Canım markası ne ben de almak istiyorum takip edemedim son bununla alakalı yazdıklarınızı bebek uyuyunca geriye dönüp okuyacağım.Murphyy canım benim kargo geldi böyle oldu. Ben beğendim baya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım markası ne ben de almak istiyorum takip edemedim son bununla alakalı yazdıklarınızı bebek uyuyunca geriye dönüp okuyacağım.Murphyy canım benim kargo geldi böyle oldu. Ben beğendim baya
Sende bunu link lesen bize![]()
Sevindim canım geçmiş olsunKızlar selam şükür sonuçlarım çıktı böbrek taşı düşürmüşüm böbrekler temiz bişey görünmüyor dedi enfeksiyon için tektar Kültür istedi onu vericem bugünşükür tertemiz çıktı yaa hafif genişleme var o bişey değiş takip edelim dedi
Siemens kullanıyorum memnunumKızlar ankastre fırın alacağım önerisi olan var mı
Ateş yaptı bir gece biraz sa huzursuzluk tabiKızlar sizin bebişler de 1 yaş aşısının yan etkisi oldu mu?
Çok şükürrrr bununla geçmiş olsunKızlar selam şükür sonuçlarım çıktı böbrek taşı düşürmüşüm böbrekler temiz bişey görünmüyor dedi enfeksiyon için tektar Kültür istedi onu vericem bugünşükür tertemiz çıktı yaa hafif genişleme var o bişey değiş takip edelim dedi
Ay çok geçmiş olsun taşın düştüyse böbrek değerlerinde hızlıca düzelir inşallahKızlar selam şükür sonuçlarım çıktı böbrek taşı düşürmüşüm böbrekler temiz bişey görünmüyor dedi enfeksiyon için tektar Kültür istedi onu vericem bugünşükür tertemiz çıktı yaa hafif genişleme var o bişey değiş takip edelim dedi
28 aya kadar gece de emdi mi yani hep![]()
Canım ben daha öncede yazdım benim bebe 14 aylık olacak ve bizden ne duysa söylüyor ama emeklemeye yaşında, tam anlamıyla ayaklarının üzerine basmaya 13 aylıkken başladı. Tutunup dizinin üstüne kalkıyor ama ayağa kalkamıyor.Kızlar herkese merhaba uzun zamandır bu flood a giremiyordum umarımın hepiniz ve bebişleriniz de iyidir .Benim bebeğim tam 13 aylık oldu fakat hala kelime olayımız yok yani sabah uyandığında anne diyor yada yemek gördüğü zaman ara ara mama diyor .Onun dışında sürekli ses çıkarıyor ama kelime değil sadece ses sizlerfr durum nasıl
Çok geçmiş olsunKızlar selam şükür sonuçlarım çıktı böbrek taşı düşürmüşüm böbrekler temiz bişey görünmüyor dedi enfeksiyon için tektar Kültür istedi onu vericem bugünşükür tertemiz çıktı yaa hafif genişleme var o bişey değiş takip edelim dedi
Serisi ne peki baktım birkaçta yorumlarda insanlar pişmanım falan yazmışlar emin olamadımSiemens kullanıyorum memnunum
Evet hala ayrıKızlar bebeklerinizin bulaşık deterjanı çamaşır deterjanı felan hala ayrı mı?
İQ300 diye geçiyor ben çok memnunum ama tabi mutfak eşyası şana işi aynı marka aynı seri bile bazen çok farklı olabiliyorSerisi ne peki baktım birkaçta yorumlarda insanlar pişmanım falan yazmışlar emin olamadım
Ben scoot and ride aldım şuan ev icinde kullaniyoruz yazın tam anlamiyla bineriz ara ara kendini ittirerek de sürebiliyor kızım ama globber tarzı değil.Kızlar globber veya muadil ürün kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum
Tamam bu markaya da bir bakayım. Globber hoşuma gitmedi ya yatar pozisyona geçmiyor.Ben scoot and ride aldım şuan ev icinde kullaniyoruz yazın tam anlamiyla bineriz ara ara kendini ittirerek de sürebiliyor kızım ama globber tarzı değil.
Hem globber pahalı geldi hemde dışarıda bebek arabası olmadan yapamam çocuk uyuyunca diye onu tercih ettim. Kolayca tasinabiliyo veya ayırıp bebek arabasinin altina koyabilirim diye dusunerek tercih ettim.