- 8 Şubat 2024
- 507
- 642
- 23
- 35
Of benimki de öyle. Aslında önceden öyle değildi. Allah ne berdiyse yedi. Her çeşit balık, kuzu dana eti, ciğer, sebzelerin tamamı herşeyi büyük iştahla yiyordu. Birden neden böyle oldu anlamadım. Bu sebeple formül mamayı da azaltamıyorum.Benimki de böyle ya. Bazı meyve sebzeleri yiyor . Bi de ekmek. Şu mor karışımdan veriyorum biraz açtı gibi iştahını ama çok bi değişiklik yok. Yemediğini yine yemiyor . Doğru dürüst yumurtasını etini yemiyor.
Yüksekten mi düştüKızlar bebem sandalyeden düştü bişey olur mu kafası yumuşakça pat etti ama yine de düştü tabiilk defa düştü bişey olur mu yaa
14 aylık bebeğim bizde de durum aynı çok geç emekledi şimdi de tutunmadan hareket etmek istemiyor farketmeden birkaç kez yürüdü farkettiği an kendini yere atıyor şimdilik durum bizde de aynıYalnız değilsin benimkinde 1 şubat doğumlu 14 aylık olacak tutunarak yürüyor emeklemesi de çok geç olmuştu hatta hatırlayanlar olur belki oturması da baya geç oldu ama ben artık çocuğumu tanıyorum yapmak istemiyor. Evde mesela o kadar hızlı yürürki ama asla tutunmadan gitmez bazen bakıyorum neredeyse parmak ucuyla destek alıyor aslında eli değmese bile koşa koşa gider ama korkuyor tutunuyor. Geçen parkta çocukların peşinden kendi isteği ile gayet güzel yürüdü gitti sonra bir yere tutunmadığınu fark edince direk yere oturdu düşmedi bile kendisi oturdu ilginç işte
Ya sandalyeden sırtüstü düştü hemen ne ara oldu şaştım kaldım ilk defa düşürdüm bebemi ama şükür bi aksilik yok aynı hareketleri falan takip ediyorum kusmadı da şükürYüksekten mi düştü2 saat takip et bir değişiklik farkedersen doktora götür canım
Ne zamandır böyle . Önceden yiyorsa geçicidir sizinki , diş döneminden dolayı yemiyordur. Benimki genel olarak yemiyor pek.Of benimki de öyle. Aslında önceden öyle değildi. Allah ne berdiyse yedi. Her çeşit balık, kuzu dana eti, ciğer, sebzelerin tamamı herşeyi büyük iştahla yiyordu. Birden neden böyle oldu anlamadım. Bu sebeple formül mamayı da azaltamıyorum.
15 yıldır iPhone kullanıyorum çok memnunum başka birşey kullanamam zaten. Ama iphone’in kamerası pek iyi olmuyor. İstersen teknosa’ya falan git orda inceleme fırsatın olur kameralarına da bakarsınKızlar aranızda iPhone 12 veya 13 kullanan var mı? Memnun musunuz telefonum kırıldı yeni bir telefon almak istiyorum ama karar veremedim, daha önce iPhone kullanmadım ama bu sefer iPhone mu alsam yoksa başka birşey mi bilemedim. Aslında Xiaomi 14 pro plus mor rengi de çok hoşuma gitti ama bilemedim fikir verir misiniz benim için kamerası çok önemli
Bende 13 var .Memnunum 1,5 senedir kullanıyorum . Xiaomiyi bilmiyorumKızlar aranızda iPhone 12 veya 13 kullanan var mı? Memnun musunuz telefonum kırıldı yeni bir telefon almak istiyorum ama karar veremedim, daha önce iPhone kullanmadım ama bu sefer iPhone mu alsam yoksa başka birşey mi bilemedim. Aslında Xiaomi 14 pro plus mor rengi de çok hoşuma gitti ama bilemedim fikir verir misiniz benim için kamerası çok önemli
İphone'nun kamerası en iyisi demişlerdi aslında ondan iPhone düşündüm ama sen hangisini kullanıyorsun15 yıldır iPhone kullanıyorum çok memnunum başka birşey kullanamam zaten. Ama iphone’in kamerası pek iyi olmuyor. İstersen teknosa’ya falan git orda inceleme fırsatın olur kameralarına da bakarsın
Kamerası nasıl canım ? Başka modelleri çıkınca öncekiler de sorun yaşanıyor deniyor doğru muBende 13 var .Memnunum 1,5 senedir kullanıyorum . Xiaomiyi bilmiyorum
