- 19 Mayıs 2024
- 2.218
- 1.428
- 48
Yok akşamda erken yatıyor aslında ama gln inanılmaz bölünüyor ya 2 3 gündür 7 buçukta uyanıyor normalde 9a doğru kalkıyordu 10 çeyrek gibi uyuttum ağladındurdu dayanamadı 1 buöuk saat falan uyur şimdi sonra uyanacak yemek ye evi topla oyun oyna yine uykusu gelecek devamlı uykuntakibi yapıyorum akşam oluyor 8 buçuk 9 arası uyuyor ama gündüz az uyursa gece daha iyi uyur diyorum yinede benim oğlum doğduğundan beri uykuyu sevmşyor gündüz uyumaya da 2 3 aydır başladı normalde gündüzde uyumuyordu. Yazın hava iyi olacak dışarı çıkmak istiyorum artık devamlı uyu ytan yemek falan vakit kalmıyor kiNeden canım ? Yani biz mesela nadiren de olsa 8de uyanıyoruz o günlerde ben tek uyku yaptırıyorum çünkü 2 uyku yapsa akşam 11de falan uyuyor . Akşam geç yattığı için mi tek uykuya geçmek istiyorsun
Bırak boşver önemseme ya benim kaynanam öyle en son gittiğimizde çocuk huysuz zaten uyumak istemiyor ama deli gibi uykusu var odada uyutmaya çalışıyorum ağlıyor kapıya gelip aç çocuk diyor. Neyse çocuk uyudu çıktım gittim dedim onun annesi benim aç mı tok mu yatacak mı kalkacak mı en iyi ben bilirim kesti sesini sonraGerçekten çok yoruldum geçen aylarda da kendilerinde kalmaya gittiğimde çocuk yerini yadırgadı ağladı uyumak istemedi o zamanda eşime gidip aç biraz bişey yedirin dedi şimdi de aynısı, her ağlayan uyumayan bebeğin tek derdi açlık sanki, cidden bende de psikoloji kalmadı hem yorgunum kaç gündür uyuyamıyorum şimdi de bunu taktım kafaya gidip kendime lactamil çay aldım onu içiyorum
Kv çocukları hep aç sanıyor benimkide öyle aşırı yemek yedirmek hevesi var zaten pek ona bırakmıyorum oğlumu hep peşinde dolanıyorum ama görşmceme bırakıyorum mesela markete gidiyorum bazen içim rahat halbuki onun kızıBırak boşver önemseme ya benim kaynanam öyle en son gittiğimizde çocuk huysuz zaten uyumak istemiyor ama deli gibi uykusu var odada uyutmaya çalışıyorum ağlıyor kapıya gelip aç çocuk diyor. Neyse çocuk uyudu çıktım gittim dedim onun annesi benim aç mı tok mu yatacak mı kalkacak mı en iyi ben bilirim kesti sesini sonra
Benimki uzakta Allahtan yılda birkaç görüyorumKv çocukları hep aç sanıyor benimkide öyle aşırı yemek yedirmek hevesi var zaten pek ona bırakmıyorum oğlumu hep peşinde dolanıyorum ama görşmceme bırakıyorum mesela markete gidiyorum bazen içim rahat halbuki onun kızı
Evet yani biz de şu anda iki uykuyla tek uyku arasındayız açıkçası bazen iki uyku yapınca gece 11’de uyuyor değişiyorZaten bu aylarda tek uykuya geçiş çabaları görülse de bebeklerin ihtiyacı olan iki uykuymuş bende haftasonu babası evdeyken denedim ama olmuyo yine 1 buçuk saatte uyandı bu sefer saçma sapan bişey oldu. O yüzden yalancı geçişleri kenara bırakıp bugün iki uykuya geçtim inşallah uyur güzelce gece çok uyanıyor bnmki. Zaten maksimum 16. Aydan sonra tek uyku öneriyor doktorlar o da yazın başına geliyor.
