2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Afedersin bk gibi kokuyor o ilaç ya burnumu tıkayıp içiyorum hatta eşime bile koklattim bak nasıl kokuyor diye

ben çok kiloluydum bu iğne ilaç ve düşük riski yüzünden evde yattım sıkıntıdan da yedim iyiyce aldım kilo. doktor göremedi karından alttan baktı . ama normalde de görünüyordu
Ben de beklemediğim zamanda gebe kaldım dolayısıyla istemediğim kilo ya

canım benim başıma da 4 ay önce aynısı geldi kromozom bozukluğudur dediler sakın üzülme ilerleyen haftalarda olmaması çok büyük bir şans senin için merak etme kürtajdan sonra rahim yenileniyor hemen hamile kalıyorsun 12-13 haftadan sonra belli olsaydı inanılmaz uğrasırdın perişan ederdi seni süreç sağlıksızmış ondan düştü

ikizlerde bir ayrı tatlı oluyorlar ama

Afedersin bk gibi kokuyor o ilaç ya burnumu tıkayıp içiyorum hatta eşime bile koklattim bak nasıl kokuyor diye
Siz prifemynin kokusunu almadınız galiba resmen daha çok kusturuyordu beni burnumu tıkayıp içiyordum prilam içiyorum artık hiç kokmuyor

Şuan kullandiklarimi karsiliyor katki paylari oduyorum.Bu surecte farkli doktora gittim kanamam oldugunda kendisi ilaclari kesti ama pruloton vermedigi icin supheye dustum guvenemedim ve yine tup bebek doktoruma gittim.haftaya 3 ayim doluyor tekrar baska doktor arayisina girsem mi bilmiyorym guvenmekde zor geliyor ama haplar ilaclar yoruyor beni artik.

Siz prifemynin kokusunu almadınız galiba resmen daha çok kusturuyordu beni burnumu tıkayıp içiyordum prilam içiyorum artık hiç kokmuyor
Ben prifemyn içiyorum doktorum onu yazdı diye ikisi aynı ilaç ama farklı firmaların diyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…