Bende almayı istiyorum da Globber biraz fazla pahalı gibi daha uygun bişey bakıyorum, prego demişlerdi burda bide e bebeğin ürünü var baby Toys du galiba onlar arasında kaldım
Baby toys harika bir ürün , benim de globberim var ama sadece marka pahalılığı çünkü yatmıyor sepeti yok bebeğin oturduğu yer prego,baby toys ve kraft marka kadar rahat gelmedi bana .Üstelik bu saydığım markaların koltukları bebek uyuduğunda yatar pozisyonda gerçekten çok kullanışl
Çıkardıkları taklit seslerde kelime sayılıyor sanırım me miyav vs.Kızlar herkese merhaba uzun zamandır bu flood a giremiyordum umarımın hepiniz ve bebişleriniz de iyidir .Benim bebeğim tam 13 aylık oldu fakat hala kelime olayımız yok yani sabah uyandığında anne diyor yada yemek gördüğü zaman ara ara mama diyor .Onun dışında sürekli ses çıkarıyor ama kelime değil sadece ses sizlerfr durum nasıl
Tam bir kedi hastası miyav değil de ay diyor .Hapşu diyor taklitini yapıyor .Öpücük atmıyor ama bay bay yapıyor .Sürekli kitap okumaya çalışıyorum ama eskisi kadar ilgi göstermiyor kitaplarla ay ne yapacağımı bilemedim artık .Herkes bu çocuk niye konuşmuyor diyor strese girdimÇıkardıkları taklit seslerde kelime sayılıyor sanırım me miyav vs.
Ben 2.el uygulama üzerinden satışa çıkardım aynı problemi avm de biz de yaşadık .Rezil oldu yavrum satıp baby toys alacağım mağazada inceledim çok kullanışlı geldiArkadaşın yazdığı gibi globber yatmıyor sabit geçen dışarı onunla çıkardım uyudu mesela öyle boynu düştü kaldı. Bunların yatan versiyonu varsa kesinlikle onu tercih ederdim
Daha 1 yaşındalar taklit seslerle birlikte ortalama 3 kelime bilmeleri yeterli. Ne bekliyorlarmış 1 yaşındaki çocuktan nutuk atmasını mı. Gerçekten sinir oluyorum bu insanlara bi salsınlar artık. Endişe edecek bir şey olduğunu sanmıyorum adını biliyor basit komutlar alabiliyorsa 2 3 kelime yeter. Benimki de öpücük yapmaz yaptıramadımTam bir kedi hastası miyav değil de ay diyor .Hapşu diyor taklitini yapıyor .Öpücük atmıyor ama bay bay yapıyor .Sürekli kitap okumaya çalışıyorum ama eskisi kadar ilgi göstermiyor kitaplarla ay ne yapacağımı bilemedim artık .Herkes bu çocuk niye konuşmuyor diyor strese girdim
İnşallah canım ama bir yerde kırılacak bu döngü yavaş yavaş alışmaya başlayacaklarOğlum 1 saattir uyuyor ne yapacağımı şaşırdım bünye alışkın değil ne büyük nimetmişdaim olur inşallah
Komşumuzun oğlu 14 aylık geçen gün bahçede denk geldik çocuk anne dede baba gel şakır şakır konuşuyordu .Ben her gün deli gibi kitap okuyup etkinlik yapıyorum .O bebeğe de babaannesi bakıyor epeyce yaşlı bir teyze kitap vs okuduğunu düşünmüyorum ki elinde telefon ile geziyordu çocuk .Çok kastığımız için olmuyor heraldeDaha 1 yaşındalar taklit seslerle birlikte ortalama 3 kelime bilmeleri yeterli. Ne bekliyorlarmış 1 yaşındaki çocuktan nutuk atmasını mı. Gerçekten sinir oluyorum bu insanlara bi salsınlar artık. Endişe edecek bir şey olduğunu sanmıyorum adını biliyor basit komutlar alabiliyorsa 2 3 kelime yeter. Benimki de öpücük yapmaz yaptıramadım
Her çocuk kendine özel diyorlar ya hepsinin kendi zamanları varKomşumuzun oğlu 14 aylık geçen gün bahçede denk geldik çocuk anne dede baba gel şakır şakır konuşuyordu .Ben her gün deli gibi kitap okuyup etkinlik yapıyorum .O bebeğe de babaannesi bakıyor epeyce yaşlı bir teyze kitap vs okuduğunu düşünmüyorum ki elinde telefon ile geziyordu çocuk .Çok kastığımız için olmuyor heralde
Az önce ben de aynı şeyi düşündüm yani tek anlamlı kelimesi mama taklit çok var ama kelime olarak baba,dede de diyor ama anlamlı değil bence yani her zaman babasını gördüğünde baba demiyorKızlar herkese merhaba uzun zamandır bu flood a giremiyordum umarımın hepiniz ve bebişleriniz de iyidir .Benim bebeğim tam 13 aylık oldu fakat hala kelime olayımız yok yani sabah uyandığında anne diyor yada yemek gördüğü zaman ara ara mama diyor .Onun dışında sürekli ses çıkarıyor ama kelime değil sadece ses sizlerfr durum nasıl
28 aya kadar gece de emdi mi yani hepBen ortanca ile de 28 ay beraber yattımmemeyi bıraktırınca bir süre daha beraberdik sonra ufak ufak artık senin bir yatağın var, Eymen artık yatağında yatacak diye sürekli telkinde bulundum ve biz hiç zorlanmadan yatağında yatmaya başladı.
Yine memeyi bıraktırınca gündüz uykusunu da bırakmıştı çünkü kendini sallatmadı sıpa, çok erken bırakmış oldu ama onda da beni yormadı kendi tercihi olduinşallah bu daha da kolay olsun
Buraya da atar mısın canımBende pregonun bir modelini beğendim, Globber’a göre daha kullanışlı
Benim oğlumda baya kelime söylüyor ama bilinçli bir şekilde bana bakıp anne gel demez mesela kendi kendine şarkı söyler gibi dede gel falan der yavaş yavaş bazı şeyleri bilinçli söylemeye başladıKomşumuzun oğlu 14 aylık geçen gün bahçede denk geldik çocuk anne dede baba gel şakır şakır konuşuyordu .Ben her gün deli gibi kitap okuyup etkinlik yapıyorum .O bebeğe de babaannesi bakıyor epeyce yaşlı bir teyze kitap vs okuduğunu düşünmüyorum ki elinde telefon ile geziyordu çocuk .Çok kastığımız için olmuyor heralde
Buraya da atar mısın canım
Ebeveyn Kontrollü 3 Tekerlekli BisikletBuraya da atar mısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?