Biz çok yakınız sadece mahalle farklıBenimki uzakta Allahtan yılda birkaç görüyorum
Benimde saçlarım inanılmaz dökülüyor Bayadır vitamini kullanmayı bıraktım d vitamini de içmiyorum unuttum hep kaldı öyle tekrar kan verip değerlerime baktırıcamKafamda saç kalmadı o kadar çok dökülüyorKi napsam bilmiyorum d vitamini de alıyorum demirim vs iyi şaştım artık strese bağlıyorum, çok zor geldi 1 yaş bana sürekli bağıran bebem var geçen hafta çok zordu hem kendimi hem bebemi çok yordum vicdanım sızım sızım sızlıyor eşime söylediğimde abartma normal duyguların diyor allahtan destekçim, travma kalmaz di mi dediğimde bizde kalmış mı oklavayla dövüyordu annem diyobağırarak yeter demekle travma olmaz abartma diyor özetle çok zor bi haftaydı şimdi beyaz dişlerini gördükçe çok suçlanıyorum sabırsız tutamadım kendimi diye
Kız Ne güzel işte uyusun dursun ben mutluydum iki uykudanYok akşamda erken yatıyor aslında ama gln inanılmaz bölünüyor ya 2 3 gündür 7 buçukta uyanıyor normalde 9a doğru kalkıyordu 10 çeyrek gibi uyuttum ağladındurdu dayanamadı 1 buöuk saat falan uyur şimdi sonra uyanacak yemek ye evi topla oyun oyna yine uykusu gelecek devamlı uykuntakibi yapıyorum akşam oluyor 8 buçuk 9 arası uyuyor ama gündüz az uyursa gece daha iyi uyur diyorum yinede benim oğlum doğduğundan beri uykuyu sevmşyor gündüz uyumaya da 2 3 aydır başladı normalde gündüzde uyumuyordu. Yazın hava iyi olacak dışarı çıkmak istiyorum artık devamlı uyu ytan yemek falan vakit kalmıyor ki
Ya işte maksat muhalefet olmakAslında mama içen bebek daha iyi uyur derler senin kaynana da değişikya ben mama aldım geçen ay asla içmek istemedi yoksa ben karşı felan değilim çocuğum kabul etmiyor
Türk somunu mu iyi değilmiş yoksa donmuş olması mı sorunKızlar ben pek balık sevmediğim için eve hiç balık almamıştım geçen marketten donuk somon aldım ama Türk somon u pek iyi değilmiş öyle okudum yorumları ama almış bulundum zaten az var içinde bitince ne alsam hep balıkçılardan mı almak gerekir taze olması için
Vallaha ben de iki uyku çok seviyorum o uyuyunca ben de dinleniyorum tek uyku aslında o da rahat ama alışması gerek şu an için de olan için zor geliyorKız Ne güzel işte uyusun dursun ben mutluydum iki uykudan
Düşman başınaBiz çok yakınız sadece mahalle farklı
Çok iyi dedinTek uyku gün içinde çok yoruyor ama gece erken yatıyor o iyi. İki uyku ve gece erken yatıyorsa tadından yenmez
Bi dr yesil mercimek cikiyo oyleHahaha ben daha ilgincini söyleyeyim benimkinede portakal vermiştim o portakalın tek tek şu damlacıklı hali varya bezinde öylece duruyorduben şok hadi dedim zeytini legoyu öğütmüyorsunda bu su topu sen o kaa yol kat et, kendinden hiç ödün verme
Benimki de 10 da kalkiyor 2 de ogle uykusuna yatiyor ya da 1 30 da 4 bucuk gibi kalkiyor bi daha 9 30 10 gibi yatiyor gece hic kalkmiyor bu arada masallahÇok iyi dedinama maalesef iki uykuda benimki en erken onda yatıyor o da çok yorucu oluyor dediğin gibi
Ben oyle oyle delirdiim bi gun cam cerceve indirdim cocugu babasina verip disari ciktilar delirtti bu yemek yeme olayi beni var ya sonra dedim psikolojim darmadagin olmuyo boyle telefondan bisiler acarak yediriyorum oyle var ya sabahlari 1 yumurta yarim avakado ceviz labne tahin pekmez yediriyorum hizli hizli baska bisey de yemiyor eline verdigimde asla yemiyor mincirip atiyor. Bu blw olayini bence cocuklar kendi seciyor istahi olan cocuk yiyor.Benimkide hic oyalanmiyor,yanindan kalktigim an ihilayip dibimde,bir is yaptirmiyor,hep kucak.kolum kas yapti valla.hayir kendine bile yemek birsey hazirlayamiyorum..kasik ,cezve falan dokuyorum onune,uc dk anca oyaliyor onu.kitaplari yiyor,bakmiyor bile,akli tadinda..
Cok yoruldum,yemek yemiyor,agzini ceviriyor..ravlayi aldim ama iciremiyorumki.agzini acmiyor..Açda kaldi saatlerce yine yemiyor dogrudurust.cok bunaldim gercekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?