• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ya inanılmaz yeşil sarı akıntım var ya çok fena dün doktora gittim bugün de tahlillerim çıktı enfeksiyonum yok ama çok rahatsız edici ya ve bende suda geliyor sanki doktor o su değiş idrara kaçırıyorsundıe dedi çok utandım 🙈 siz de var mı bu durumlar
Bu gün bende cok şaşırdım aşırı bir akıntı vardı ya tuhaf şekilde ne bilim her şeyden korkar olduk

Kızlar sizi aşağıya çekecek herkesten uzak durun şu dönemde..
Yoksa evhamlar alır başını gider 🌼
İnsanın bilinçaltı çünkü ister istemez kötü ne duysa ,okusa sanki onunda başına gelecekmiş gibi kodlaniyor..
Sizi gerçekten anlayan ve rahatlatan arkadaşlarınız,dostlariniz ile konuşun ♥️♥️🌿

Kızlar çok kötü sinir stres yaptım telefonda biriyle kavga ettim sinirden kalbim durucak sandım hep çarpıntım oldu resmen sinir krizi geçirdim desem yeri bebeğime bişey olmaz umarım😞
Allahın izniyle olmaz ama o kişiden uzak durmaya çalış lütfen😏

Bu durumdayken seni tartışmanın içine çeken kşi hayatında olmaması gerkiyor bu bi avantaj senin için.benmde başıma böyle birşey geldi uzaklaştırdım hemen🌸 Porodica Porodica

Kızlar 3-5 iş yaptıktan sonra hamile kaldğımdan beri topuklarım hemen ağrımaya başlıyor sizdede varmı öyle bir durum

Benim miğde bulantılarıma da güncelleme geldi çok kötüyüm su bile miğdemi bulandırıyor yerimden kalkamıyorum 🥲🥲

Kızlar size bir sorum olacak pazartesi 11+1 olacağım doktora gideceğim ikili tarama için erken mi sizce

Kızlar eşlerinizle tartışmalar ne durumda ya hamilesiniz diye tartışma olmuyor mu akşam fena tartıştık adam çok sakin gerçi ben yükseliyorum sakin ol bebek var stres yapma dedikçe bağırıp çağırdım ya iyice sinirlerim gerildi aslında onun da kendince haklı olduğu bir konuda benim takıntım tavan yaptı orta yol bulamadık sadece sessiz kalıyor bende ağlıyorum bağırıp ayrılcam senden dedim tamam dedi en son döndü yatıyor şimdi of

Kızlar eşlerinizle tartışmalar ne durumda ya hamilesiniz diye tartışma olmuyor mu akşam fena tartıştık adam çok sakin gerçi ben yükseliyorum sakin ol bebek var stres yapma dedikçe bağırıp çağırdım ya iyice sinirlerim gerildi aslında onun da kendince haklı olduğu bir konuda benim takıntım tavan yaptı orta yol bulamadık sadece sessiz kalıyor bende ağlıyorum bağırıp ayrılcam senden dedim tamam dedi en son döndü yatıyor şimdi of
Biraz hormonların etkisi ya bugün biz de biraz tartıştık ağladım baya ama sorun da yoktu pek. Şimdi biraz kasık ağrım var korktum hatta eşim de kızdı boş yere ağlayıp kendini strese sokuyosunndiye

Merhabalar. Nasipse ben de şubat annesi olacağım. Şuana kadar muayene olduğum doktorlardan hiç memnun kalmadım. İstanbul anadolu yakasında takipli olup da doktorundan memnun olan var mı acaba aranızda?

Back