2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Of benimki de öyle. Aslında önceden öyle değildi. Allah ne berdiyse yedi. Her çeşit balık, kuzu dana eti, ciğer, sebzelerin tamamı herşeyi büyük iştahla yiyordu. Birden neden böyle oldu anlamadım. Bu sebeple formül mamayı da azaltamıyorum.

Kızlar bebem sandalyeden düştü bişey olur mu kafası yumuşakça pat etti ama yine de düştü tabi ilk defa düştü bişey olur mu yaa
Yüksekten mi düştü 2 saat takip et bir değişiklik farkedersen doktora götür canım

14 aylık bebeğim bizde de durum aynı çok geç emekledi şimdi de tutunmadan hareket etmek istemiyor farketmeden birkaç kez yürüdü farkettiği an kendini yere atıyor şimdilik durum bizde de aynı

Kızlar aranızda iPhone 12 veya 13 kullanan var mı? Memnun musunuz telefonum kırıldı yeni bir telefon almak istiyorum ama karar veremedim, daha önce iPhone kullanmadım ama bu sefer iPhone mu alsam yoksa başka birşey mi bilemedim. Aslında Xiaomi 14 pro plus mor rengi de çok hoşuma gitti ama bilemedim fikir verir misiniz benim için kamerası çok önemli

Kızlar enginar mevsimi ne zaman ben çok seviyorum ama kılçıklarından nefret ediyorum var mı onu özellikle seçmenin kolaylığı egeli arkadaşlara sorulur

Ne zamandır böyle . Önceden yiyorsa geçicidir sizinki , diş döneminden dolayı yemiyordur. Benimki genel olarak yemiyor pek.

15 yıldır iPhone kullanıyorum çok memnunum başka birşey kullanamam zaten. Ama iphone’in kamerası pek iyi olmuyor. İstersen teknosa’ya falan git orda inceleme fırsatın olur kameralarına da bakarsın

Bende 13 var .Memnunum 1,5 senedir kullanıyorum . Xiaomiyi bilmiyorum

15 yıldır iPhone kullanıyorum çok memnunum başka birşey kullanamam zaten. Ama iphone’in kamerası pek iyi olmuyor. İstersen teknosa’ya falan git orda inceleme fırsatın olur kameralarına da bakarsın
İphone'nun kamerası en iyisi demişlerdi aslında ondan iPhone düşündüm ama sen hangisini kullanıyorsun

İphone'nun kamerası en iyisi demişlerdi aslında ondan iPhone düşündüm ama sen hangisini kullanıyorsun
Ben 11 kullanıyorum ama aldığım dönemde de android’i olanların kamerası daha iyiydi

Bizimki de zeytin çok seviyo

Ne zamandır böyle . Önceden yiyorsa geçicidir sizinki , diş döneminden dolayı yemiyordur. Benimki genel olarak yemiyor pek.
Bi ara yine böyle olmuştu. Sonra düzeldi. 2 hafta sonra yine böyle oldu. Bu akşam beklediğimden fazla yedi ama sevindim. Bir de bakıcımız bence yeme alışkanlığı konusunda bir takım hatalar yapıyor. Biraz onun da etkisi var. Sürekli zaten sevdiği şeylere yüklenşyor. Damak tadını çok kıstı bu. Oysaki herşeyi yediriyordum ben. Bir de mama sandaluesinden indirip dolaştıra dolaştıra 2 saatte kahvaltı yaptırıyormuş. Dedim böyle yapma sakın. Eğer yemezse bırak yemesin. Peşindem gezerek yedirmeye kalkma. Alışır buna. Bir de sanırım sürekli eliyle yediriyor. Çünkü çatala kaşığa direnç gösyeriyor. Elimle verince yiyor. Yani ben artık bazı şeyleri öğrenmesini istiyorum. Oysa çocuğum daha geriye gidiyor yemek konusunda.

Kamerası nasıl canım ? Başka modelleri çıkınca öncekiler de sorun yaşanıyor deniyor doğru mu
Ben memnunum kamerasından . Zamanla her telefonun çekimi kötüleşiyor zaten diğer markalarda da öyle oluyor bence.13 şimdilik gayet güzel çekim yapıyor canım .

Ben yediriyorum ama hafif seyler, yogurt gibi mesela canim

Kizlar asla yemiyor surekli agliyor 1 haftada 2 dis patlatti hala da geliyor var ya istah sifir huzursuz huysuz uykular haram..

Ayni durumdayiz disten dolayi ek gida yemiyorlar istahsizlar

Bakıcınızın yaptığı hataları bizzat ben kendim yapıyorum ya. Çünkü uğraşmazsam yemiyor . Uğraşmamayı da başaramıyorum malesef , peşinde gezerek yediriyorum . Çatal kaşık reddediyor elimle yediriyorum . Yemediği zamanlarda bakıcı bunları yaparak pekiştirmiştir . Yani normalde yiyen bi çocuksa gerek yok tabi bunlara. . O zaman yemezse sonra yer ama yer .

Tam 8 saattir uyumuyor 6 7 kere odaya getirip uyutmayı denedim çok fena ağlayıp kapıyı gösteriyor diye dayanamayıp çıktım çünkü asla susmuyor, en son şuan artık ağlarsa da çıkmayacam dedim çünkü çok yorgunum getirdim odaya çok fena ağladı ter içinde kaldı saçları sırılsıklam oldu bende pes etmedim çıkmadım odadan şuan uyutuyorum uyuyacak gibi ama vicdanım çok rahatsız bu kadar ağlattım diye, şuan saçları sırılsıklam oldu ağlamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…