- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 33
- 30
Yani bana da öyle geldi artık cinsiyete göre yakasına renk işletirim dedimAy bayıldımmm şu ilk yakalı olan kız bebiş geldi gözümün önünehepsi çok güzel
Ben de öyleyim ama Allah’a emanet diyip bırakmak lazım yoksa devamlı bir şey oldu mu düşüncesi mahveder insanıAy kızlar birde bu doktora gitme isteği sizde de var mı ben bi gitmek istiyorum ama sık gitmek de çok doğru değil diyorum dün bir iş arkadaşım demez mi düşük riski çok ilk çocuklarda eşim ilkinde gittik cinsiyet öğrenmeye kalbi durmuş dedim kanaması falan mı oldu şikayeti varmıydı yok sadece kalbi durmuş 2 aylık kalmış yavru
Kafa dağılınca ve ne yemek yapacağım diye düşünmeyince daha iyi oluyor sanırım, ben de öyle düşünüyorum :)Kizlar merhaba nasilsiniz benim sanki bir kac gundur bulantilarim falan azaldi. Kayinvaldem bizde. Kendimi daha iyi hiss ediyorum denize disariya sık sık çıkıyorum kafam dağılıyor bulantılarım aklımdan çıkıyor
131 çıktı.alt sınır 197B12 değeriniz kaç çıktı ?
Düşükmüş gerçekten varmı halsizlik iştahsızlık falan doktor bişey dedimi takviye falan verdi mi131 çıktı.alt sınır 197
İğne falan vermedi mi b12 önemli131 çıktı.alt sınır 197
Bende öyle düşündüm aslında en son 9+0 da gittim 11 ya da 12 de gel artık bir sorun yok dediAy kızlar birde bu doktora gitme isteği sizde de var mı ben bi gitmek istiyorum ama sık gitmek de çok doğru değil diyorum dün bir iş arkadaşım demez mi düşük riski çok ilk çocuklarda eşim ilkinde gittik cinsiyet öğrenmeye kalbi durmuş dedim kanaması falan mı oldu şikayeti varmıydı yok sadece kalbi durmuş 2 aylık kalmış yavru
Haftaya kontrolümüz var geldiğinde konuşalım dedi doktorum, halsizlik biraz var iştahım iyi ama, ilk hamileliğimdede düşüktü takviye vitamin almıştım.Düşükmüş gerçekten varmı halsizlik iştahsızlık falan doktor bişey dedimi takviye falan verdi mi
Ayy bende ne kadar tuzlu şey varsa yiyesim geliyor . Tatlıları içim almıyor. Benimde kızım mı olur kiDoğru bence çünkü kızıma hamileyken limonu tuzlar tuzlar yerdim
O arkadaşın ile görüşmeyi hamilelik boyunca azalt bence gebe birine söylenecek laflar etmiyor. Bende 2 gün önce kalp atışını duydum çok güzel bir duygu bugün tekrar gel deseler giderim bende bazen Allah korusun bişi olmaz inşallah die geçiyorum içimden bu normal bence hatta anne olmanın ilk basamakları gibi rabbim bu günleri nasip etti çok şükür nasıl verdiyse elbet ona emanet biz elimizden geleni yapıyoruz olacağı varsa olur ama olmadan da üzülmenin düşünmeninde bize faydası yok tadını çıkartalım mutlu olalım bizim modumuzu düşürenleri bi eleyelim nacizane fikrimAy kızlar birde bu doktora gitme isteği sizde de var mı ben bi gitmek istiyorum ama sık gitmek de çok doğru değil diyorum dün bir iş arkadaşım demez mi düşük riski çok ilk çocuklarda eşim ilkinde gittik cinsiyet öğrenmeye kalbi durmuş dedim kanaması falan mı oldu şikayeti varmıydı yok sadece kalbi durmuş 2 aylık kalmış yavru
Kızlar bende ikiside var limona tuz döküp yiyorumAyy bende ne kadar tuzlu şey varsa yiyesim geliyor . Tatlıları içim almıyor. Benimde kızım mı olur ki
Şükür canım doktorum durmaksızın akmıyorsa ağrın yoksa korkma dedi bnde dünden beri birşey görmedim
Hiç görmedim dünden beri agrılarımda yok gitmedim bendeDinlenin bolca kahverengi akıntı bende de vardı ama azaldı bugün şükür. Ama yarın geçmezse mutlaka gidin ağrıyla beraber devam ederse
Tuzlu dedin aklıma bişi düştü şimdi sabaha yemeden duramamAyy bende ne kadar tuzlu şey varsa yiyesim geliyor . Tatlıları içim almıyor. Benimde kızım mı olur ki
İyi şükür canım dikkat et bol bol dinlenŞükür canım doktorum durmaksızın akmıyorsa ağrın yoksa korkma dedi bnde dünden beri birşey görmedim
Ne düştüTuzlu dedin aklıma bişi düştü şimdi sabaha yemeden duramam
Bebenin canın her şeyi istiyorKızlar bende ikiside var limona tuz döküp yiyorum
Sonra canım tatlı istiyo bide reçel kaşıklıyorum
Benim bebek annesi gibi kararsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?