Noo, bile isteye lades bizimki, yaşım ecük daha küçük olsa 4.yide istiyordum. Eee geç evlilik kariyer derken, dönüp dolaşıp geldiğim yer, evimin mutfağıAy maşallah yasonuncu sürpriz mi oldu yaş farkı çok ya
Gerçekten vakit geçtikçe önceki günleri mumla arar oluyorum çocuk büyütmek böyle bişey demekki yenidoğan çokmzor ya da ergenlik çok zor gibi kalıplara sığamıyoruz onlar büyürken bizde büyüyoruz o yüzden her gün en kolay günümşz aslında. Deli gibi bom boş etrafa baktığım ilk günleri düşünüyorum neye takıldıysam mis gibi yenidoğan bebe işte al kucağına sev kokla her şey çok zor geliyordu şuan o zaman şu zamana göre daha kolaymış diyorum ama bende tecrübesizdim çocuk konusunda aşırı ama aşırı cahilmişim başka çocuğum olsa yine zorlanırım elbette ama çoğu konuda kafam rahat olurdu. Bende 29 yaşımdayım yapmak istedikten sonra yapılır Allah verdikçe ama esk rahatımı çok özlüyorum annelik beni çok yoruyor zorluğu bir kenara bırakıyorum tamamen rahatım bozulacak diye başka çocuk istemiyorum..Noo, bile isteye lades bizimki, yaşım ecük daha küçük olsa 4.yide istiyordum. Eee geç evlilik kariyer derken, dönüp dolaşıp geldiğim yer, evimin mutfağıhoş Ben o dönemde yine razıydım ama eşim istemiyordu. Ortanca yı zorla yaptırdım adama, sonuncusu o istedi ben hamileliği çok seviyorum ya çocuk bakmaksa 4 5 yaşa kadar o da okey ama sonrası bana daha zor geliyor kızımdan sonra oğlum çok kolay gelmişti o da şimdi zorluyor ama neyse son numara ikisinin ortası aaa bugün güzel uyudu derim ertesi sabaha kadar vik vik, aa artık tükürmüyor güzel yedi derim akşama ağzına ne versem çıkarır... Bir ileri iki geri büyüyoruz çok şükür
Ay maşallah bende 70 kilo ile doğuma girdim eski kilom 53tü eski kiloya döndüm ama aldım mı tekrar bilmiyoeum genel olarak dışarıdan bakan zayıf görüyor ama göbeğim kaldı baya gitmedi aporsuz da gitmeyecek zayıf olunca ufacık göbek bile çok kötü duruyor ya spor yapmaya da hiç gücüm yokBu arada canlar diyete bebi 3 aylıkken başlamıştım hatırlarsanız. 10 ay oldu ve ben 20 kilo verdim çok şükür. 88.5 ile başlamıştım. 68.2 yi gördüm
Benimde göbeğim var 71 le doğum yapmıştım normal kilom 54.Diyet yaptım iki ay önce 57 ye kadar düştüm öyle de kaldı 3 kilo daha fazlam var ama çok sorun değil.Yazın spora da gidiyordum bebek uyuduktan sonra 9’da şimdi diyorum ne güçmüş nasıl enerjim bitmiyormuş da gidiyormuşum şimdi uyusa da bir bardak çay içsem diye bakıyorum hareketlendikçe daha çok yorucu oluyormuş bence.Hadi diyorum kendimi toparlayayım bi her gün saçım başım düzgün olsun.Geceden niyetleniyorum ertesi gün yine aynı koşturmaca yine o üstümdeki perişanlıktan devamAy maşallah bende 70 kilo ile doğuma girdim eski kilom 53tü eski kiloya döndüm ama aldım mı tekrar bilmiyoeum genel olarak dışarıdan bakan zayıf görüyor ama göbeğim kaldı baya gitmedi aporsuz da gitmeyecek zayıf olunca ufacık göbek bile çok kötü duruyor ya spor yapmaya da hiç gücüm yok
