2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ay bunların hepsi kavga susup dönüp yatıyorlar herhalde çok sinir oluyorum

Bende de var aynı durum, bana gündemden bahsedip onunla tartismami istiyor bende sevmiyorum o konuları korkuyorum ve panik sariyo 2 kere uyardım ağlamalı yok anlamadı dün akşam durduk yere bide yatmaya yakın aynı konuları açınca sen beni strese sokuyorsun bilerek yapiyosun dedim sevmedigim konuları neden bilerek açıyorsun dedim senle konuşamıyoruz tartişmak fikir alışverişi yapmak istiyorum falan dedi, normal zamanda sevmiyorum şu an bebeği de beni de strese sokuyorsun deyip ağladım, aynı dediğiniz gibi salonda uzanmış kalktım iki kere gelmiyor musun yatağa falan yok dedi noluyo ya deidm bütün hormonlar sana mı geçti ne bu tripler falan neyse sonra geceyi 1 ettik konuştu biraz tabi ben ağladım sinirden falan, sarıldı yattık ama gece 5 te lekelenmem geldi gene karnım semsert oldu sinir oldum kendime niye ona uyuyorum diye bugün ful lekelenmem oldu, öyle olunca bide panik oluyo korkuyor bebek nssil diye dedim sen böyle konuşma bişey olmaz. Niye böyle bunlar anlamıyorum kızlar yani

Yok erkeklerde cidden anlayış kıt bu konuda.
Ya ailesinden biriyle iyi anlaşamıyorum tutturdu görüşün diyor yani zamana bırakalım dedim bu arayı yapıcam diyor birbirimize o kişiyle saygısızlık yapmadık hiç ama elektrik uyuşmuyor üstüme gelme diye kriz geçirip duruyorum hamileyken biraz da cidden hormonlarım çok fena

Kizlar 12. Haftaya girmek uzereyim.nerdeyse haftada bir krize giricek sekilde bas agrilarim oluyor.parol iciyorum ama hic bir ise yaramiyor.ise yaradigini dusunmedigim icin cogu zaman hatta bebege yinede zarari olur diye icmiyorum.benim gibi bas agrisi ceken var mi yada baska ne alternatif onerebilirsiniz

Bende dün gece prilam içmedim bugün çok kötüydü sabah ilk kez kustum doğru düzgün yemek yiyemedim hala kötüyüm 10+1 iz demek ki içmeyince böyle oluyomuş ne kötü ya

Bol su içmek, telefon/ekran kullanımını azaltmak bende işe yarayanlar bunlar açıkçası bir de sıcağa çok maruz kalmamak

Ben de tüm gün kocaya trip attım, bir ara seninle konuşmak bile istemiyorum dedim. Tüm akşam tripydik haklı mıydım %100 değil ama. Hormonlar engel olamadım kendime.

Ben susuz veya aç kalmak, sıcak, fazla ışık ve uzun süre ekran kullanımının baş ağrımı arttırdığını keşfetmiştim. Bunlara dikkat ettim azaldı ama yine haftalarca sürdü, sonra 12. haftadan itibaren kendiliğinden azalarak bitti. Sizinki de yakında geçecektir inşallah.

Ultrasona gireceksiniz önce değil mi ? Burun kemiği oluşumuna göre karar verir doktor bence
Doktora gitme sebebim ilacım bitiyor tekrar devam edecek miyim onun için gideceğim ama haftamda geldiği için belki bu rutin uygulamaları yapar diye düşündüm

11-14 hafta diye geçiyor ama tavsiyem 12. Haftada gitmeniz, erken gitmeyin bence
Şöyle bir sorun var benim tayin durumumuz oldu şu an yeni yaşayacağımız yerdeyiz ama haftaya eski yere döneceğim tekrar buraya döndüğümde süre geçiyor eski yaşadığım yerde yaptırırsam oradaki doktoruma sonucu gösteremem çok ara bir tarihe geldi ne yazık ki bakalım doktorum nasıl karar verecek eski doktorum orda yaptır demişti

Arkadaşlar 21 haftalık hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Fakat idrarımda yanma yok sadece çok kasık ağrılarım var. Dünde extra baş ağrısı eklenince acile gittik. Şimdiye kadar hep düşüktü tansiyonum gitmeden 1-2 saat öncede ölçümde düşük çıkmıştı ve ani yükselme oldu doktor enfeksiyonun var çok dedi. Serum takıldı ve evde de kullanmam için ilaç verdi. İlk antibiyotik ilacını aldım, ama anında ne yediysem geri çıkardım ilaç yine de etki yapar mı? Bebeğime zarar verir mi bu enfeksiyon doktor sürekli kanaman var mı, su geldi mi diye soru sordu. Bebeğim hareket ediyor ama şu an canım çok yanıyor. Bunu yaşayan var mı aranızda

Canım bana da oluyor arada dediğin gibi parolun pek bir etkisi olmuyor normalde sürekli mahezik kullanan bi insanım.
Ben bol su içiyorum ve İngiliz nanesi yağı sürüyorum başımın ağrıyan yerlerine. Ağrıyı kesmiyor ama en azından dayanılacak düzeye getiriyor , bir de eğer evdeysem uyuyorum , uyumak zor oluyor ama uyuyunca geçiyor ağrı.

Aynı durumu bende bayram da yaşamıştım benden yaşça küçük bir kuzenin eşiyle görüşmemi istiyordu ama koz bana kıl yani ayrıca hiç anlaşamadığım bir tip kız beni her yerden engellemiş üstüne cağnım kocam e gel sen bunla konuş o da seninle konuşur aranızda bir şey olmasın demez mi Allahım resmen 2 gün evde ateşli bomba gibi gezdim .ayrıca kendini bir halt sanan sevgili küçük gelinimiz bizimle aynı ortama bile girmedi de cağnım kocam ne kadar haklı olduğumu sonradan anlayıp pişman oldu .Şu hamilelik bir bitsin de o kızlada minik bir hesaplaşmam olacak çok gerginim hahahahah

Ağrim geçmeden uyuyorum ve sabah ayni agri ile uyaniyorum bende anlamadim gercekten umarim 12. Haftadan sonra son bulur bu agrilar....

Doktora gitme sebebim ilacım bitiyor tekrar devam edecek miyim onun için gideceğim ama haftamda geldiği için belki bu rutin uygulamaları yapar diye düşündüm
Tamam sen doktoruna gidince o bakıyor bebeğe burnuna ha tamam gidebilirsin kan vermeye diyor bende öyle olmuştu

Kızlar ya belimde karnımda bebeğin olduğu yerlerde çok ağrım var durduk yerde
Kanama falan yok şimdilik
Normal mi ya neden ağrıdı ki biranda

Bendede arada baş ağrısı oluyor ne güzel ilk iki ay baş ağrım olmamıştı bide migren var bende beni parol kesmez bi minoset deneyin oda içilebiliyor onun dışında başka çare yok çnkü beni minosette kesmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…