2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Sevindim canım geçmiş olsun

Çok şükürrrr bununla geçmiş olsun

Ay çok geçmiş olsun taşın düştüyse böbrek değerlerinde hızlıca düzelir inşallah

Canım ben daha öncede yazdım benim bebe 14 aylık olacak ve bizden ne duysa söylüyor ama emeklemeye yaşında, tam anlamıyla ayaklarının üzerine basmaya 13 aylıkken başladı. Tutunup dizinin üstüne kalkıyor ama ayağa kalkamıyor.
Benim 3. Bebeğim ve diğerleri de önce konuştu 15 16 aylık yürüdüler. Genetiği bunda payı çok bence çünkü bende bebelere kitap okumadım ama onlarla hep konuşurum oyuncaklarını falan anlatırım... En fazla oynadığım oyun budur..
Her bebeğin gelişim seviyeleri farklıdır, grubun çoğu bebesi koşuyor mesela ama en büyük bebeklerden biri benimki ama hala tık yok...

Çok geçmiş olsun

Kızlar bebeklerinizin bulaşık deterjanı çamaşır deterjanı felan hala ayrı mı?

Yine maksimum 10-20 dk'lık kısa gündüz uykuları, gece uykusuna asla geçememe ki zaten gece boyunca sürekli kalkmalar hiç geçmedi dün saydım yine taaaam 9 kez kalktı. Şu an 56 dk oldu uyutamadım, babasına bıraktım bakalım o ne kadar süre daha devam edecek. Sanırım yine bir şeyler oluyor ve ben artık yorgunluktan ölüyorum, artık vücut iflas sinyalleri veriyor Psikolog ile görüşüyorum ama her şey boş gibi, sanırım benim Kerem'i psikoloğa götürmem lazım sorun bende değil onda çünkü

Kızlar merhaba nasılsınız.Umarım tüm bebişler sağlıklı şekilde büyümeye devam ediyordur.Size birşey danışacağım.Benim oğlum 13 aylık ve artık ilk adım ayakkabıları küçük gelmeye başlıyor.Şuan giydigi ayakkabılar nuh beybiden ve çok kaliteliydi.Kocaelide yaşayanlar bilir senelerin markası biz bile o markayla büyüdük.Yalnız bulunduğum ilde olmadığından farklı arayışlar icindeyim.Vicco satan bir yer var burda ama bana çok çakma gibi geldi kaliteli gelmedi.Sizlerin kullandığı marka veya vicco markası olarak tavsiye edebileceğiniz modeller var mı?İnternet üzerinden en azından sitesinden siparis vermeyi düşünüyorum.

Kızlar globber veya muadil ürün kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum
Ben scoot and ride aldım şuan ev icinde kullaniyoruz yazın tam anlamiyla bineriz ara ara kendini ittirerek de sürebiliyor kızım ama globber tarzı değil.
Hem globber pahalı geldi hemde dışarıda bebek arabası olmadan yapamam çocuk uyuyunca diye onu tercih ettim. Kolayca tasinabiliyo veya ayırıp bebek arabasinin altina koyabilirim diye dusunerek tercih ettim.

Tamam bu markaya da bir bakayım. Globber hoşuma gitmedi ya yatar pozisyona geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…