• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ben prifemyn içiyorum doktorum onu yazdı diye ikisi aynı ilaç ama farklı firmaların diyorlardı 🤔
O prifemyn kötü kokuyor işte banada muadil demişlerdi ama eczanede çalışan bir tanıdığımız prifemyn genellikle kemoterapi sonrası veriyorlar dedi ama çocuklarda kullanabiliyor o biraz kokulu dediler ama ne birazı leş kokuyordu resmen daha çok kusuyordum sonra prilam aldım rahatladım

Eski mesajımı buldum forumda.
Şimdi ile aynıymışım. Sadece ileriden gitmiyor gebeliğim bu sefer.
Haydaaaa :D

Eklentiler

• IMG_20230722_144652.webp
    IMG_20230722_144652.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba mide bulantisi ilaci kullanip kullanmamakta hala kararsizim benim gibi kararsiz kalan var mi.
Ben kullanmıyorum ama benimle alakalı bir durum mide bulantısı ilaçları bende baş dönmesi gibi yan etkiler yapıyor ilaç hassasiyetim var malesef ama gruptaki arkadaşlarımız rahat ediyorlar ilaçtan, öğürüp duruyorum gün içinde :/ buzlu içecekler biraz rahatlatıyor beni

Eski mesajımı buldum forumda.
Şimdi ile aynıymışım. Sadece ileriden gitmiyor gebeliğim bu sefer.
Haydaaaa :KK70:
Tüm tezler çürümüş durumda doktorlar da diyor hiçbiri belirlemez diye bizde umut fakirin ekmeği modunda istediğimiz cinsiyete belirtileri uyarlamaya çalışıyoruz 🤣🤣🤣 esas iş kocada bitiyor cinsiyeti hele bi istediğimi vermesin fena yapcam 🤣🤣

Ben kullanmıyorum ama benimle alakalı bir durum mide bulantısı ilaçları bende baş dönmesi gibi yan etkiler yapıyor ilaç hassasiyetim var malesef ama gruptaki arkadaşlarımız rahat ediyorlar ilaçtan, öğürüp duruyorum gün içinde :/ buzlu içecekler biraz rahatlatıyor beni
Aa sizdedemi bazı ilaçlar baş dönmesi yapıyor başka hangi ilaçlar yapıyor

Offf ayva üstüne limon damlatıp tuz sürüp yemek istedim çok fena
Kızlar Ayva yiyin bebek gamzeli olsun derler 🤣🤣🤣 var mıdır nerden buluruz acaba
Kışın yersiniz bol bol bende kışı bekliyorum biizm burda hamile manavı var ama ayvaya daha aş ermedim yanlız tatlısına hayır demem

Aa sizdedemi bazı ilaçlar baş dönmesi yapıyor başka hangi ilaçlar yapıyor
Bi tek bu mide bulantısı ilaçları ne zaman içsem ya da serum şeklinde verseler çok fena sağa sola yalpalayacak kadar yapıyor bir de buscopan yapıyor 😅 bir kere içtim yazıları çift görmeye başladım başladı bir panik gittim acile doktorlar çok güldü o halime 🤣 yan etkiymiş zararı yokmuş ama herkesi çift görüyordum

Merhaba mide bulantisi ilaci kullanip kullanmamakta hala kararsizim benim gibi kararsiz kalan var mi.
Bana doktor yazmıştı ne olur ne olmaz elinde bulunsun diye daha hiç kullanmadım 1 aydır. Mide bulantılarım devam ediyordu ama hiç kusma yaşamamıştım o sebeple hiç içmedim taa ki bugüne kadar.. hiç bulantı belirtim de yoktu ilk defa oldu bugün ilaç almaya karar verdim😔 zaten -4kiloya düştüm artık yeter

Bi tek bu mide bulantısı ilaçları ne zaman içsem ya da serum şeklinde verseler çok fena sağa sola yalpalayacak kadar yapıyor bir de buscopan yapıyor 😅 bir kere içtim yazıları çift görmeye başladım başladı bir panik gittim acile doktorlar çok güldü o halime 🤣 yan etkiymiş zararı yokmuş ama herkesi çift görüyordum
Bende de bi rahatsızlığımdan sonra ilaçlar yan etki yapmaya başldı bazı antibiyotik grubu bazı kan grubu ve vitamin destekleyiciler yapıyor anlamadım gitti

Kizlar merhaba nasilsiniz benim sanki bir kac gundur bulantilarim falan azaldi. Kayinvaldem bizde. Kendimi daha iyi hiss ediyorum denize disariya sık sık çıkıyorum kafam dağılıyor bulantılarım aklımdan çıkıyor🤣

Back