2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Neden canım ? Yani biz mesela nadiren de olsa 8de uyanıyoruz o günlerde ben tek uyku yaptırıyorum çünkü 2 uyku yapsa akşam 11de falan uyuyor . Akşam geç yattığı için mi tek uykuya geçmek istiyorsun
Yok akşamda erken yatıyor aslında ama gln inanılmaz bölünüyor ya 2 3 gündür 7 buçukta uyanıyor normalde 9a doğru kalkıyordu 10 çeyrek gibi uyuttum ağladındurdu dayanamadı 1 buöuk saat falan uyur şimdi sonra uyanacak yemek ye evi topla oyun oyna yine uykusu gelecek devamlı uykuntakibi yapıyorum akşam oluyor 8 buçuk 9 arası uyuyor ama gündüz az uyursa gece daha iyi uyur diyorum yinede benim oğlum doğduğundan beri uykuyu sevmşyor gündüz uyumaya da 2 3 aydır başladı normalde gündüzde uyumuyordu. Yazın hava iyi olacak dışarı çıkmak istiyorum artık devamlı uyu ytan yemek falan vakit kalmıyor ki

Kızlar ben pek balık sevmediğim için eve hiç balık almamıştım geçen marketten donuk somon aldım ama Türk somon u pek iyi değilmiş öyle okudum yorumları ama almış bulundum zaten az var içinde bitince ne alsam hep balıkçılardan mı almak gerekir taze olması için

Birde balığı aldıktan sonra dilimleyip buzluğa koysak ne olr ne kadar sürede tüketmek lazım

Bırak boşver önemseme ya benim kaynanam öyle en son gittiğimizde çocuk huysuz zaten uyumak istemiyor ama deli gibi uykusu var odada uyutmaya çalışıyorum ağlıyor kapıya gelip aç çocuk diyor. Neyse çocuk uyudu çıktım gittim dedim onun annesi benim aç mı tok mu yatacak mı kalkacak mı en iyi ben bilirim kesti sesini sonra

Kv çocukları hep aç sanıyor benimkide öyle aşırı yemek yedirmek hevesi var zaten pek ona bırakmıyorum oğlumu hep peşinde dolanıyorum ama görşmceme bırakıyorum mesela markete gidiyorum bazen içim rahat halbuki onun kızı

Benimki uzakta Allahtan yılda birkaç görüyorum

Evet yani biz de şu anda iki uykuyla tek uyku arasındayız açıkçası bazen iki uyku yapınca gece 11’de uyuyor değişiyor

Benimde saçlarım inanılmaz dökülüyor Bayadır vitamini kullanmayı bıraktım d vitamini de içmiyorum unuttum hep kaldı öyle tekrar kan verip değerlerime baktırıcam

Kız Ne güzel işte uyusun dursun ben mutluydum iki uykudan

Aslında mama içen bebek daha iyi uyur derler senin kaynana da değişik ya ben mama aldım geçen ay asla içmek istemedi yoksa ben karşı felan değilim çocuğum kabul etmiyor
Ya işte maksat muhalefet olmak İstiyor ki onun gibi büyüteyim ama mümkün değil Benim kızım da ne biberon ne mama istemiyordu her gün teklif ettim alıştı artık. Şimdi de çok istekli içmiyor ama en azından baba da zorluk çıkarmıyor içiyor

Türk somunu mu iyi değilmiş yoksa donmuş olması mı sorun biz her hafta balık pazarından alıyoruz canım... Oradakiler daha taze oluyor. Maşallah benim oğlanlar seviyor ama abla sevmiyor, mırın kırın yiyor bizde genelde büyük balık alıyoruz fırınlamak, ayıklayıp yemek daha kolay diye, Türk somonu da sık alıyoruz, seviyoruz da...

Bi dr yesil mercimek cikiyo oyle ispanak da

Ben oyle oyle delirdiim bi gun cam cerceve indirdim cocugu babasina verip disari ciktilar delirtti bu yemek yeme olayi beni var ya sonra dedim psikolojim darmadagin olmuyo boyle telefondan bisiler acarak yediriyorum oyle var ya sabahlari 1 yumurta yarim avakado ceviz labne tahin pekmez yediriyorum hizli hizli baska bisey de yemiyor eline verdigimde asla yemiyor mincirip atiyor. Bu blw olayini bence cocuklar kendi seciyor istahi olan cocuk yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…