2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Ay bende sıcaklık ayarlama kısmı hariç aynı böyle yapıyorum ama bazen tutmuyor ve genelde kesiliyor

Kızlar bu azı ve köpek dişleri 1 ay sıkıntı yaşatır mı? Patlamadı hala yerleri beyaz sürekli eli ağzında 1 aydır gelen giden yok

Kızlar bebeği çatal kaşık kullanan var mı ? Biz blw gidiyoruz en başından beri sıvılar hariç ama hala el ile yiyoruz
Yok ya çatalı zaten vermiyorum çok sallıyor arada kaşık veriyorum çok özeniyo bize ama hala amacına uygun kullanamıyor

Salçalı ve domesli şeuler veriyorsan biraz ara ver istersen

Kızlar bebeğim işaret parmağını sürekli ısırıyor tırnağını da koparmış işaret parmağının.Niye yapıyor anlamıyorum böyle bir durum yaşayan var mı

Bildiğim kadarıyla süt alerjisi olan bebeklerde 1 yaştan sonra geçiyor. 1 yaştan sonra da süt alerjisi olmayan bebekte süt alerjisi çıkacağını sanmıyorum ya. Osman gonulal bu yaş grubunda gaz sancısı olmaz diyor reflü olabilir demişti

M Madamu canım dişten olabilir veya alışkanlık etmiş olabilir, benim bebede bazen kafasını dolaba oraya buraya yavaşca vuruyor veya elindeki şeyin sertliğini kafasıyla anlamaya çalışıyor anlamak zor gerçektenn

Ya evet galiba reflü de olabilir bu aralar yemekten sonra yada emdikten sonra hafif kusuyor, ama gece sanki gaz var gibi karnı baya şiş gazını çıkarmak için baya zorluyor kendini

Ya evet galiba reflü de olabilir bu aralar yemekten sonra yada emdikten sonra hafif kusuyor, ama gece sanki gaz var gibi karnı baya şiş gazını çıkarmak için baya zorluyor kendini
Hay allah ya doktora götürmüştün ne dedi peki

Kızlar bende oğluma artık özel yemek yapmıyorum çok nadir yapıyorum ve bizim yemeklerden veriyorum zaten tuzsuz salçası az az baharatlı yaparım yemeklerimi herkes tuzsuz der bende ne güzel perhiz yemeği kocamı çok seviyorum o yüzden turzsuz yapıyorum derim çünkü eşimin 33 yaşta tansiyon sıkıntısı var neyse geçen yaptığım yoğda çok yağlı bi süttendi çok güzel tutmuş maşallah

Kızlar ben kafayı yrmek üsereyim oğlum tam 4 azı dişi aynı anda çıkarıyor bugün 2sini patlatmış diğer ikisi sağ sol üst tarafta sol iki alt azı aynı anda çıkmış, çok huzursuz sürekli ağlar ve çığlık atar halde geziyoruz.

Bide yürüme arabasıyla kendisi yürümeye başladı tek eliyle bizden tutunarak yambul yumbul yürüyor görseniz çok tatlı tahmini ne zamana yürür öyle olunca? Tek başına koltuk sandalye duvardan tutarak kalkıyor ayağa ama direkt kalkamıyorum herkes soruyor yürüyor mu diye

Kızlar çok batıl bi insan değilim ama yeni şeyler denemeyi severim zararsiz gördüğüm eski geleneklerdeki gibi.. neyse söyleyeceğim şu ki bende yaklaşık 1 aydır azı dişlerden muzdaribim 2 gün önce niyet ederek bildiğiniz mısır patlattım evde ama niyet ederek. Oğlumun dişleri bu mısır taneleri gibi pıt pıt ağrısız sancısız çıksın artık inci gibi dişleri olsun vs diye dobra oturdum onu yedim inanır mısınız damak yarıldı bugünsiz de deneyebilirsiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…