Ultrason istemiştim yaptırdık çok şükür temiz çıktı, gribi devam ediyor diyedir boğazı baya tahriş olmuş dedi ama şuan gribi geçti hala ney anlamıyorum, hiç uyuyamıyorum sürekli uyutup yerine koyuyorum tekrar kalkıyor yada yarım saatte bir kalkıyor artık pertim bide üstüne dün kaynanam gidip büyük ihtimal eşime fesatlamış normal de hiç demeyen adam dün gelmiş bana acaba çocuk aç diyemi uyuyamıyor sütün mü yetmiyor mama verelim diyor ay ne tesadüf ki kaynanamın geldiği gün ve o da öncesin de bana çok zayıf sütün yaramıyor dedi akşamına da eşim çocuk doymuyor diyor büyük ihtimal eşimi doldurmuş üstüme saldı ona da ayrı canım sıkılıyor şimdi, süt yetmiyor diye gece defalarca yarım saatte bir mi kalkılır bide ben süt işi olduğunu düşünmüyorum ama yine de insanı kötü hissettiriyorlarHay allah ya doktora götürmüştün ne dedi peki
Canım bu azı dişi patlatma süreci kaç hafta sürdü sizde yani bizim 1 aydır yerleri beyaz ama çıkmıyor eli ağzında kaşınıyor salyası var ama hala patlamadıKızlar ben kafayı yrmek üsereyim oğlum tam 4 azı dişi aynı anda çıkarıyor bugün 2sini patlatmış diğer ikisi sağ sol üst tarafta sol iki alt azı aynı anda çıkmış, çok huzursuz sürekli ağlar ve çığlık atar halde geziyoruz.
Bide yürüme arabasıyla kendisi yürümeye başladı tek eliyle bizden tutunarak yambul yumbul yürüyor görseniz çok tatlı tahmini ne zamana yürür öyle olunca? Tek başına koltuk sandalye duvardan tutarak kalkıyor ayağa ama direkt kalkamıyorumherkes soruyor yürüyor mu diye
Olabilir bilmiyorum birde hergün kahvaltı da domates veriyorum çok seviyor acaba o mu yapıyorDomates biraz asitli ya midesini mi yakıyor acaba dedim pişilte yapar onlar zaten
Bizim belde ve karın bölgesinde döküntü olmaya başladı losyondan mı acaba dedim onu değiştireceğim doktor atopik dermatit gibi bişey dedi bi krem söyledi ama o an yazmamış sonra bulamadım sizin aranızda varmı kullananKızlar bide benim bebeim bacakları pütür pütür oldu yağ sürüyorum ama yumuşasa da geçmiyor egzamalı olan var mı aranızda perşembe dr a götürsem ama yime de sorayım dedim
Ya ben 2 yaştan sonra rahatlarım diyorum sen diyorsun 5 yaştan sonra zorNoo, bile isteye lades bizimki, yaşım ecük daha küçük olsa 4.yide istiyordum. Eee geç evlilik kariyer derken, dönüp dolaşıp geldiğim yer, evimin mutfağıhoş Ben o dönemde yine razıydım ama eşim istemiyordu. Ortanca yı zorla yaptırdım adama, sonuncusu o istedi ben hamileliği çok seviyorum ya çocuk bakmaksa 4 5 yaşa kadar o da okey ama sonrası bana daha zor geliyor kızımdan sonra oğlum çok kolay gelmişti o da şimdi zorluyor ama neyse son numara ikisinin ortası aaa bugün güzel uyudu derim ertesi sabaha kadar vik vik, aa artık tükürmüyor güzel yedi derim akşama ağzına ne versem çıkarır... Bir ileri iki geri büyüyoruz çok şükür
Bende her gün eski süsüme geri döneceğim diyorum saçımı örüp geziyorum evdeBenimde göbeğim var 71 le doğum yapmıştım normal kilom 54.Diyet yaptım iki ay önce 57 ye kadar düştüm öyle de kaldı 3 kilo daha fazlam var ama çok sorun değil.Yazın spora da gidiyordum bebek uyuduktan sonra 9’da şimdi diyorum ne güçmüş nasıl enerjim bitmiyormuş da gidiyormuşum şimdi uyusa da bir bardak çay içsem diye bakıyorum hareketlendikçe daha çok yorucu oluyormuş bence.Hadi diyorum kendimi toparlayayım bi her gün saçım başım düzgün olsun.Geceden niyetleniyorum ertesi gün yine aynı koşturmaca yine o üstümdeki perişanlıktan devam
