mı var bugün de beni aramış yok insanın kızı olsun bir bardak su vereni olur diyor aynen dedim ondan bizimki kız kafam rahat artıkBen hamileliğimi öğrenince bana sakın bişey alma 6. Ayında başla almaya dedi aldığımı duyunca da alma felan dedi geçen kendisi gitmiş almış bide cinsiyetçi midir nedir anlamadım erkek torunum olacak diye geçiyor erkeğe olacak şeyler almış değişik ya benim ki Allah düşman başına vermesin
Kızı kendilerine baktırmak için istiyorlar o tarz Kv ler ama seninki sana laf mi çarpmış gelinden fayda yok insanın kızı olacak diyeYa işte bunu sevmiyorum oturdukları yerden her şeye yorum yapıyorlar ya sana fikrini soran mı var bugün de beni aramış yok insanın kızı olsun bir bardak su vereni olur diyor aynen dedim ondan bizimki kız kafam rahat artıkerkek annesi olacak arkadaşlar lütfen sizler böyle kayınvalideler olmayın
O bana laf sokuyor kendinceKızı kendilerine baktırmak için istiyorlar o tarz Kv ler ama seninki sana laf mi çarpmış gelinden fayda yok insanın kızı olacak diye
Ay aman oğlum alsın kızı gitsin kafamı dinlerim hiç salça olmam valla beni özgür bıraksınlar esas
Of bana da çok batıyorlar bu ara.O bana laf sokuyor kendincezaten bu ara kocamda gözüme batıyor en son anasının yanına yollicam evde kafamı dinlicem
Ay diğer çocuğa üzüldümOf bana da çok batıyorlar bu ara.
İsim konusunda misal çok şükür ki vefat eden eşinin adını diğer torununa vermiş bana kalmadı bana patlasaydı boşanırdık diyorumçok netim isim konusunda
Bi de ben yabancı isimler koymak istiyorum allahtan eşim sen nasıl istersen diyor
Bende Akdeniz anemisi var sadece 4 günde bir demir hapı alıyorumOmega balık yağı ben hamile değilken de içiyordum hep mide bulantısı yapıyordu oradan biliyorum o da yaparİnşallah güzel sonuçlar gelir kan için de gönlünü ferah tut bence Akdeniz anemisi çıkmayacak gibi ama demir çok düşük olabilir
Evet bende bişey alsın yapsın istemiyorum söz hakkı geçiriyor bu sefer kendine keşke cimri biri olsada bişey almasaAh ah malesef ben hiç bişey yapsın istemiyorum çünkü yapınca yaptım diye gezecek
Belirtilerin nelerdi canım yoksa kan testinde mi çıktı? Dr bana da Akdeniz anemisi teşhisi konabilir dedi yarın dahiliyeye gidicem bbdeBende Akdeniz anemisi var sadece 4 günde bir demir hapı alıyorum
Canım ben Kıbrıslı olduğum için doğumda yapıyorlar test hep vardı, hiçbir belirtisi yok sadece demir düşük ve demir olsa da vücutta depolardaki demiri kullanamıyor vücut. Çok ciğer nar ıspanak yemek lazımBelirtilerin nelerdi canım yoksa kan testinde mi çıktı? Dr bana da Akdeniz anemisi teşhisi konabilir dedi yarın dahiliyeye gidicem bbde
Ay vallahi öyle sıcakları atlatınca yavaştan karnımız çıkacak valla şuan ileri aylarda olan hamilelere Allah yardım etsin çok zor ciddenKızlar bu sıcaklar nee iyi ki Şubat annesi olacağım diyorum yaainşallah Rabbim o günleri de gösterir
Aminn Allah yardımcıları olsun gerçektenAy vallahi öyle sıcakları atlatınca yavaştan karnımız çıkacak valla şuan ileri aylarda olan hamilelere Allah yardım etsin çok zor cidden
Hiç terlemeyen bir insanım normalde kendi kokumu bilmezdim yaniSürekli kar sıcak çikolata pofuduk çoraplar ve film battaniye düşünüyorum kışı hiç böyle özlememiştim
Hiç terlemezdim ben normalde sıcaktan asla uyuyamıyorum sabah 6-7 ye kadar yatakta dönüyorum video izliyorum şıp şıp terliyorum hep duştayım anlamadım bu işten ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?