• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ay bayıldımmm şu ilk yakalı olan kız bebiş geldi gözümün önüne 😍😍🙈🙈🙈🙈 hepsi çok güzel
Yani bana da öyle geldi artık cinsiyete göre yakasına renk işletirim dedim 😂

Doktordan geldim 8+3 ve 1.8 cm olmuş Bebiş doktor herşey yolunda böyle devam dedi ve 1 sn fln kalp atışı dinletip kapattı sanırım kalp atışı dinletmeye biraz karşı 😂😂

Ay kızlar birde bu doktora gitme isteği sizde de var mı ben bi gitmek istiyorum ama sık gitmek de çok doğru değil diyorum dün bir iş arkadaşım demez mi düşük riski çok ilk çocuklarda eşim ilkinde gittik cinsiyet öğrenmeye kalbi durmuş dedim kanaması falan mı oldu şikayeti varmıydı yok sadece kalbi durmuş 2 aylık kalmış yavru 😞

Ay kızlar birde bu doktora gitme isteği sizde de var mı ben bi gitmek istiyorum ama sık gitmek de çok doğru değil diyorum dün bir iş arkadaşım demez mi düşük riski çok ilk çocuklarda eşim ilkinde gittik cinsiyet öğrenmeye kalbi durmuş dedim kanaması falan mı oldu şikayeti varmıydı yok sadece kalbi durmuş 2 aylık kalmış yavru 😞
Ben de öyleyim ama Allah’a emanet diyip bırakmak lazım yoksa devamlı bir şey oldu mu düşüncesi mahveder insanı

Kizlar merhaba nasilsiniz benim sanki bir kac gundur bulantilarim falan azaldi. Kayinvaldem bizde. Kendimi daha iyi hiss ediyorum denize disariya sık sık çıkıyorum kafam dağılıyor bulantılarım aklımdan çıkıyor🤣
Kafa dağılınca ve ne yemek yapacağım diye düşünmeyince daha iyi oluyor sanırım, ben de öyle düşünüyorum :)

Bende öyle düşündüm aslında en son 9+0 da gittim 11 ya da 12 de gel artık bir sorun yok dedi 😅 aman bilmiyorum akışa bırakmak lazım olacağı varsa doktora gittiğin akşamı da olabilir Allah korusun
Doktor ne zaman derse artık o zaman gidicem

O arkadaşın ile görüşmeyi hamilelik boyunca azalt bence gebe birine söylenecek laflar etmiyor. Bende 2 gün önce kalp atışını duydum çok güzel bir duygu bugün tekrar gel deseler giderim bende bazen Allah korusun bişi olmaz inşallah die geçiyorum içimden bu normal bence hatta anne olmanın ilk basamakları gibi rabbim bu günleri nasip etti çok şükür nasıl verdiyse elbet ona emanet biz elimizden geleni yapıyoruz olacağı varsa olur ama olmadan da üzülmenin düşünmeninde bize faydası yok tadını çıkartalım mutlu olalım bizim modumuzu düşürenleri bi eleyelim nacizane fikrim 🥰

Kızlar çok kötü sinir stres yaptım telefonda biriyle kavga ettim sinirden kalbim durucak sandım hep çarpıntım oldu resmen sinir krizi geçirdim desem yeri bebeğime bişey olmaz umarım😞

Kızlar ya inanılmaz yeşil sarı akıntım var ya çok fena dün doktora gittim bugün de tahlillerim çıktı enfeksiyonum yok ama çok rahatsız edici ya ve bende suda geliyor sanki doktor o su değiş idrara kaçırıyorsundıe dedi çok utandım 🙈 siz de var mı bu durumlar

Back