Daha bebekken göğsü sırtı hep egzama olmuştu b good care atopik şampuan ve kremini kullanıyorum ondan sonra oluşmadıKızlar bide benim bebeim bacakları pütür pütür oldu yağ sürüyorum ama yumuşasa da geçmiyor egzamalı olan var mı aranızda perşembe dr a götürsem ama yime de sorayım dedim
Çocuğun artık temel gıdası süt değil ki yemekler neyin yaraması yaramaması acaba. Bazısının çocuk bakmaktan anladığı sadece doyurmak olduğu için herhalde hepsinin ağzında bu çocuk aç açUltrason istemiştim yaptırdık çok şükür temiz çıktı, gribi devam ediyor diyedir boğazı baya tahriş olmuş dedi ama şuan gribi geçti hala ney anlamıyorum, hiç uyuyamıyorum sürekli uyutup yerine koyuyorum tekrar kalkıyor yada yarım saatte bir kalkıyor artık pertim bide üstüne dün kaynanam gidip büyük ihtimal eşime fesatlamış normal de hiç demeyen adam dün gelmiş bana acaba çocuk aç diyemi uyuyamıyor sütün mü yetmiyor mama verelim diyor ay ne tesadüf ki kaynanamın geldiği gün ve o da öncesin de bana çok zayıf sütün yaramıyor dedi akşamına da eşim çocuk doymuyor diyor büyük ihtimal eşimi doldurmuş üstüme saldı ona da ayrı canım sıkılıyor şimdi, süt yetmiyor diye gece defalarca yarım saatte bir mi kalkılır bide ben süt işi olduğunu düşünmüyorum ama yine de insanı kötü hissettiriyorlar
Benim göbüş hep vardıAy maşallah bende 70 kilo ile doğuma girdim eski kilom 53tü eski kiloya döndüm ama aldım mı tekrar bilmiyoeum genel olarak dışarıdan bakan zayıf görüyor ama göbeğim kaldı baya gitmedi aporsuz da gitmeyecek zayıf olunca ufacık göbek bile çok kötü duruyor ya spor yapmaya da hiç gücüm yok
Gerçekten çok yoruldum geçen aylarda da kendilerinde kalmaya gittiğimde çocuk yerini yadırgadı ağladı uyumak istemedi o zamanda eşime gidip aç biraz bişey yedirin dedi şimdi de aynısı, her ağlayan uyumayan bebeğin tek derdi açlık sanki, cidden bende de psikoloji kalmadı hem yorgunum kaç gündür uyuyamıyorum şimdi de bunu taktım kafaya gidip kendime lactamil çay aldım onu içiyorumÇocuğun artık temel gıdası süt değil ki yemekler neyin yaraması yaramaması acaba. Bazısının çocuk bakmaktan anladığı sadece doyurmak olduğu için herhalde hepsinin ağzında bu çocuk aç aç
Zor demeyeyimde cano, veya o zorluk benlede alakalı olabilirYa ben 2 yaştan sonra rahatlarım diyorum sen diyorsun 5 yaştan sonra zorumut kalmadı bende
Ooo M Madamu sen halletmiş bileBenimde göbeğim var 71 le doğum yapmıştım normal kilom 54.Diyet yaptım iki ay önce 57 ye kadar düştüm öyle de kaldı 3 kilo daha fazlam var ama çok sorun değil.Yazın spora da gidiyordum bebek uyuduktan sonra 9’da şimdi diyorum ne güçmüş nasıl enerjim bitmiyormuş da gidiyormuşum şimdi uyusa da bir bardak çay içsem diye bakıyorum hareketlendikçe daha çok yorucu oluyormuş bence.Hadi diyorum kendimi toparlayayım bi her gün saçım başım düzgün olsun.Geceden niyetleniyorum ertesi gün yine aynı koşturmaca yine o üstümdeki perişanlıktan devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?