Ben 11 kullanıyorum ama aldığım dönemde de android’i olanların kamerası daha iyiydiİphone'nun kamerası en iyisi demişlerdi aslında ondan iPhone düşündüm ama sen hangisini kullanıyorsun
Bizimki de zeytin çok seviyoBenimkide çıkarıyor ama dikkatini dağıtıp verince yiyor 2 3 kaşık, sonra tekrar tükürüyor. Oyuncak değiştiriyorum, şarkı türkü Allah ne verdiyse söylüyorum anca öyle öyle yediriyorum. Bazen çok bazen daha az yapıyor... Çıkarmadan yediği tek şey zeytin  insan arpa şhriyeyi çiğnemeye yutmaya üşenir mi
Bi ara yine böyle olmuştu. Sonra düzeldi. 2 hafta sonra yine böyle oldu. Bu akşam beklediğimden fazla yedi ama sevindim. Bir de bakıcımız bence yeme alışkanlığı konusunda bir takım hatalar yapıyor. Biraz onun da etkisi var. Sürekli zaten sevdiği şeylere yüklenşyor. Damak tadını çok kıstı bu. Oysaki herşeyi yediriyordum ben. Bir de mama sandaluesinden indirip dolaştıra dolaştıra 2 saatte kahvaltı yaptırıyormuş. Dedim böyle yapma sakın. Eğer yemezse bırak yemesin. Peşindem gezerek yedirmeye kalkma. Alışır buna. Bir de sanırım sürekli eliyle yediriyor. Çünkü çatala kaşığa direnç gösyeriyor. Elimle verince yiyor. Yani ben artık bazı şeyleri öğrenmesini istiyorum. Oysa çocuğum daha geriye gidiyor yemek konusunda.Ne zamandır böyle . Önceden yiyorsa geçicidir sizinki , diş döneminden dolayı yemiyordur. Benimki genel olarak yemiyor pek.
Ben memnunum kamerasından . Zamanla her telefonun çekimi kötüleşiyor zaten diğer markalarda da öyle oluyor bence.13 şimdilik gayet güzel çekim yapıyor canım .Kamerası nasıl canım ? Başka modelleri çıkınca öncekiler de sorun yaşanıyor deniyor doğru mu
Ben yediriyorum ama hafif seyler, yogurt gibi mesela canimKızlar bebekleriniz böyle geç uyuduğunda bişey yediriyor musunuz uyuyana kadar, ben yedirmiyorum en son akşam yemeğini yedirdim daha yedirmedim ama böyle geç olunca da bişey mi yedirseydim acıktı mı acaba diye düşünüyorum
Ayni durumdayiz disten dolayi ek gida yemiyorlar istahsizlarOf benimki de öyle. Aslında önceden öyle değildi. Allah ne berdiyse yedi. Her çeşit balık, kuzu dana eti, ciğer, sebzelerin tamamı herşeyi büyük iştahla yiyordu. Birden neden böyle oldu anlamadım. Bu sebeple formül mamayı da azaltamıyorum.
Bakıcınızın yaptığı hataları bizzat ben kendim yapıyorum ya. Çünkü uğraşmazsam yemiyor . Uğraşmamayı da başaramıyorum malesef , peşinde gezerek yediriyorum . Çatal kaşık reddediyor elimle yediriyorum . Yemediği zamanlarda bakıcı bunları yaparak pekiştirmiştir . Yani normalde yiyen bi çocuksa gerek yok tabi bunlara.Bi ara yine böyle olmuştu. Sonra düzeldi. 2 hafta sonra yine böyle oldu. Bu akşam beklediğimden fazla yedi ama sevindim. Bir de bakıcımız bence yeme alışkanlığı konusunda bir takım hatalar yapıyor. Biraz onun da etkisi var. Sürekli zaten sevdiği şeylere yüklenşyor. Damak tadını çok kıstı bu. Oysaki herşeyi yediriyordum ben. Bir de mama sandaluesinden indirip dolaştıra dolaştıra 2 saatte kahvaltı yaptırıyormuş. Dedim böyle yapma sakın. Eğer yemezse bırak yemesin. Peşindem gezerek yedirmeye kalkma. Alışır buna. Bir de sanırım sürekli eliyle yediriyor. Çünkü çatala kaşığa direnç gösyeriyor. Elimle verince yiyor. Yani ben artık bazı şeyleri öğrenmesini istiyorum. Oysa çocuğum daha geriye gidiyor yemek konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?