Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam şükür sonuçlarım çıktı böbrek taşı düşürmüşüm böbrekler temiz bişey görünmüyor dedi enfeksiyon için tektar Kültür istedi onu vericem bugün şükür tertemiz çıktı yaa hafif genişleme var o bişey değiş takip edelim dedi
Kızlar selam şükür sonuçlarım çıktı böbrek taşı düşürmüşüm böbrekler temiz bişey görünmüyor dedi enfeksiyon için tektar Kültür istedi onu vericem bugün şükür tertemiz çıktı yaa hafif genişleme var o bişey değiş takip edelim dedi
Kızlar herkese merhaba uzun zamandır bu flood a giremiyordum umarımın hepiniz ve bebişleriniz de iyidir .Benim bebeğim tam 13 aylık oldu fakat hala kelime olayımız yok yani sabah uyandığında anne diyor yada yemek gördüğü zaman ara ara mama diyor .Onun dışında sürekli ses çıkarıyor ama kelime değil sadece ses sizlerfr durum nasıl
Canım ben daha öncede yazdım benim bebe 14 aylık olacak ve bizden ne duysa söylüyor ama emeklemeye yaşında, tam anlamıyla ayaklarının üzerine basmaya 13 aylıkken başladı. Tutunup dizinin üstüne kalkıyor ama ayağa kalkamıyor.
Benim 3. Bebeğim ve diğerleri de önce konuştu 15 16 aylık yürüdüler. Genetiği bunda payı çok bence çünkü bende bebelere kitap okumadım ama onlarla hep konuşurum oyuncaklarını falan anlatırım... En fazla oynadığım oyun budur..
Her bebeğin gelişim seviyeleri farklıdır, grubun çoğu bebesi koşuyor mesela ama en büyük bebeklerden biri benimki ama hala tık yok...