Ekşi elma üstüne tuz favorimErik limon yiyen var mı kızlar ben bu ara ekşi şeylerle Sevda yaşıyorum
O prifemyn kötü kokuyor işte banada muadil demişlerdi ama eczanede çalışan bir tanıdığımız prifemyn genellikle kemoterapi sonrası veriyorlar dedi ama çocuklarda kullanabiliyor o biraz kokulu dediler ama ne birazı leş kokuyordu resmen daha çok kusuyordum sonra prilam aldım rahatladımBen prifemyn içiyorum doktorum onu yazdı diye ikisi aynı ilaç ama farklı firmaların diyorlardı
Yeşil elma üstüne limon ve tuz deneyin çok güzel oluyorEkşi elma üstüne tuz favorim
Onu uydurmuşlar bence ekşi yiyem daha çok erkek çocuk doğurur diyorlar kayınvalifemde çok turşu yemiş yengemde erkek olmuş yada tesadüfAy yiyin yiyin ye ekşiyi doğur ayşeyi derler doğrumu acaba
Doğru bence çünkü kızıma hamileyken limonu tuzlar tuzlar yerdimAy yiyin yiyin ye ekşiyi doğur ayşeyi derler doğrumu acaba
Evet bizde de ekşiyi yiyen erkek doğurur derlerYeşil elma üstüne limon ve tuz deneyin çok güzel oluyor
Onu uydurmuşlar bence ekşi yiyem daha çok erkek çocuk doğurur diyorlar kayınvalifemde çok turşu yemiş yengemde erkek olmuş yada tesadüf
Ben kullanmıyorum ama benimle alakalı bir durum mide bulantısı ilaçları bende baş dönmesi gibi yan etkiler yapıyor ilaç hassasiyetim var malesef ama gruptaki arkadaşlarımız rahat ediyorlar ilaçtan, öğürüp duruyorum gün içinde :/ buzlu içecekler biraz rahatlatıyor beniMerhaba mide bulantisi ilaci kullanip kullanmamakta hala kararsizim benim gibi kararsiz kalan var mi.
Offf ayva üstüne limon damlatıp tuz sürüp yemek istedim çok fenaEkşi elma üstüne tuz favorim
Tüm tezler çürümüş durumda doktorlar da diyor hiçbiri belirlemez diye bizde umut fakirin ekmeği modunda istediğimiz cinsiyete belirtileri uyarlamaya çalışıyoruzEski mesajımı buldum forumda.
Şimdi ile aynıymışım. Sadece ileriden gitmiyor gebeliğim bu sefer.
Haydaaaa
Bence olmaz tren çok rahat gider arada kalk yürü koridorda canım yürüyüş iyi gelir yarım saatte bir boydan boya git gel bacakların açılsınKızlar ben şimdi tren yolculuğu yapıyorum 4 saat mola vermiyor bi sorun olur mu ya
Aa sizdedemi bazı ilaçlar baş dönmesi yapıyor başka hangi ilaçlar yapıyorBen kullanmıyorum ama benimle alakalı bir durum mide bulantısı ilaçları bende baş dönmesi gibi yan etkiler yapıyor ilaç hassasiyetim var malesef ama gruptaki arkadaşlarımız rahat ediyorlar ilaçtan, öğürüp duruyorum gün içinde :/ buzlu içecekler biraz rahatlatıyor beni
Kışın yersiniz bol bol bende kışı bekliyorum biizm burda hamile manavı var ama ayvaya daha aş ermedim yanlız tatlısına hayır dememOfff ayva üstüne limon damlatıp tuz sürüp yemek istedim çok fena
Kızlar Ayva yiyin bebek gamzeli olsun derlervar mıdır nerden buluruz acaba
Bi tek bu mide bulantısı ilaçları ne zaman içsem ya da serum şeklinde verseler çok fena sağa sola yalpalayacak kadar yapıyor bir de buscopan yapıyorAa sizdedemi bazı ilaçlar baş dönmesi yapıyor başka hangi ilaçlar yapıyor
Bana doktor yazmıştı ne olur ne olmaz elinde bulunsun diye daha hiç kullanmadım 1 aydır. Mide bulantılarım devam ediyordu ama hiç kusma yaşamamıştım o sebeple hiç içmedim taa ki bugüne kadar.. hiç bulantı belirtim de yoktu ilk defa oldu bugün ilaç almaya karar verdimMerhaba mide bulantisi ilaci kullanip kullanmamakta hala kararsizim benim gibi kararsiz kalan var mi.
Olmaz canım inşallah , çok dik oturmaKızlar ben şimdi tren yolculuğu yapıyorum 4 saat mola vermiyor bi sorun olur mu ya
Arada kalkıp bacaklarını açmaya çalışKızlar ben şimdi tren yolculuğu yapıyorum 4 saat mola vermiyor bi sorun olur mu ya
Bende de bi rahatsızlığımdan sonra ilaçlar yan etki yapmaya başldı bazı antibiyotik grubu bazı kan grubu ve vitamin destekleyiciler yapıyor anlamadım gittiBi tek bu mide bulantısı ilaçları ne zaman içsem ya da serum şeklinde verseler çok fena sağa sola yalpalayacak kadar yapıyor bir de buscopan yapıyorbir kere içtim yazıları çift görmeye başladım başladı bir panik gittim acile doktorlar çok güldü o halime yan etkiymiş zararı yokmuş ama herkesi çift görüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?